Furnizare produse agroalimentare după cum urmează:
- 55kg - caşcaval (brânzeturi cu pastă opărită - caşcaval, grăsime raportată la substanţa uscată minim 40%, ambalate în vid sau parafinate maxim 1kg/buc);
- 135kg - pâine albă feliată (300gr/buc, umiditate maxim 43,5%, felul coacerii vatră/formă, volum cm cubi la 100g minim 290, porozitate minim 73%, preambalată în ambalaje convenţionale);
- 95kg - specialităţi din carn...
Furnizare produse agroalimentare după cum urmează:
- 55kg - caşcaval (brânzeturi cu pastă opărită - caşcaval, grăsime raportată la substanţa uscată minim 40%, ambalate în vid sau parafinate maxim 1kg/buc);
- 135kg - pâine albă feliată (300gr/buc, umiditate maxim 43,5%, felul coacerii vatră/formă, volum cm cubi la 100g minim 290, porozitate minim 73%, preambalată în ambalaje convenţionale);
- 95kg - specialităţi din carne (produse prelucrate conform tehnologiilor specifice şi a tratamentului termic care să asigure afumarea produselor, sortimente: piese transate de porc, muşchi, pulpă, spată vită, carcase, pulpe, piept de pasare, carne oaie şi capră, cărnuri provenite de la alte specii admise consumului uman, se vor aproviziona minim 3 sortimente în ambalakje vidate de 3-5kg);
- 14kg - zahăr (zahăr cristal, umiditate maxim 0,06%, zaharoză raportată la substanţa uscată minim 99,80%, se vor aproviziona în plicuri a 4-10gr);
- 27kg - lămâi (se vor aproviziona în ambalaje convenţionale);
- 6kg - ceai (Ceai natural (negru, verde, diverse sortimente de fructe, apă maxim 8,5%);
- 88l - lapte (lapte UHT, grăsime 3,5 tratat la temperaturi foarte înalte 135-150 grade Celsius, care poate fi păstrat la temperatura camerei pentru mai mult timp, fără a fi necesară refrigerarea sau adăugarea de conservanti).