Furnizarea unei cantitati estimate de paine de cca 13.000 paini in decursul a 12 luni(cantitatea poate fi mai mica sau mai mare in functie de necesitatile achizitorului).Furnizarea painii se va face zilnic, de luni pana vineri, la Cantina de Ajutor Social din incinta Colegiului Mihai Bacescu Falticeni, in intervalul orar 06.00 -08.00.Cantitatea de paine necesara pentru fiecare zi va fi comunicata de achizitor in ziua anteri...
Furnizarea unei cantitati estimate de paine de cca 13.000 paini in decursul a 12 luni(cantitatea poate fi mai mica sau mai mare in functie de necesitatile achizitorului).Furnizarea painii se va face zilnic, de luni pana vineri, la Cantina de Ajutor Social din incinta Colegiului Mihai Bacescu Falticeni, in intervalul orar 06.00 -08.00.Cantitatea de paine necesara pentru fiecare zi va fi comunicata de achizitor in ziua anterioara livrarii (in prezent necesarul este de 30 de paini/zi, inclusiv pt sambata si duminica).Painea furnizata va fi franzela alba de 400 grame(nefeliata), produsa cu cel mult o zi inaintea livrarii.Livrarea painii se va face pe baza unui aviz de expeditie a marfii. Descriere paine ce urmeaza a fi furnizata:paine alba cu greutatea de 400 grame, aspect nedeformat,bine dezvoltata, coaja galben-aurie, fara mirosuri straine de acru sau mucegai,gust placut, potrivit de sarat, fara gust acru, amar sau alt gust neplacut.Miezul sa prezinte masa elastica, nesfaramicioasa, cu pori fini,fara crapaturi sau goluri, sa nu fie umed.