1.15981200-0Apa minerala (carbogazoasa)-Litri 45.00 Apa minerala naturala provenita din surse autorizate. Pentru apa minerala naturala, natural carbogazoasa, continutul de dioxid de carbon (C02), mm. 2500 mg/I, ambalaj 1 litru, 1.5 litri.2.15981100-9 Apa minerala (plata) Litri 45.00 3.15982000-5 Bauturi racoritoare instant Litri 1.20 Se aprovizioneaza produsul ambalat in plicuri ermetice de maxim 40 g/plic sau bauturi racor...
1.15981200-0Apa minerala (carbogazoasa)-Litri 45.00 Apa minerala naturala provenita din surse autorizate. Pentru apa minerala naturala, natural carbogazoasa, continutul de dioxid de carbon (C02), mm. 2500 mg/I, ambalaj 1 litru, 1.5 litri.2.15981100-9 Apa minerala (plata) Litri 45.00 3.15982000-5 Bauturi racoritoare instant Litri 1.20 Se aprovizioneaza produsul ambalat in plicuri ermetice de maxim 40 g/plic sau bauturi racoritoare: substanta uscata solubila, min. 8 °R, ambalaj 250 ml 3.03211900-2 Baton cereale Kg. 6.00 Se aprovizioneaza baton de cereale diverse sortimente, în ambalaj individual de 100 -200g. 4.15821000-9 Biscui?i Kg. 9.00 obtinuti din faina de grâu, zahar, miere, grasimi vegetale solidificate, lapte, unt, oua, afânatori chimici si/sau biologici, sare, arome, coloranti adaosuri nutritive, etc., umiditate maxim 5%, zahar total raportat la substanta uscata, 4-6%, clorura de sodiu max. 3%, grasime raportata la substanta uscata 18-25%. Conform SR 1227 - 1 din 1994. Se aprovizioneaza în ambalaje de 300 gr.5.15861000-1 Cafea instant Kg. 0.45 Se aprovizioneaza în plicuri ermetice maxim 5 g. Forma granulara, uniforma, specifica varietatii, miros si gust placute, specifice, fara miros/gust strain. 6.15544000-3 Cascaval Kg. 2.10 Grasime raportata la substanta uscata, %, min. 40%.Substanta uscata,%, min. 52%Substante proteice, %, min. 20%Clorura de sodiu,%, max. 3%Se aprovizioneaza în ambalaje vidate/ parafinate de 70g. 7. 15842100-3 Ciocolata 3.00 Se aprovizioneaza ciocolata dulce, ciocolata cu lapte, ciocolata alba. Continut total de substanta totala de cacao cuprins între 20 - 35% ( functie de sortiment). Ambalaje individuale de 50-100 g.8 15131000-5Conserve din carne de porc în suc propriu Kg. 9.00 Continut de carne , min 60% din masa neta iar grasimea raportata la masa neta, max. 20%. Nu se admite utilizarea carnii de porc sau pasare separate mecanic, precum si a proteinelor de origine vegetala. Se aprovizioneaza în cutii de tabla, prevazute cu cheita, ambalaj 300 g.9 15131000-5 Conserve din carne de vita în suc propriu Kg. 9.00 Continut de carne , min 60% din masa neta iar grasimea raportata la masa neta, max. 10%. Nu se admite utilizarea carnii de porc sau pasare separate mecanic, precum si a proteinelor de origine vegetala. Se aprovizioneaza în cutii de tabla, prevazute cu cheita, ambalaj 300 g.10 15131000-5 Conserve din pe?te Kg. 6.00 Se aprovizioneaza sortimentele : sardina, macrou, hering, etc, cu continut de peste de min. 75%. Se aprovizioneaza în cutii de tabla de 200 gr, prevazute cu cheita.11 15131310-1 Pate de ficat 3.00 Pordus sterilizat, la fabricarea caruia nu se admite utilizarea carnii separate mecanic, a amidonului sau a amidonului modificat si a proteinei de origine vegetala. 12. 15131230-6Salam de Sibiu Kg. 1.80apa, max. 30%, substante grase max. 46 %, fara proteina vegetala, Clorura de sodiu max. 6 %, ambalaj 60 g.13.15831000-2Zahar plic a 4-10 g Kg. 1.08