FURNIZARE PACHET GASTRONOMIC PENTRU PROIECTUL CULTURA IN OGLINDA - SEINI, RESPECTIV PT IMPELENTAREA PROIECTULUI "CULTURE IN THE MIRROR - Restoration of Bay House in Seini (RO) and Concert Hall in Kalush (UA) into Multicultural Centers"/ "CULTURA IN OGLINDA - Restaurarea Casei Bay din Seini (RO) si a Salii de Concerte din Kalush (UA), in vederea infiintarii de Centre Multiculturale", nr.de identificare proiect HUSKROUA/1702...
FURNIZARE PACHET GASTRONOMIC PENTRU PROIECTUL CULTURA IN OGLINDA - SEINI, RESPECTIV PT IMPELENTAREA PROIECTULUI "CULTURE IN THE MIRROR - Restoration of Bay House in Seini (RO) and Concert Hall in Kalush (UA) into Multicultural Centers"/ "CULTURA IN OGLINDA - Restaurarea Casei Bay din Seini (RO) si a Salii de Concerte din Kalush (UA), in vederea infiintarii de Centre Multiculturale", nr.de identificare proiect HUSKROUA/1702/3.1/0020, CF REFERATULUI DE NECESITATE TRANSMIS DE MANAGERUL DE PROIECT LOHAN ALISA nr.5913/02.12.2019, atasat si conform descrierii ofertei d-voastraContine: carne tocata porc 12kg,varza 10kg,orez 5kg,piine 1 kg 20 buc,smintina4l,faina malai5kg,brinza burduf 4kg ,costita afumata 7kg, cirnati afumati 7kg,ciolan afumat 7kg,pasta mici 7kg,fasole prefiarta-5 conserve a 800g/buc,zarzavaturi(ceapa,morcovi,patrunjel,telina,ardei)10kg,ardei iute 1kg(40 buc),usturoi 0,5kg, pasta gulas dulce -1 tub mare,pasta gulas iute-1 tub mare,suc rosii 2l, mustar clasic 2 borcane, pulpe pui 10 kg, faina griu 5kg, oua 60 buc, ulei 3 l.apa plata0,5l(25flac),apa min.0,5l(24flac). Pret unitar in lei/kg,buc,litru,tub,conserva la produsele de mai sus : carne tocata 19,26,varza 1,37,orez 4,58,piine 3,21,smintina 15,13, f.malai 2,75,brinza burduf 18,35 costita af. 18,35, cirnati af. 19,26, ciolan af. 18,35, pasta mici 17,43, fasole 5,5/conserva, zarzavaturi 3,577 ardei iute 0,27/buc, usturoi13,76/kg, gulas dulce 4,13,gulas iute 4,13 , suc rosii 6,33 /l, mustar 2,29/borcan, pulpe 6,42