3. Lapte de vaca 1.5% grasime,
min 4400 l - max 6500 l , conform caracteristicilor caietului de sarcini.
4. Branza slaba, proaspata de vaca,
min 1300 kg-max 2100 kg, conform caracteristicilor caietului de sarcini.
5. Branza de burduf 300 gr-500 gr,
min 350 kg- max 900 kg , conform caracteristicilor caietului de sarcini.
2. Cozonac 400 gr,
min ...
3. Lapte de vaca 1.5% grasime,
min 4400 l - max 6500 l , conform caracteristicilor caietului de sarcini.
4. Branza slaba, proaspata de vaca,
min 1300 kg-max 2100 kg, conform caracteristicilor caietului de sarcini.
5. Branza de burduf 300 gr-500 gr,
min 350 kg- max 900 kg , conform caracteristicilor caietului de sarcini.
2. Cozonac 400 gr,
min 100 buc- max 130 buc , conform caracteristicilor din caietul de sarcini.
1. Paine semialba 300 gr,
min 54000 buc- max 62000 buc , conform caracteristicilor din caietul de sarcini.
10. Smantana 20% grasime,
min 960 kg- max 1800 kg.
7. Cascaval,
min 280 kg- max 400 kg , conform caracteristicilor caietului de sarcini.
8. Iaurt natur 125 gr,
min 8200 buc- max 14600 buc.
9. Unt 200 gr 65 % grasime,
min 580 kg- max 860 kg, conform caracteristicilor din caietul de sarcini.
6. branza topita cutie cu 8 triunghiuri,
min 800 cutii- max 2900 cutii, conform caracteristicilor caietului de sarcini.
11. Branza telemea nesarata,
min 1100 kg- max 2180 kg , conform caracteristicilor caietului de sarcini.