1.Condimente:piper se aprov. in amb. de max100 gr.–cant. nec.:0,600 kg
2.Amelioratori pentru preparate culinare (se aprov. in amb. de max1000 gr.)
Can. nec.:2,300 kg, Caracteristici: continut de legume min7%; umiditate max3%;clorura de sodiu max.65%
3.Apa minerala:se aprov. in ambalaje din plastic de max.2l
Cant. nec.:576l.; Caracteristici:continut de dioxid de carbon min.2500mg/l
4.Bauturi racoritoare:se aprov. in amb....
1.Condimente:piper se aprov. in amb. de max100 gr.–cant. nec.:0,600 kg
2.Amelioratori pentru preparate culinare (se aprov. in amb. de max1000 gr.)
Can. nec.:2,300 kg, Caracteristici: continut de legume min7%; umiditate max3%;clorura de sodiu max.65%
3.Apa minerala:se aprov. in ambalaje din plastic de max.2l
Cant. nec.:576l.; Caracteristici:continut de dioxid de carbon min.2500mg/l
4.Bauturi racoritoare:se aprov. in amb. din plastic sau carton de max.1l
Cant. nec.:57l; Caracteristici: substanta uscata solubila min.8˚R
5.Cascaval:se aprov. amb. in vid sau parafinate
Cant. nec.:17kg; Caracteristici: grasime raportata la substanta uscata min 40%
6.Citrice
Cant. nec.:149,00kg
7.Carne de pasare piept de pui
Cant. nec.:109,00kg
8.Carne de porc proaspata
-pulpa de porc dezosata fara slanina:cant. nec.:46kg
-muschi de porc dezosat fara slanina:cant. nec.:52kg
9.Carne de vita pulpe dezosate fara coaste
Cant. nec.:8,00kg
10.Carnati cabanos
Cant. nec.:23,00 kg;Caracteristici:apa maxim 50%; substante grase maxim 43%
11.Cafea naturala macinata, diferite sortimente–se aprov. in amb. ermetice a 100/1000 gr
Cant. nec.:5,00kg
12.Cartofi cal.I
Cant. nec.:144 kg
13.Fructe proaspete mere, cal. I
Cant. nec.:86,00kg
14.Faina de grau alba – se aprov. in amb. de max 1kg
Cant. nec.: 6,00 kg
Caracteristici: umiditate maxim 14,5%; continut de cenusa raportat la substanta uscata maxim 0,65%; lipsita de gusturi, mirosuri straine si insecte
15.Legume proaspete (ardei gras, castraveti, rosii)
Cant. nec.:57,00kg
16.Mustar - se aprov. in recipient din plastic de maxim 1Kg
Cant. nec.:3,00kg
Caracteristici: mustar de masa obisnuit
17.Muraturi (castraveti, gogosari)
Cant. nec.:75,00kg
18.Masline (cal. I, negre)
Cant. nec.:12,00kg
19.Salam
Cant. nec.:24,00 kg
Caracteristici: dubla afumare si fierberea produselor; produse de baza: salam de vara, etc;apa maxim 50%;substate grase maxim 40%
20.Sare comestibila iodata de bucatarie
Cant. nec.:6,00kg
21.Salam de Sibiu
Cant. nec.:20,00kg ;Caracteristici: apa max 30%, substante grase max 46%, fara protein vegetala
22.Specialitati din carne – aprovizionarea de minim 3 sortimente
Cant. nec.:52,00kg; Caracteristici: produse prelucrate conform tehnologiilor specifice si a tratamentului termic care sa asigure afumarea produselor; sortimente: piese transate de porc, cotlet, pulpa, muschiulet, ceafa, etc
23.Suc natural de fructe
Cant. nec.:57,00l
Caracteristici:sucuri pasteurizate de mere, caise, etc; substanta uscata min11˚R
24.Unt proaspat
Cant. nec.:3,00kg
Caracteristici:grasime min74%
25.Ulei de floarea soarelui
Cant. nec.:29,00l
Caracteristici: ulei rafinat de floarea sorelui
26.Vin–ambalaj de max 1l
Cant. nec.:144l
Caracteristici:vin de cal superioara;diverse sortimente:tarie alcoolica dobandita (concentratie alcoolica) 20˚C, minim 10%Vol
27.Zahar
Cant. nec.:3,00kg
Caracteristici: zahar cristal, umiditate max 0,06%, zaharoza raportata la substanta uscata min 99,80%
28.Branza telemea:cant nec:23,00 kg
Caracteristici: de vaca 42%