Furnizare produse agroalimentare dupa cum urmeaza: - 60kg x cascaval, 139,50kg x paine alba feliata, 100kg x specialitati din carne, 14kg x zahar, 30kg x lamai, 9,50kg x ceai, 92l x lapte.
Caracteristici produse: cascaval - brânzeturi cu pastă opărită - caşcaval, grăsime raportată la substanţa uscată minim 40%, ambalate în vid sau parafinate maxim 1kg/buc;
paine alba feliata - 0,300gr/buc, umiditate max. 43,5%, felul coac...
Furnizare produse agroalimentare dupa cum urmeaza: - 60kg x cascaval, 139,50kg x paine alba feliata, 100kg x specialitati din carne, 14kg x zahar, 30kg x lamai, 9,50kg x ceai, 92l x lapte.
Caracteristici produse: cascaval - brânzeturi cu pastă opărită - caşcaval, grăsime raportată la substanţa uscată minim 40%, ambalate în vid sau parafinate maxim 1kg/buc;
paine alba feliata - 0,300gr/buc, umiditate max. 43,5%, felul coacerii - vatra/forma, volum cm3 la 100g minim 290, porozitate minim 73%, preambalată în ambalaje conventionale;
specialităţi din carne - produse prelucrate conform tehnologiilor specifice şi a tratamentului termic care să asigure afumarea produselor, sortimente: piese transate de porc, muşchi, pulpă, spată vită, carcase, pulpe, piept de pasare, carne oaie şi capră, cărnuri provenite de la alte specii admise consumului uman, se vor aproviziona minim 3 sortimente în ambalakje vidate de 3-5kg;
zahar - zahăr cristal, umiditate maxim 0,06%, zaharoză raportată la substanţa uscată minim 99,80%, se vor aproviziona în plicuri a 4-10gr;
lamai - se vor aproviziona în ambalaje convenţionale;
ceai - Ceai natural negru, verde, diverse sortimente de fructe, apă maxim 8,5%;
lapte de vacă UHT 3,5% grăsime - lapte UHT, grăsime 3,5 tratat la temperaturi foarte înalte 135-150 grade Celsius, care poate fi păstrat la temperatura camerei pentru mai mult timp, fără a fi necesară refrigerarea sau adăugarea de conservanti.