SPECIFICATII TEHNICE/DE CALITATE : FURNIZARE - MERE :Aspect - de forma , marimea si coloratia caracteristica soiului , fara defecte ( strivituri , crapaturi , pete de orice provenienta , urme de atacuri ale insectelor, urme de boli sau vatamari ) . - Morcovii :trebuie sa fie întregi, tari, lipsiti de radacini secundare, curati, sanatosi, fara lovituri mecanice, fara umiditate exterioara anormala, fara gust sau miros strain,...
SPECIFICATII TEHNICE/DE CALITATE : FURNIZARE - MERE :Aspect - de forma , marimea si coloratia caracteristica soiului , fara defecte ( strivituri , crapaturi , pete de orice provenienta , urme de atacuri ale insectelor, urme de boli sau vatamari ) . - Morcovii :trebuie sa fie întregi, tari, lipsiti de radacini secundare, curati, sanatosi, fara lovituri mecanice, fara umiditate exterioara anormala, fara gust sau miros strain, netrecuti în tija florala, nelemnificati Morcovii trebuie sa prezinte caracteristicile tipice soiului si sa aiba aspect proaspat . Se admit usoare defecte de forma, de culoare, de crapaturi si rupturi cicatrizate care nu afecteaza cilindrul central. Calibrarea morcovilor este determinata de diametrul maxim ecuatorial la colet-maxim 5%.Calitatea produsului va fi conforma cu prevederile caietului de sarcini si propunerea tehnica prezentata pentru participarea la sedinta de achizitie si va fi atestata de certificatul de conformitate. Caracteristici referitoare la ambalare, marcare, exepdiere si transport Ambalare: Morcovii trebuie sa fie ambalati astfel încât produsul sa fie bine protejat si sa se asigure o aerisire adecvata. Morcovii se vor livra în saci, iar pretul ambalajului va fi inclus în pretul marfii.