Autoritatea contractantă organizatoare, Centrul de Detenţie Craiova, va încheia Acorduri-cadru pentru furnizare PRODUSE ALIMENTARE, pe loturi, pentru o perioadă de 12 luni, cu maxim 3 operatori econimici pentru fiecare Acord-cadru (Loturile 1-18) şi cu 1 singur operator economic pentru Acordurile-cadru (Loturile 19-22) şi se va încheia un singur contract subsecvent conform necesităţiilor. Contractele subsecvente pentru Lot...
Autoritatea contractantă organizatoare, Centrul de Detenţie Craiova, va încheia Acorduri-cadru pentru furnizare PRODUSE ALIMENTARE, pe loturi, pentru o perioadă de 12 luni, cu maxim 3 operatori econimici pentru fiecare Acord-cadru (Loturile 1-18) şi cu 1 singur operator economic pentru Acordurile-cadru (Loturile 19-22) şi se va încheia un singur contract subsecvent conform necesităţiilor. Contractele subsecvente pentru Loturile 1-18, se vor încheia, lunar sau trimestrial cu operatorii economici semnatari ai acordului cadru în funcţie de necesităţi.
Pentru loturile 19-22 se va încheia un singur contract subsecvent conform necesităţilor.
Informaţii referitoare la solicitarea de clarificări din partea operatorilor economici şi răspunsul la clarificări din partea autorităţii contractante: Solicitările de clarificări se pot face cu cel mult 3 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor, autoritatea contractantă urmând să răspundă acestora în a 2-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.
Informaţii legate de reluarea competiţiei: Primul contract subsecvent şi următoarele contracte subsecvente încheiate în perioada de valabilitate, a ofertei, se vor semna fără reluarea competiţei, cu ofertantul câştigator care a prezentat cea mai avantajoasă ofertă pentru lotul respectiv.
Atribuirea contractelor subsecvente ulterioare se va face prin reluarea competiţiei.
-Elemente care fac obiectul reluării competiţiei – FACTORII DE EVALUARE: PREŢ ŞI CALITATE
-Criteriul de atribuire pentru stabilirea operatorului economic căruia îi va fi atribuit contractul subsecvent:
Cel mai bun raport calitate-preţ.
Ponderea stabilită pentru factorul de evaluare preţ este de 40%, iar pentru factorul de evaluare privind calitatea este de 60% din punctajul total. Ponderea pentru factorul de evaluare privind calitatea, este compusă din: 30% pentru factorul "lanţul de aprovizionare" şi 30% pentru realizarea unei etape de producţie în regiunea de dezvoltare unde îşi are sediul autoritatea contractantă.
În cazurile prevăzute la art. 118 alin. (1) lit. b) din Legea 98/2016, autoritatea contractantă beneficiară reia competiţia pe baza aceloraşi termeni şi condiţii aplicate pentru atribuirea acordului-cadru, respectând următoarele reguli procedurale:
a) Pentru fiecare contract subsecvent care urmează a fi atribuit, autoritatea contractantă beneficiară iniţiază prin intermediul platformei SEAP/SICAP, procedura de reluare competiţie la Acord-cadru;
b) Operatorii economici au dreptul ca în procesul de reofertare să modifice elementele care fac obiectul reluării competiţiei (Punctajul total obţinut) numai în sensul îmbunătăţirii acestora;
În cazul în care, în urma reofertării, nu sunt obţinute oferte mai favorabile decât cele de la încheierea Acordului-cadru, contractul subsecvent va fi încheiat cu operatorul economic clasat pe primul loc la încheierea acordului-cadru.
Operatorul economic care nu răspunde solicitării Autorităţii contractante de a semna un contract subsecvent, din propria sa culpă, va suporta consecinţele prevazute in Acordul-cadru pentru neîndeplinirea obligaţiilor în sarcina sa, conform Art. 111, alin (2-3), din Hotărârea nr. 395/2016.