Feedback
I.D.: 36975781

FURNIZARE DIVERSE PRODUSE ALIMENTARE

Data publicarii
03.07.19 Exista 135.815 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15800000-6
Pretul estimativ:
4.867,50 RON - 6.490,00 RON
3.060,00 RON - 4.080,00 RON
4.200,00 RON - 5.600,00 RON
1.200,00 RON - 1.600,00 RON
57.375,00 RON - 76.500,00 RON
300,00 RON - 400,00 RON
2.250,00 RON - 3.000,00 RON
1.500,00 RON - 2.000,00 RON
525,00 RON - 700,00 RON
750,00 RON - 1.000,00 RON
4.675,00 RON - 6.205,00 RON
4.200,00 RON - 5.600,00 RON
4.050,00 RON - 5.400,00 RON
10.725,00 RON - 14.300,00 RON
2.700,00 RON - 3.600,00 RON
4.200,00 RON - 5.600,00 RON
3.300,00 RON - 3.850,00 RON
2.250,00 RON - 3.000,00 RON
22.000,00 RON - 31.900,00 RON
1.850,00 RON - 2.500,00 RON
13.050,00 RON - 17.400,00 RON
3.000,00 RON - 4.000,00 RON
27.000,00 RON - 36.000,00 RON
1.875,00 RON - 2.500,00 RON
9.200,00 RON - 11.500,00 RON
3.000,00 RON - 4.000,00 RON
2.400,00 RON - 3.200,00 RON
4.350,00 RON - 5.800,00 RON
11.500,00 RON - 15.000,00 RON
16.200,00 RON - 21.600,00 RON
4.485,00 RON - 5.980,00 RON
1.800,00 RON - 2.400,00 RON
3.097,50 RON - 4.130,00 RON
1.875,00 RON - 2.500,00 RON
562,50 RON - 750,00 RON
6.750,00 RON - 9.000,00 RON
1.200,00 RON - 1.560,00 RON
4.750,00 RON - 6.175,00 RON
299,00 RON - 390,00 RON
3.190,00 RON - 4.350,00 RON
48,00 RON - 72,00 RON
22.885,00 RON - 29.850,00 RON
1.125,00 RON - 1.500,00 RON
3.240,00 RON - 4.500,00 RON
310,50 RON - 405,00 RON
2.040,00 RON - 2.720,00 RON
75,00 RON - 100,00 RON
4.950,00 RON - 6.600,00 RON
7.650,00 RON - 10.200,00 RON
2.500,00 RON - 3.750,00 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
41. SALAM DE VARA, Suprafata curata, uscata, nelipicioasa,invelisul intreg, fara aglomerari de apa si grasime la capetele batonului si sub membrana, invelisul continuu, aderent la compozitia de culoare brun-roscata, specifica produsului, nedeteriorat, fara goluri de aer( calitate superioara) , cant.minima 450 kg - cant maxima 600 kg. 33. PARIZER DE PUI /PORC, PRODUS FIERT DIN CARNE DE POR...
41. SALAM DE VARA, Suprafata curata, uscata, nelipicioasa,invelisul intreg, fara aglomerari de apa si grasime la capetele batonului si sub membrana, invelisul continuu, aderent la compozitia de culoare brun-roscata, specifica produsului, nedeteriorat, fara goluri de aer( calitate superioara) , cant.minima 450 kg - cant maxima 600 kg. 33. PARIZER DE PUI /PORC, PRODUS FIERT DIN CARNE DE PORC/PUIForma caracteristica membranelor naturale sau artificiale folosite, consistenta elastica, rozalie, uniforma, fara corpuri straine.Aspectul exterior: suprafata curata, nelipicioasa, fara aglomerari de apa si grasime la capetele batoanelor sau sub membrana, TERMEN MAXIM DE VALBILITATE DE LA DATA LIVRARII cant.minima 150 kg - cant maxima 200 kg. 17. FIDEA /TAIETEI, Produs fabricat din faina de grau de calitate superioara,apa potabila cu ou, punga *5 kg- ambalaj inscriptionat: lot, termen valabilitate , conditii pastrare . cant.minima 375 kg - cant maxima 500 kg. 4. BRANZA TELEMEA VACA, Fabricata din lapte de vaca, bucati intregi,Cal I, fara miros sau gust neplacut, sa aiba aspect(coloratie) naturala, sa nu contina impuritati, sa fie compacta, sa nu se faramiteze, sa fie in saramura proprie, sa nu prezinte mucegai, usor sarata( continut sare maxim 3%), continut de grasime intre 25 si 45% ,produs romanesc. cant.minima 1150 kg - cant maxima 1500 kg. 10. CEAPA USCATA, Ceapa intreaga, sanatoasa, fara umiditate exterioara anormala, fara lovituri mecanice, neincoltita, fara defecte provocate de boli sau daunatori, fara gust sau miros strain, ambalaj sac 10 - 15 kg. cant.minima 1500 kg - cant maxima 2000 kg. 6. CARNE TOCATA ( amestec vita/ porc) congelata, Produs realizat 100 % din carne de porc, carne de vita INGREDIENTE: pulpa porc, pulpa vita , continut redus de grasime, produs congelat , ambalalata la punga de 1-2 kg, inscriptionat: data fabricatiei, data expirarii, continut, Producator, mod de pastrare Certificate de calitate si conformitate . cant.minima 900 kg - cant maxima 1200 kg. 13. FAINA ALBA TIP 650, Faina alba tip 650 , pachet *1 kg . inscriptionat: lot, termen valabilitate, conditii de pastrare , Producator cant.minima 375 kg - cant maxima 500 kg. 14. FASOLE BOABE, Fara corpuri straine (praf, pamant, nisip, pietris, etc); Fara corpuri inerte organice (resturi de pastaie, frunze, tulpini, insecte moarte, coji, etc); sunt considerate corpuri straine boabele de fasole sparte, alterate sau mucegaite, incoltie, seci, ambalaje ambalaj maxim 10 kg ( inscriptionat lot producator termen valabilitate) cant.minima 225 kg - cant maxima 300 kg. 20. GRIS, Gris, calitate superioara, certificat de conformitate, ambalat 1000 gr cant.minima 210 kg - cant maxima 280 kg. 18. GEM FRUCTE PORTIONAT X 20 g, Aspect: fructe sau bucati de fructe (caise, piersici, capsuni, fructe de padure, zmeura), bine fierte in masa gelificata, fara separare de sirop, fara semne de fermentare sau mucegai, fara corpuri straine. Culoare: corespunzatoare varietatii fructului, deschisa pana la brun inchis. Gust si aroma : placut, caracteristic varietatii fructelor, nu se admite gust si miros strain. Ambalare – casoleta/caserola din plastic cu capac din folie de aluminiu imprimata cu eticheta produsului; greutatea neta 20 grame. cant.minima 40 000 buc - cant maxima 50 000 buc. 7. CARTOFI cal I, Cartofi din recolta anului 2019, Cartofi întregi, sanatosi cu pielita tuberificata, curati turgescenti fara umiditate exterioara anormala, neînverziti tipici soiului, fara lovituri mecanice, fara defecte provocate de boli sau daunatori, fara gust sau miros.calitatea I tuberculi cu diametru 45-60 mm, Ambalaj sac 20 kg. cant.minima 10 000 kg - cant maxima 14 500 kg. 48. ZAHAR ALB, Zahar alb. Cal.I, fara miros nespecific, fara depuneri la fierbere.Cristale de zahar de marime medie, uniforme, de culoare alba, liber curgatoare. Dulce, fara miros sau gust strain pachet *1 kg ( inscriptionat: denumire produs, lot, termen valabilitate , conditii de pastrare) cant.minima 1650 kg - cant maxima 2200 kg. 28. OREZ, Aspect: orez bob rotund, intreg.Nu are sparturi, Gust, miros: caracteristic fara gust sau miros strain.ambalat *1 kg cant.minima 1100 kg - cant maxima 1500 kg. 39. PULPE PUI intregi CAL SUPERIOARA, Pulpe de pui intregi fara spate congelate curate, ingrijit prelucrate,fara impuritati, suprafata neteda, nelipicioasa, ,suprafata cutanata, fara a fi lipicioasa si fara a prezenta semne de alterare,ambalate etichetate, certificat de conformitate. cant.minima 4500 kg - cant maxima 6000 kg. 21. IAURT NATURAL *, Iaurt, obtinut din lapte de vaca pasteurizat, cu un continut de 1,8% grasime, ambalat miros si gust specific de iaurt Aspect: masa cremoasa , omogena fara tendinte de sedimentare ambalat in cutie de plastic sau pahar de 125 gr. cant.minima 4500 buc - cant maxima 6000 buc. 23. Malai grisat, Malai grisat,curat fara impuritati, ambalaj la kg INSCRIPTIONAT: LOT, PRODUCATOR, DATA FAB, DATA EXP. cant.minima 150 kg - cant maxima 200 kg. 29. OTET DIN VIN, otet din vin *1 L cant.minima 24 buc - cant maxima 36 buc. 47. VARZA ALBA, aspect exterior, proaspat, fara melci, fara urme de lovituri sau daunatori , PRODUS ROMANESC cant.minima 1800 kg - cant maxima 2500 kg. 27. MORCOVI PROASPETI, Morcovi cu aspect proaspat, întregi neramificati, curati, sanatosi, fara lovituri mecanice, nelemnificati, fara umiditate exterioara anormala, cu frunzele retezate,fara gust si/sau miros strain.Cal.I cant.minima 1050 kg - cant maxima 1400 kg. 24. MARGARINA 0.500 G, Tartinanabila,ambalata la cutii de 500 gr, obtinuta din uleiuri vegetale calitate superioara, cant.minima 1200 cutii - cant maxima 1600 cutii. 43. SMANTANA, culoare alb, alb-mat, uniforma, miros placut aromat specific, garsime 12%,consistentă cremoasă şi gust uşor acrişor, provenita din laptele de vaca, ambalaj 1 kg cant.minima 100 kg - cant maxima 130 kg. 44. SPATA PORC fara os congelata, Dezosata, degresata congelata ,nu contine aglomerari de slanina, flaxuri tari, cheaguri de sange, aponevroze, tendoane, carne sangerata, fragmente de os si impuritati. Ambalaj intre 5 -10 kg. cant.minima 1200 kg - cant maxima 1600 kg. 25. MAZARE VERDE CONGELATA, boabe de mazare de culoare verde, pâna la verde galbui,congelata sac*2-5 kg cant.minima 375 kg - cant maxima 500 kg. 2. BRANZA PROASPATA DE VACI, DEGRESATA, Branza proaspata,obtinuta din lapte de vaca, maxim 5% grasime PRODUS ROMANESC cant.minima 300 kg - cant maxima 350 kg. 38. PIEPT DE PUI DEZOSAT FARA PIELE CONGELAT, Piept de pui dezosat, fara piele, fara cheaguri mari de sange, resturi de organe, culoare specifica pieptului de pasare, fara miros strain. Ambalare: punga 1 – 2 kg , folie polietilena ce acopera in totalitate produsul;numarul codului de produs, denumirea produsului, descrierea produsului, conditii de pastrare, expira la:, numar lot, , greutatea neta a produsului, PRODUCATOR cant.minima 1150 kg - cant maxima 1500 kg. 3. BRANZA TELEMEA NESARATA (CAS), Branza de vaca fabricata din lapte pasteurizat, produs romanesc. Aspect: bucati intregi,pasta omogena, curata fara scurgeri de zer. Consistenta: pasta fina, cremoasa, nesfaramicioasa, Culoare alba pana la alb-galbuie uniforma in toata masa. Miros si gust: placut caracteristic de fermentatie lactica, fara miros si gust strain( acru, amar, de mucegai, de afumat, de drojdii, etc) PRODUS ROMANESC cant.minima 500 kg - cant maxima 650 kg. 16. FASOLE GALBENA CONGELATA, Pastai fasole galbena, taiate, selectate, spalate. Produs obtinut din fasole proaspata, curata, fara frunze sau tulpini. - produs congelat ambalaj inscriptionat : data , termen valabilitate, producator cant.minima 600 kg - cant maxima 800 kg. 31. PAINE 0.500 KG feliata ambalata, Paine alba, franzela, feliata ,ambalata,format specific sortimentului, neaplatizat,rumena, galben auriu, masa cu pori fini, uniformi, elastic (dupa o usoara apasare, revine imediat la starea initiala), fara cocoloase sau urme de faina neframantata, placuta caracteristica painii bine coapte.0.500 kg /bucata cant.minima 33750 buc - cant maxima 45000 buc. 32. PAINE ALBA 0.500 KG feliata ambalata, Paine alba, franzela, feliata ,ambalata,format specific sortimentului, neaplatizat,rumena, galben auriu, masa cu pori fini, uniformi, elastic (dupa o usoara apasare, revine imediat la starea initiala), fara cocoloase sau urme de faina neframantata, placuta caracteristica painii bine coapte. 0.500 kg Painea va fi livrata zilnic la COMP.BOLI CRONICE SINESTI- LOCALITATEA SINESTI, JUDETUL VALCEA - ZILNIC la orele 7.00- cant.minima 2750 buc - cant maxima 3650 buc. 30. OUA DE GAINA CAL I, Oua de gaina, cal.I proaspete la livrare, coaja brun roscat, uniforma pe toata suprafata. - categoria A, categoria de greutate XL (73 grame si peste 73 grame) Ambalajele să poarte la exterior, pe lângă concordanţa între codul producătorului marcat pe ou şi cel de pe ambalaj, înscris vizibil şi perfect lizibil: codul centrului de ambalare ouă; categoria de calitate; categoria de greutate; data valabilităţii; cant.minima 7500 buc - cant maxima 10000 buc. 46. ULEI FLOAREA SOARELUI, Ulei de floarea soarelui, dublu rafinat, produs oleaginos, ambalat in recipiente de 1 l, calitate superioara cant.minima 1050 buc - cant maxima 1400 buc. 5. BRANZA TOPITA, Produsul va fi bucati in forma triunghiulara * 17.50 gr/triunghi , ambalata in cutie de carton si etichetat conform H.G.R. nr. 106/ 2002 actualizata privind etichetarea produselor alimentare. Gramajul cutiei va fi de minim 140 grame.( 8 triunghiuri /cutie) Aspectul produsului va fi : suprafata neteda, curat, fin, omogen, consistenta moale de crema untoasa, miros placut caracteristic. cant.minima 1000 cutii - cant maxima 1500 cutii. 37. PATEU DE FICAT *100 GR porc, Cutii metalice nebombate de 100 gr, închise etanş fara fisuri sau scurgeri de continut, corect si vizibil marcate cu toate elementele de identificare : cantitate neta, ingrediente, informatii energetice. Toate vor fi inscriptionate in limba romana. Aspectul ambalajului-interior : Cutii vernisate in interior, fara pete de sulfura de fier. Caracteristicile produsului: - pasta alifioasa omogena; - culoare: galbui-roz; -gust si miros specific produsului ; - min 20% ficat.porc cant.minima 1850 cutii - cant maxima 2500 cutii. 26. MAZARE BOABE CONSERVATA, boabele de mazare trebuie sa fie verzi , mici si gust dulce caracteristic ; Apa din recipient trebuie sa fie limpede , fara sedimente ; capacele trebuie sa nu fie bombate la exterior iar in interior sa nu prezinte pete de rugina . Nu se admite gust sarat , acru sau de mucegai , boabele nu trebuie sa fie tari si galbene.ambalaj *720 gr ,Returnabil inscriptionat: dat fab, dat exp, lot, producator cant.minima 600 buc - cant maxima 800 buc. 42. SARE ALIMENTARA FINA IODATA, Sare iodata marunta, ambalata la saci de 50 kg. cant.minima 150 kg - cant maxima 200 kg. 8. CASTRAVETI IN OTET X 720 GR, Castraveti intregi in otet borcan*720 gr returnabil data fab., data exp., lot ,producator cant.minima 115 buc - cant maxima 150 buc. 12. EUGENIA, Pachet *22-25 gr,crema cacao , vanilie etc… cant.minima 7500 buc - cant maxima 10000 buc. 22. LAPTE PRAF 26%GRASIME, Lapte praf alimentar, cal I, 26% grasime, umiditate max 3, solubilitate:instant; sa fie bine ambalat, se accepta orice forma de ambalare (punga, sac, etc; )ambalaj .inscriptionat : data fab., data exp., lot producator cant.minima 300 kg - cant maxima 400 kg. 50. UNT PORTIONAT *10 gr, unt de masa portionat *10 g , procent grasime 65%, Produs obtinut prin prelucrarea industriala a smantanii pasteurizate, provenite din lapte de vaca. Culoare : alba-galbuie uniforma in toata masa, cu luciu caracteristic la suprafata si in sectiune. Aspect : In sectiune cu luciu cu rare picaturi mici de apa limpede, goluri de aer mici accidentale, fara impuritati. Consistent la 10-12 grd.C : este de masa onctuoasa, compacta, omogena, nesfaramicioasa. Miros: placut, cu aroma bine exprimata Gust :gust placut, cu aroma bine exprimata de smantana fermentata, fara gust strain. cant.minima 15 000 buc - cant maxima 20 000 buc. 35. PASTE FAINOASE (SPAGHETE, MELCI, SPIRALE, PENE, etc...), Paste fainoase vrac (spaghete,spirale, melci scoici, penne, tuburi) , intregi, cal. superioara,ambalate in saci de 5 kg cant.minima 1200 kg - cant maxima 1600 kg. 9. CEAI PLANTE GALBENELE, MUSETEL (TEI ,MENTA,SUNATOARE , FRUCTE DE PADURE), Ceai din tei, musetel, menta, sunatoare, fructe de padure, ambalat la cutii de 20 plicuri la a 1 gram/plic. cant.minima 2250 cutii - cant maxima 3000 cutii. 36. PATEU DE FICAT *100 G pui, Cutii metalice nebombate de 100 gr, închise etanş fara fisuri sau scurgeri de continut, corect si vizibil marcate cu toate elementele de identificare : cantitate neta, ingrediente, informatii energetice. Toate vor fi inscriptionate in limba romana. Aspectul ambalajului-interior : Cutii vernisate in interior, fara pete de sulfura de fier. Caracteristicile produsului: - pasta alifioasa omogena; - culoare: galbui-roz; -gust si miros specific produsului ; - min 20% ficat.,pui cant.minima 1875 cutii - cant maxima 2500 cutii. 1. BISCUITI CU LAPTE *100 grr, pachet 100 gr , cant.minima 3750 pachete - cant maxima 5000 pachete. 49. ZARZAVAT CIORBA X 720 GR, rosii, ardei, morcovi, verdeata, apa, produs natural fara conservanti ambalaj *720 gr returnabil inscriptionat: data fab., data exp., lot, producator cant.minima 1350 buc - cant maxima 1800 buc. 15. FASOLE GALBENA CONSERVATA, Pastai fasole galbena, taiate, selectate, spalate, fara conservanti, coloranti , arome artificiale sau amelioratori interzisi. Produs obtinut din fasole proaspata, curata, fara frunze sau tulpini.ambalaj *720 gr returnabil data fab., data exp., lot producator cant.minima 4875 buc - cant maxima 6500 buc. 40. ROSII IN BULION, Rosii intregi in bulion ingrediente:rosii,apa,bulion,sare. Produs obtinut din rosii proaspete, curate, .ambalaj *720 gr returnabil inscriptionat :data fab., data expirare., lot producator cant.minima 2100 buc - cant maxima 2800 buc. 19. GOGOSARI IN OTET X720 GR, Contine gogosari feliati, sanatosi fara pete sau lovituri mecanice, sterilizati in otet alimentar cu gust acrisor si miros specific, aromatizat cu boabe de mustar , piper, coriandru, foi de dafin, ulei si apa. Produs natural fara conservanti. Borcane inchise ermetic.*720 gr ambalaj returnabil data fab., data exp., lot producator cant.minima 115 buc - cant maxima 150 buc. 34. PASTA TOMATA x 24%, Ingrediente: pasta de tomate 24%, obtinuta din concentrat de tomate, apa, sare masa omogena, densa , fin strecurata, fara corpuri straine (seminte, pielite, frunze, peduncule, etc), fara semne de alteratie (mucegai, fermentatie etc)miros si gust placut, caracteristic de tomate, fara gust si miros strain , uniforma in toata masa, ambalaj *720 gr, returnabil data fab., data exp., lot producator cant.minima 1500 buc - cant maxima 2000 buc. 45. SPANAC FRUNZE X 720 GR, Frunze de spanac, bine fierte, acoperite de lichid; culoare verde pana la verde inchis,caracteristica spanacului fiert;gust si miros specific spanacului fiert, fara gust sau miros strain.fara corpuri straine , ambalaj *720 gr returnabil inscriptionat data fab., data exp., lot, producator, cant.minima 1725 buc - cant maxima 2300 buc. 11. COMPOT FRUCTE X 720 GR, Compot diverse fructe(piersici,caise,visine,prune,)ambalaj *720 gr returnabil inscriptionat : data fab., data exp., lot, producator cant.minima 2250 buc - cant maxima 3000 buc.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu