4. Lot 4 – A4.2 - Pachete alimentare pentru 30 de participantii la cursurile de calificare STUDII MINIME,
Pachetul alimentar poate contine minim urmatoarele tipuri de alimente preparate: conserve (pateu, carne, fasole, ciuperci, mazare etc), mezeluri (carnati, salam, muschi, kaiser, sunca etc), branzeturi (branza topita, cascaval, telemea etc), produse dulci (biscuiti, croissant, sticks-uri etc), paine (feliata/...
4. Lot 4 – A4.2 - Pachete alimentare pentru 30 de participantii la cursurile de calificare STUDII MINIME,
Pachetul alimentar poate contine minim urmatoarele tipuri de alimente preparate: conserve (pateu, carne, fasole, ciuperci, mazare etc), mezeluri (carnati, salam, muschi, kaiser, sunca etc), branzeturi (branza topita, cascaval, telemea etc), produse dulci (biscuiti, croissant, sticks-uri etc), paine (feliata/chifle etc).
Model orientativ pachet mancare rece/zi:
- 150 gr salam
- 150 gr cascaval
- 150 gr conserva (pateu, carne, fasole, ciuperci, mazare etc)
- 50 gr paine feliata/chifla.
6. Lot 6 – A4.2 - Pachete alimentare pentru 70 de participantii la cursurile de calificare nivel 2,
Pachetul alimentar poate contine minim urmatoarele tipuri de alimente preparate: conserve (pateu, carne, fasole, ciuperci, mazare etc), mezeluri (carnati, salam, muschi, kaiser, sunca etc), branzeturi (branza topita, cascaval, telemea etc), produse dulci (biscuiti, croissant, sticks-uri etc), paine (feliata/chifle etc).
Model orientativ pachet mancare rece/zi:
- 150 gr salam
- 150 gr cascaval
- 150 gr conserva (pateu, carne, fasole, ciuperci, mazare etc)
- 50 gr paine feliata/chifla.
1. Lot 1 – A5.1 - Pachete alimentare pentru participantii la CURSURI COMPETENTE ANTREPRENORIALE,
Pachetul alimentar poate contine minim urmatoarele tipuri de alimente preparate: conserve (pateu, carne, fasole, ciuperci, mazare etc), mezeluri (carnati, salam, muschi, kaiser, sunca etc), branzeturi (branza topita, cascaval, telemea etc), produse dulci (biscuiti, croissant, sticks-uri etc), paine (feliata/chifle etc).
Model orientativ pachet mancare rece/zi:
- 150 gr salam
- 150 gr cascaval
- 150 gr conserva (pateu, carne, fasole, ciuperci, mazare etc)
- 50 gr paine feliata/chifla.
3. Lot 3 – A7.4 - Pachete alimentare pentru 60 de adulţi,
Pachetul alimentar poate contine minim urmatoarele tipuri de alimente preparate: conserve (pateu, carne, fasole, ciuperci, mazare etc), mezeluri (carnati, salam, muschi, kaiser, sunca etc), branzeturi (branza topita, cascaval, telemea etc), produse dulci (biscuiti, croissant, sticks-uri etc), paine (feliata/chifle etc).
Model orientativ pachet mancare rece/zi:
- 150 gr carnati
- 200 gr conserva (pateu, carne, fasole, ciuperci, mazare etc)
- 100 gr croissant
- 50 gr chifla.
5. Lot 5 – A4.2 - Pachete alimentare pentru 30 de participantii la cursurile de INITIERE,
Pachetul alimentar poate contine minim urmatoarele tipuri de alimente preparate: conserve (pateu, carne, fasole, ciuperci, mazare etc), mezeluri (carnati, salam, muschi, kaiser, sunca etc), branzeturi (branza topita, cascaval, telemea etc), produse dulci (biscuiti, croissant, sticks-uri etc), paine (feliata/chifle etc).
Model orientativ pachet mancare rece/zi:
- 150 gr salam
- 150 gr cascaval
- 150 gr conserva (pateu, carne, fasole, ciuperci, mazare etc)
- 50 gr paine feliata/chifla.
2. Lot 2 – A6.6 - Pachete alimentare cantina sociala pentru 180 de copii,
Model orientativ pachet mancare rece/zi:
- 150 gr parizer
- 150 gr cascaval
- 150 gr conserva (pateu, carne, fasole, ciuperci, mazare etc)
- 50 gr branza topita
- 50 gr paine feliata/chifla.