Judeţul Suceava prin Consiliul Judeţean Suceava implementează proiectul "Micii Luptători – Şansa la viaţă" în cadrul Programului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, Componenta 12 – Sănătate, Investiţia: 2. Dezvoltarea infrastructurii spitaliceşti publice, Investiţia specifică: I2.3. Secţii de terapie intensivă pentru nou-născuţi, apel de proiecte MS-0023. Obiectivul general vizat prin proiect are în vedere îmbunătăţirea p...
Judeţul Suceava prin Consiliul Judeţean Suceava implementează proiectul "Micii Luptători – Şansa la viaţă" în cadrul Programului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, Componenta 12 – Sănătate, Investiţia: 2. Dezvoltarea infrastructurii spitaliceşti publice, Investiţia specifică: I2.3. Secţii de terapie intensivă pentru nou-născuţi, apel de proiecte MS-0023. Obiectivul general vizat prin proiect are în vedere îmbunătăţirea programului de screening, în cadrul secţiilor de terapie intensivă pentru nou - născuţi, prin dotarea infrastructurii spitaliceşti din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă "Sfântul Ioan cel Nou" Suceava. Dotarea cu echipamente şi aparatură medicală a secţiei de neonatologie va conduce la creşterea capacităţii de stabilizare, diagnosticare şi tratament adecvat a non-născuţilor cu diferite afecţiuni medicale.
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Ioan cel Nou" Suceava, instituţie subordonată a Consiliului Judeţean Suceava, este cea mai reprezentativă unitate sanitară din judeţ şi unică în municipiul Suceava având o capacitate de 1.200 paturi, ceea ce reprezintă 35% din totalul de paturi din judeţ asigurând asistenţa medicală de specialitate pentru o populaţie arondată de peste 250.000 locuitori, cât şi peste 35% din teritoriul judeţului.
Maternitatea Suceava, din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Ioan cel Nou" Suceava, este maternitate de nivel trei şi deserveşte judeţul Suceava pentru toţi nou născuţii şi Judeţul Botoşani privind asistenţa medicală de specialitate acordată nou-născuţilor cu greutăţi mai mici de 2000 grame care beneficiază de tratament şi îngrijire în Compartimentul de Terapie Intensivă Neonatală şi în Compartimentul de Prematuri.
În secţia neonatologie se îngrijesc nou născuţii indiferent de greutate şi vârstă de gestaţie, începând cu asistenţa la naştere, până la cele mai complexe îngrijiri şi tratament pentru susţinerea funcţiilor vitale în compartimentul de terapie intensivă neonatală.
Patologia cea mai frecventă tratată în secţia neonatologie este de natură respiratorie, digestivă, neurologică, asociată în special prematurităţii.
Contractul de furnizare vizează diverse tipuri de produse, împărţite în 12 loturi, în funcţie de tipul produselor şi tipuri de investiţii.
Orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificări sau informaţii suplimentare în legătură cu documentaţia de atribuire, semnate cu semnătură electronică extinsă, numai prin SEAP, cu respectarea termenului limită stabilit de autoritatea contractantă, respectiv numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 18 zile. Răspunsurile la solicitările de clarificări cu privire la documentaţia de atribuire vor fi publicate în SEAP, la Secţiunea "Lista,clarificări, notificări si decizii" din cadrul anunţului de participare. Autoritatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări adresate de operatorii economici până la termenul-limită stabilit conform art. 27 alin.(3) din Normele metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractului de achiziţie publică/acordului-cadru din Legea nr. 98/2016 privind achiziţiile publice, cu modificările şi completările ulterioare. Autoritatea contractanta stabileste următoarele termene-limita în care va răspunde în mod clar şi complet tuturor solicitărilor de clarificare/informaţiilor suplimentare:
- primul termen-limita: cu 20 de zile înainte de data limită de depunere a ofertelor precizată în anunţul de participare;
- al doilea termen-limita: în a 11-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.