12. Verdeata patrunjel/marar = 1200 legaturi,
12.Verdeata patrunjel frunze /marar- 1200 legaturi
Proprietăţi organoleptice: Verdeaţă - calitatea I, sortată, sănătoasă, fără frunze îngălbenite sau vestejite, este exclus produsul afectat de putrezire sau depreciere, astfel încât să îl facă impropriu consumului, fără deprecieri cauzate de dăunatori, fără urme de mucegai, cu aspect proaspăt.
Proprietăţi fizice:Corpu...
12. Verdeata patrunjel/marar = 1200 legaturi,
12.Verdeata patrunjel frunze /marar- 1200 legaturi
Proprietăţi organoleptice: Verdeaţă - calitatea I, sortată, sănătoasă, fără frunze îngălbenite sau vestejite, este exclus produsul afectat de putrezire sau depreciere, astfel încât să îl facă impropriu consumului, fără deprecieri cauzate de dăunatori, fără urme de mucegai, cu aspect proaspăt.
Proprietăţi fizice:Corpuri străine minerale, vegetale max 2%
Proprietăţi biologice:Drojdii si mucegaiuri: max 100 nr/g;Bacillus cereus: max 10 nr/g;
Bacteria coliforme max 10 nr/g.
Proprietăţi chimice: Arsen: max 0,5 mg/kg;Cadmiu: max 0,1 mg/kg;Plumb: max 0,5 mg/kg
Zinc: max 15 mg/kg;Cupru: max 5 mg/kg;Staniu: 0 mg/kg;Mercur: max 0,05 mg/kg;
Mod de ambalare şi etichetare: Ambalarea în lădiţe care să permită protejarea şi ventilarea produsului. De asemenea, să fie rezistente la manipulare şi să asigure păstarrea integrităţii şi calităţii produsului pe timpul depozitării şi transportului;
Conform H.G. nr 106/2002 privind etichetarea alimentelor cu modificări şi completări, toate produsele vor fi ambulate şi etichetate cu indicaţii privind:
Denumirea produsului-sortiment, natura produsului (specia şi în mod facultativ denumirea soiului);
Originea produsului (ţara de origine şi eventual zona de producţie sau denumirea naţională, regională sau locală);
Modul de păstrare; Denumirea, marca şi adresa societăţii producătoare;
În cazul produselor din import să fie înscrise numele şi sediul importatorului sau al distribuitorului înregistrat în România;
Specificaţii comerciale: categoria de calitate, iar dacă standardul o cere, calibrul şi /sau numărul de bucăţi ; Marca oficială de control (facultativ)..
2. Gris -300 KG,
Gris 500 g
Griş alimentar, obţinut prin prelucrarea (măcinarea) grâului. Ambalat la un gramaj net de 500g.
Caracteristici organoleptice:
Aspect granular, se admit portiuni vizibile de invelis. Culoare alb-galbuie uniforma;
Miros si gust caracteristic, fara miros de mucegai, incins sau alt miros strain.
Gust caracteristic, putin dulceag, fara gust amar, acru, sau alt gust strain, fara scrasnet la mestecare (datorita impuritatilor minerale: pamant, nisip, etc.).
Conditii de depozitare: Spatiile de depozitare trebuie sa fie uscate, curate, dezinfectate, deratizate si bine aerisite.
Livrare: Livrarea se face pe bază de comandă
Termenul de livrare este de maxim 48 ore de la primirea comenzii;
Produsele livrate trebuie să se afle în termenul de valabilitate. Autoritatea contractantă poate să respingă produsele a căror termen de valabilitate este mai mic de 80% din perioada de valabilitate.
Transport:Transportul până la destinaţie, inclusiv manipularea până în Magazia de Alimente, se va efectua de către ofertant cu mijloace de transport destinate acestui scop care trebuie să fie acoperite, curate, aerisite, dezinfectate, lipsite de mirosuri străine sau pătrunzătoare, neinfestate şi ferrite de posibilitatea de poluare, degradate sau contaminate;
Etichetare:Cu elementele de identificare prevăzute în actele normative (H:G:106/2002 privind etichetarea produselor alimentare cu completările şi modificările ulterioare) şi se vor regăsi atât în certificatul de calitate sau declaraţia de conformitate, cât şi pe ambalajul exterior, astfel:
denumirea produsului, numele şi adresa producătorului/ambalator/expeditor, data fabricaţiei, termenul de valabilitate, condişiile de depozitare, cantitatea netă, locul de provenienţă al produselor, ţara de origine, specificaţii comerciale-categoria/calitatea..
3. Pateu de pui 100 g- 4000 buc,
3. Pateu de pui 100 g- 4000 buc.
Se incadreaza in categoria produselor din carne sterilizate, grupa pateuri.
Aspect:fin,compozitie uniform repartizata;
Culoare: brun deschis,specific sortimentului;
Miros si gust:gust de pui ,miros specific,fara miros si gust strain Consistenta:caracteristica sortimentului,nu foarte moale,uniform repartizata
Aroma :placuta,de pui;
Ingrediente:ficat de pui minim (20% ,carne de pui ulei vegetal nehidrogenat,apa,proeteinavegetala din soia,smantana,sare iodata,zahar,ceapa,condiment arome,potentator,dearoma:glutamate,monosodic,antioxidant:vitamina C(acidascorbic),colorant:carmine,conservant:nitrit de sodium,contine proteina vegetala din soia,smantana
Aspectul ambalajului-exterior : Cutii metalice cu cheita nebombate de 100 gr, inchise etans fara fisuri sau scurgeri de continut, corect si vizibil marcate cu toate elementele de identificare : cantitate neta, ingrediente, informatii energetice.
Toate vor fi inscriptionate in limba romana.
Aspectul ambalajului-interior : Cutii fara pete de sulfura de fier, in interior .Caracteristicile produsului : - pasta alifioasa omogena; - culoare: galbui-roz; -gust si miros specific produsului ; - min 20o/o ficat.
5. Sunca Praga- 400 kg,
5.Sunca Praga- 400 kg
Produs din carne fiert
Ingrediente: carne porc, apa, stabilizatori (trifosfati), fibre vegetale, dextroza, sare, antioxidant (acid ascorbic), arome naturale, proteina animala de porc, usturoi, conservant (nitrit de sodiu).
Produsul poate contine urme de: telina, lapte, lactoza.
Forma: Batoane paralelipipedice, umplute in membrana artificiala necomestibila.
Aspect exterior: Suprafată curată, nelipicioasă, făra aglomerări de apa şi grasime topită la capete.
Aspect pe sectiune: Masă compactă, omogenă, de culoare specifică componentelor folosite, nesfărâmicioasă la tăierea în felii. Se admit rare goluri de aer neregulate de maxim 1 cm
Gust si miros: Plăcut, specific componentelor folosite, fără gust şi miros străin (acru, mucegai, rânced)Consistenta: Elastica;Grasime, % max 32;Proteine, % min 12;Azotiti, max mg/100g /100;Concentratie sare, % max 3;Raport colagen/proteina, % max 20
Azot usor hidrolizabil, max mg/100g 30
Conditii microbiologice Limite maxim admise
Listeria Monocytogenes ufc/25g Absent
Salmonella la 25 g max Absent
Mod de prezentare: 3 kg
Valabilitatea produsului finit (zile) 60.
6. Sana 3.6 %grasime - 7000 buc,
Sana 3.6 % grasime 330 g- 7000 buc
Consistenta; ferma si cremoasa
Culoare: alba de lapte ,uniforma sau cu nuanta slab galbuie cu miros si gust specific de lapte batut,placut acrisor,fara gust sau miros strain.
Ingrediente: Lapte de vacă pasteurizat la temperatură înaltă, culturi Proteine din lapte,culturi lactice selectionate.
Valori nutritionale:
Valoare energetiva :268 kj/64 kcal;Grasimi:3.6 g -din care acizi grasi saturati ;2.4g ;
Glucide:4.5g-din care zaharuri :4.5 g ;Proteine :3.4 g;Sare 0.1g
Ambalaj: In sticla de plastic de 330 g..
4. Sunca de curcan- produs din carne fiert- 400 kg,
4. Sunca de curcan- 400 kg
Produs din carne fiert
Ingrediente: carne de curcan (74%), apa, sare, stabilizator (trifosfati), dextroza, proteina din lapte, proteina animala (pasare, porc), antioxidant (ascorbat de sodiu), extracte de condimente, arome naturale, fibre vegetale, conservant (nitrit de sodiu).
Produsul poate contine urme de: telina, lactoza.
Forma: Batoane cilindrice in membrana artificiala necomestibila, corespunzătoare formelor preselor.
Aspect exterior: Suprafată curată, nelipicioasă, făra aglomerări de apa şi grasime topită la capetele batonului şi sub membrană. Înveliş continuu, nedeteriorat, aderent la compoziţie, nedeteriorat, culoare specifică membranei.
Aspect pe sectiune: Masă compactă, omogenă, de culoare specifică componentelor folosite, nesfărâmicioasă la tăierea în felii. Se admit rare goluri de aer neregulate de maxim 1 cm
Gust si miros: Plăcut, specific componentelor folosite, fără gust şi miros străin (acru, mucegai, rânced).
Consistenta: Moale si elastic
Grasime, % max 32
Proteine, % min 12
Azotiti, max mg/100g 100
Concentratie sare, % max 3
Raport colagen/proteina, % max 20
Azot usor hidrolizabil, max mg/100g 30
Conditii microbiologice Limite maxim admise
Listeria Monocytogenes ufc/25g Absent
Salmonella la 25 g max Absent
Mod de prezentare: 3 kg
Valabilitatea produsului finit (zile) 45.
9. Scortisoara- 100 plicuri,
9.Scortisoara macinata- 100 plicuri
SCORTISOARA MACINATA 15 gr -Calitatea I Scortisoara macinata, ambalata in plic cu masa neta de 15 g.
Proprietati organoleptice: pulbere fin macinata de culoare galbuie pana la brun-roscat cu aroma bine exprimata si caracteristica, fara mirosuri straine..
1. Rosii in bulion-1500 buc.,
Rosii in bulion
Proprietati organoleptice:
Aspectul recipientului:
Recipientul de sticlă curat, închis ermetic, cu capac nebombat, etichetă curată, vizibil imprimată cu toate elementele de identificare.
Culoare: Tomate: roşie sau roşie gălbuie, caracteristică soiului, nu se admit tomate pătate, se admit pete verzi în jurul pedunculului în cazul în care acestea sunt caracteristice soiului în stadiul de coacere industrial. Suc de roşii : roşu portocaliu, până la roşu căramiziu.
Gust şi miros: Caracteristice tomatelor fierte; nu se admite gust şi miros străin (de fermentat, de mucegai etc.).
Corpuri străine: Lipsă
Proprietăţi fizico-chimice:
Substanţă solubilă în suc (exclusiv adaosul de sare), la 20ºC: minim 5%
Conţinutul total de legume raportat la masa netă %:minim 50 %
Clorură de sodiu: 0,5 ….1,2%
Nivelurile maxime de contaminanţi: metale grele, micotoxine, pesticide, contaminanţi radioactivi, reziduri de medicamente veterinare trebuie să fie în concordanţă cu normele legislative în vigoare.
Proprietăţi microbiologice :
Produsul "Tomate în bulion", obţinut trebuie să respecte caracteristicile microbiologice aplicabile produselor alimentare, prevăzute de reglementările legale europene şi naţionale în vigoare.
Ambalaj:
Borcane a 0.720 kg, intacte, fara capace bombate, etichetat corespunzator cu data fabricatiei, perioada de valabilitate si compozitia produsului
Termen de valabilitate: 36 luni..
8. Prăjitură cu cremă de cacao şi glazură de cacao, 35g- 8000 buc,
8. Prăjitură cu cremă de cacao şi glazură de cacao, 35g- 8000 buc
Ingrediente: Glazura cacao si lapte (34%) (zahar, grasime vegetala hidrogenata, zer praf, pudra de cacao cu continut redus de grasime 3.7%, lapte praf degresat 0.5%, emulsifianti (lecitina din soia, poliricinoleat de poliglicerina, aroma), zahar, grasime vegetala hidrogenata, faina din grau, sirop de glucoza, oua, sirop de glucoza-fructoza, pudra de cacao cu continut redus de grasime 3.1%, agenti de umezire (sirp de sorbitol, glicerina), alcool etilic rafinat, lapte praf degresat, emulsifiant (mono- si digli ceride ale acizilor grasi), agenti de afanare (pirofosfat acid de sodiu, bicarbonat de sodiu), sare, conservant (sorbat de potasiu), aroma. Continut de cacao (in invelis): min. 9%.
Alergeni: contine gluten, ou, lapte, soia. Poate contine urme de arahide si fructe cu coaja lemnoasa.
Informatii nutritionale pentru 100g produs: Valoare energetica 1837 kJ/439 kcal; Grasimi 23 g, din care acizi grasi saturati 10.2 g; Glucide 53.7 g; din care zaharuri 39 g; Sare 0.4 g; Fibre 2.2 g; Proteine 3.2 g
Termen de valabilitate: inscriptionat pe ambalaj.
Conditii de pastrare si/sau depozitare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Cantitate per unitate: 35 g,
Ambalare: :Folie alimentară.
7. Ciuperci taiate la cutie 400 g- 500 buc,
7. Ciuperci taiate in saramura la cutie de 400 gr- 500 buc.
Ingrediente : Ciuperci Champignon (Agaricus bisporus lange), apă, sare, acidifiant: acid citric, antioxidant: acid ascorbic.
Produsul sa nu contina substante potential alergenice.
Valoare energetica, kJ/kcal63/15
Grasimi, 0,36g din care acizi grasi saturati, <0,1g;Glucide, <0,5g,din care zaharuri, <0,5g
Fibre, 1,7g;
Proteine, 2,07g
Sare, 0,79g..
10. Cacao granulata- 200 buc,
10. Cacao granulata 350 g- 200 buc
Bautura instant pe baza de cacao, cu vitamine si calciu.
Ingrediente: zahar, cacao pudra (16,5%) cu continut scazut de grasime, dextroza, emulsifiant: lecitine, sare, aroma, vitamine: vitamina E, vitamina C, tiamina, riboflavina, vitamina B6, niacina, vitamina B12, biotina, acid pantotenic, acid folic, carbonat de calciu. Produsul poate contine lapte.
Informatii nutritionale/100g produs:
valoare energetica:/ 1623 kJ/ 383 kcal
grasimi 1,8 g
- din care acizi grasi saturati 1,1 g
glucide: 85 g din care zaharuri 83 g
proteine 4,6 g
sare 0,04 g
vitamina E 2,18 mg (18,2%*)
vitamina C 12 mg (15%*)
tiamina 0,18 mg (16,4%*)
riboflavina 0,24 mg (17,1%*)
vitamina B6 0,23 mg (16,4%*)
niacina 3,75 mg (23,4%*)
vitamina B12 0,38 µg (15,2%*)
biotina 7,5 µg (15%*)
acid pantotenic 1,15 mg(19,2%*)
acid folic 30 µg (15%*)
calciu 120 mg (15%*) *%VNR €" valoarea nutriţionala de referinţa..
11. Ameliorator pentru preparate culinare (vegeta, legumix)- 50 pungi,
11. Ameliorator pentru preparate culinare (vegeta, legumix )-punga 1 kg= 50 pungi
Amieliorator pentru preparate culinare, ambalat in punga cu masa neta de 1 kg.
Ingrediente: Contine sare iodata, zahar, potentator de aroma (monosodium glutamat, inozinat disodic si guanilat disodic, guanilat disodic), legume deshidratate, morcov 6,1%, pastarnac 1,9%, ardei rosu 1%, patrunjel frunze, ceapa 0,4%, praz, pudra de rosii piure (0,05%), radacina de patrunjel, maltodextrina, condiment (seminte de telina 0,4%), usturoi 0,3%, sofran, patrunjel 0,7%, grasime vegetala (palmier), suc concentrate de legume (nap, varza), colorant (riboflavina), arome, extract de drojdie, dextroza.
Parametrii fizico-chimici: Umiditate max. 6%;Clorura de sodiu max. 62%;
Parametrii microbiologici:Bacillus cereus max. 1000 cfu/g;NTG max. 10000 cfu/g;E. coli max. 10 cfu/g;Salmonella absent/25gStaphilococus aureus max. 100 cfu/g;Enterobacteriaceae max. 1000 cfu/g;
Drojdii si mucegaiuri max. 1000 cfu/g. Termen de valabilitate 24 luni.
Mod ambalare:punga 1 kg.