Proiectul contribuie la îndeplinirea obiectivului specific al Componentei C15: Educaţie prin promovarea investiţiilor în sistemul de învăţământ, abordând creşterea capacităţii de rezilienţă a sistemului educaţional prin modernizarea infrastructurii existente şi digitalizarea acestuia. De asemenea, dezvoltarea unui mediu propice învăţării, care încurajează performanţa, gândirea critică şi comportamentul responsabil reprezint...
Proiectul contribuie la îndeplinirea obiectivului specific al Componentei C15: Educaţie prin promovarea investiţiilor în sistemul de învăţământ, abordând creşterea capacităţii de rezilienţă a sistemului educaţional prin modernizarea infrastructurii existente şi digitalizarea acestuia. De asemenea, dezvoltarea unui mediu propice învăţării, care încurajează performanţa, gândirea critică şi comportamentul responsabil reprezintă obiectivele propuse de unităţile şcolare vizate de prezentul proiect de investiţie.
Obiectivul 1
Transformarea digitală pentru facilitarea învăţării online prin investiţii în infrastructura digitală pentru predare şi prin instrumente digitale de predare în cadrul a 1 laborator de informatică, echipamente TIC in cadrul a 15 săli de clasă/grupă, in cadrul unui (1) laborator ştiinţe (multidisciplinar) si in cadrul unui (1) atelier de practică.
Obiectivul 3
Dezvoltarea/modernizarea infrastructurii şi a resurselor tehnologice necesare pentru unitatea de învăţământ preuniversitar aflată în zonă defavorizată (respectiv, zonă rurală), pentru a permite accesul elevilor la tehnologie prin laboratoare informatice şi echipamente dedicate – o unitate şcolară PJ, 1 GPN şi 1 Scoală Gimnaziala.
Modificarea contractului de achizitie publica, in cursul perioadei sale de valabilitate, se face in conditiile prevazute la art. 221 din Legea nr. 98/2016. Modificarea contractului in cursul perioadei sale de valabilitate, astfel decat in cazurile si conditiile prevazute la art. 221 din Legea nr. 98/2016, se realizeaza prin organizarea unei noi proceduri de atribuire, in conformitate cu dispozitiile legii.
Orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificări sau informaţii suplimentare în legătură cu documentaţia de atribuire, în conformitate cu prevederile art. 160 alin.1) din Legea nr. 98/2016 cu completările şi modificările ulterioare.
Termenul limită pentru transmiterea solicitărilor de clarificări de către operatorii economici este de 9 de zile înainte de data limită de depunere a ofertelor. Termenul limită în care Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar şi complet la solicitările de clarificări/informaţii suplimentare adresate de operatorii economici este in a 4 zi inainte de data limita de depunere a ofertelor. În măsura în care solicitările de clarificări/informaţii suplimentare au fost transmise în termenul prevăzut anterior, răspunsurile autorităţii contractante însoţite de întrebările aferente vor fi publicate în SICAP, în conformitate cu prevederile art. 160 alin.3) din Legea nr. 98/2016 cu completările şi modificările ulterioare.
Autoritatea contractantă nu va răspunde la solicitările de clarificări/informaţii suplimentare adresate de operatorii economici care vor fi transmise prin altă modalitate de comunicare sau alt termen decât cel stabilit.