Furnizarea unei cantitati estimate de paine de cca 16.000 paini/an (cantitatea poate fi mai mica sau mai mare in functie de necesitatile achizitorului). Furnizarea painii se va face zilnic, de luni pana vineri,la punctele de lucru ale achizitorului din Falticeni, in intervalul orar 06.00-07.00.Pe perioada vacantelor scolare nu se va furniza paine.Cantitatea de paine necesara pentru fiecare zi va fi comunicata de achizitor i...
Furnizarea unei cantitati estimate de paine de cca 16.000 paini/an (cantitatea poate fi mai mica sau mai mare in functie de necesitatile achizitorului). Furnizarea painii se va face zilnic, de luni pana vineri,la punctele de lucru ale achizitorului din Falticeni, in intervalul orar 06.00-07.00.Pe perioada vacantelor scolare nu se va furniza paine.Cantitatea de paine necesara pentru fiecare zi va fi comunicata de achizitor in ziua anterioara livrarii. Piane furnizata va fi franzela alba feliata de 400 grame,produsa cu cel mult o zi inaintea livrarii. Livrarea painii se va face pe baza unui aviz de expeditie a marfii.Descriere paine ce urmeaza a fi furnizata: paine alba feliata cu greutatea de 400 g/paine, aspect nedeformat, bine dezvoltata, coaja galben-aurie, fara mirosuri straine de acru sau mucegai, gust placut, potrivit de sarat, fara gust acru, amar sau alt gust neplacut.Miezul sa prezinte masa elastica, nesfaramicioasa, cu pori fini, fara crapaturi sau goluri, sa nu fie umed.