Furnizare LEGUME-FRUCTE conform specificatiilor tehnice atasate dupa cum urmeaza:
1. Pastarnac CPV 03221110-0: Cantitate estimata: 320 kg Valoare: 9,00 lei/kg.
Valoare totala estimata: 2880,00 lei
2. Morcovi CPV 03221110-0: Cantitate estimata: 500 kg Valoare: 5,00 lei/kg.
Valoare totala estimata: 2500,00 lei
3. Telina CPV 03221110-0: Cantitate estimata: 320 kg Valoare: 7,50 lei/kg.
Valoare totala estimata: 2400,00 lei
4. U...
Furnizare LEGUME-FRUCTE conform specificatiilor tehnice atasate dupa cum urmeaza:
1. Pastarnac CPV 03221110-0: Cantitate estimata: 320 kg Valoare: 9,00 lei/kg.
Valoare totala estimata: 2880,00 lei
2. Morcovi CPV 03221110-0: Cantitate estimata: 500 kg Valoare: 5,00 lei/kg.
Valoare totala estimata: 2500,00 lei
3. Telina CPV 03221110-0: Cantitate estimata: 320 kg Valoare: 7,50 lei/kg.
Valoare totala estimata: 2400,00 lei
4. Usturoi uscat CPV 03221110-0: Cantitate estimata: 180 kg Valoare: 14,00 lei/kg.
Valoare totala estimata: 2520,00 lei
5. Mere CPV 03222321-9: Cantitate estimata: 2080 kg Valoare: 4,50 lei/kg.
Valoare totala estimata: 9360,00 lei
6. Banane CPV 03222111: Cantitate estimata: 2000 kg Valoare: 7,50 lei/kg.
Valoare totala estimata: 15000,00 lei
7.Lamai CPV 03222210-8: Cantitate estimata: 180 kg Valoare: 8,00 lei/kg.
Valoare totala estimata: 1440,00 lei
Precizam faptul ca produsele sus-mentionate, vor respecta in totalitate cerintele din specificatiile tehnice atasate.
Livrarea produselor se va face de 2 ori pe luna la fiecare centru al D.G.A.S.P.C. Dolj la adresele din documentatia atasata, fara costuri suplimentare din partea achizitorului, in urma comenzii/comenzilor transmisa/transmise prin fax sau e-mail.
Fiecare tranşă de produse livrata va fi însoţită de factura fiscala, documentele de certificare a calitatii, declaraţia de conformitate, certificate sanitar veterinar de transport sau oricare alte documente similare prin care producatorii/distribuitorii garanteaza calitatea produselor livrate.
Furnizorul are obligatia de a respecta prevederile legale de ambalare si etichetare a produselor, pentru ca acestea sa faca fata manipularii si conditiilor din timpul transportului, in asa fel incat sa ajunga in stare buna la destinatia finala.
Pentru etichetare se impune, obligatoriu, urmatoarea inscriptionare: denumirea produsului, sortimentul, greutatea cutiei, valoarea nutritiva, valoarea energetica, ingrediente, numele si adresa producatorului, numar lot si data fabricatiei, termen de valabilitate, conditii de depozitare, cantitate neta, locul de provenienta al produselor, tara de origine.
Este obligatorie descrierea detaliata a caracteristicilor tehnice ale produselor astfel incat sa se asigure asigure posibilitatea verificarii corespondentei propunerii tehnice cu specificatiile prevazute in Caietul de sarcini.
Produsele ofertate care nu indeplinesc una sau mai multe dintre cerintele solicitate sunt considerate necorespunzatoare.
Mijloacele pentru transportul produselor trebuie sa indeplineasca cerintele legislatiei in vigoare si sa fie autorizate din punct de vedere sanitar veterinar. Transportul se face cu mijloace de transport frigorifice destinate acestui scop, autorizate sanitar veterinar. Mijloacele de transport trebuie sa asigure pe toata durata transportului pastrarea nemodificata a caracteristicilor nutritive, organoleptice, fizico-chimic si microbiologice.