31. MERE ROSII/GALBENE,
Mere roşii/galbene/verzi, fructe sănătoase, curate, lipsite de materii străine vizibile, suprafaţă lucioasă de culoare rosie/galbenă/verde intensă, pulpă netedă, suculentă de culoare alb-galbuie, gust dulce-acrişor, aromă intensă, specifică, fără gust străin, fără miros străin.cant.minima 250 kg - cant maxima 400 kg.
51. SPANAC FRUNZE X 720 GR,
Frunze de spanac, bi...
31. MERE ROSII/GALBENE,
Mere roşii/galbene/verzi, fructe sănătoase, curate, lipsite de materii străine vizibile, suprafaţă lucioasă de culoare rosie/galbenă/verde intensă, pulpă netedă, suculentă de culoare alb-galbuie, gust dulce-acrişor, aromă intensă, specifică, fără gust străin, fără miros străin.cant.minima 250 kg - cant maxima 400 kg.
51. SPANAC FRUNZE X 720 GR,
Frunze de spanac, bine fierte, acoperite de lichid; culoare verde pana la verde inchis,caracteristica spanacului fiert;gust si miros specific spanacului fiert, fara gust sau miros strain.fara corpuri straine , ambalaj *720 gr returnabil inscriptionat data fab., data exp., lot, producator
cant.minima 700 buc - cant maxima 1300 buc.
35. OTET,
otet din vin *1 L cant.minima 18 l - cant maxima 24 l.
10. CASCAVAL DIN LAPTE DE VACA,
Cascaval din lapte de vacă, pastă fină, onctuoasă, compactă, omogenă, uşor elastică, culoare alb-gălbui până la galben, uniformă în toată masa, gust şi miros plăcut, potrivit de sărat, caracteristic caşcavalului provenit din lapte de vacă, fără gust şi miros străin, grăsime raportată la substanţa uscată, max.45%.calup 1-2 kg inscriptionat data fab.data exp., producator , mod de pastrare si depozitare)
cant.minima 100 kg - cant maxima 180 kg.
28. MARGARINA 0.500 G,
Tartinanabila,ambalata la cutii de 500 gr, obtinuta din uleiuri vegetale calitate superioara cant.minima 700 cutii - cant maxima 1100 cutii.
54. ZAHAR ALB,
Zahar alb. Cal.I, fara miros nespecific, fara depuneri la fierbere.Cristale de zahar de marime medie, uniforme, de culoare alba, liber curgatoare. Dulce, fara miros sau gust strain pachet *1 kg ( inscriptionat: denumire produs, lot, termen valabilitate , conditii de pastrare).
53. VARZA ALBA,
Varză albă, calitatea I, aspect proaspăt, întreagă, complet formată, îndesată, necrăpată, sănătoasă, curată, fără dăunători, mărime medie.
cant.minima 500 kg - cant maxima 800 kg.
50. SPATA PORC fara os congelata,
"Dezosata, degresata congelata ,nu contine aglomerari de slanina, flaxuri tari, cheaguri de sange, aponevroze, tendoane, carne sangerata, fragmente de os si impuritati. Ambalaj maxim 5 kg.
cant.minima 700 kg - cant maxima 1300 kg.
9. CASTRAVETI IN OTET X 720 GR,
Castraveţi în oţet întregi, sănătoşi, fără pete, consistenţă tare, lichid cu aspect limpede.t borcan*720 gr returnabil inscriptionat :data fab., data exp., lot producator
cant.minima 60 buc - cant maxima 120 buc.
32. MORCOVI PROASPETI,
Morcovi cu aspect neted, proaspăt, întregi,neramificati,nelemnificati, curaţi, sănătoşi, cu diametrul 30-50 mm, fără defecte cauzate de boli si dăunători, fără umiditate exterioară anormală.ambalaj sac rafie 5-10 kg
cant.minima 600 kg - cant maxima 1100 kg.
36. OUA cal.I,
"Oua de gaina, cal.I proaspete la livrare, coaja brun roscat, uniforma pe toata suprafata. - categoria A, categoria de greutate XL (73 grame si peste 73 grame)
Ambalajele să poarte la exterior, pe lângă concordanţa între codul producătorului marcat pe ou şi cel de pe ambalaj, înscris vizibil şi perfect lizibil: •codul centrului de ambalare ouă; •categoria de calitate; •categoria de greutate; •data valabilităţii;
cant.minima 4000 buc - cant maxima 6500 buc.
29. MAZARE VERDE CONGELATA,
boabe de mazare de culoare verde, pâna la verde galbui,congelata sac*5-10 kg
cant.minima 200 kg - cant maxima 350 kg.
34. OREZ,
Aspect: orez bob rotund, intreg.Nu are sparturi, Gust, miros: caracteristic fara gust sau miros strain.ambalat *1 kg
cant.minima 700 kg - cant maxima 1100 kg.
44. PIEPT DE PUI DEZOSAT FARA PIELE CONGELAT,
"Piept de pui dezosat, fara piele, fara cheaguri mari de sange, resturi de organe, culoare specifica pieptului de pasare, fara miros strain. Ambalare: punga 1 – 2 kg , folie polietilena ce acopera in totalitate produsul;numarul codului de produs, denumirea produsului, descrierea produsului, conditii de pastrare, expira la:, numar lot, , greutatea neta a produsului
cant.minima 1000 kg - cant maxima 1500 kg.
4. BRANZA TELEMEA VACA,
Brânză telemea românească de vaci, masă compactă, legată, de consistenţă uniformă, bucăţi întregi, cu suprafaţă curată, culoare albă, până la albă cu nuanţă gălbuie, uniformă în toată masa, gust plăcut, specific brânzei maturate din lapte de vacă, acrişor, uşor sărat (maxim 3% sare), nu se admit gusturi şi mirosuri străine, grasime 55-60%.cutie 15 kg
cant.minima 300 kg - cant maxima 600kg.
1. BISCUITI CU LAPTE *100 gr,
Biscuiti cu lapte* pachet 100 gr ( tip Petite beurre), ambalati in pungi de polipropilena.Biscuit cu forma dreptunghiulara, fara besici cu suprafata mata, culoare galben auriu, miros placut specific,crocanti usor friabili, etichetat: denumire producator , data fab. Data exp.conditii pastrare, cant.neta
cant.min .2000 pac- cant max.3500 pac.
30. MAZARE BOABE CONSERVATA,
boabele de mazare trebuie sa fie verzi , mici si gust dulce caracteristic ; Apa din recipient trebuie sa fie limpede , fara sedimente ; capacele trebuie sa nu fie bombate la exterior iar in interior sa nu prezinte pete de rugina . Nu se admite gust sarat , acru sau de mucegai , boabele nu trebuie sa fie tari si galbene.ambalaj *720 gr returnabil inscriptionat: dat fab, dat exp, lot, producator
cant.minima 480 buc - cant maxima 600 buc.
40. PASTA TOMATA x 24%,
Pastă tomate, masă omogenă, densă, fin strecurată, fără corpuri străine, fără semne de alterare (mucegai,fermentaţie, etc.), culoare roşie intensă, până la roşie cărămizie, uniformă în toată masa, miros şi gust naturale, specifice concentratelor de tomate, fără gust şi miros străin, la pasta cu adaos de sare, se admite un gust sărat a cărui intensitate variază în funcţie de adaosul de sare, proprietăţi fizice şi chimice:-substanţă uscată solubilă (exclusiv adaosul de sare) minimum 24% la 20°C., ambalaj *720 gr, returnabil inscrptionat : data fab., data exp., lot, producator
cant.minima 800 buc - cant maxima 1400 buc.
23. GOGOSARI IN OTET X720 GR,
Contine gogosari feliati, sanatosi fara pete sau lovituri mecanice, sterilizati in otet alimentar cu gust acrisor si miros specific, aromatizat cu boabe de mustar , piper, coriandru, foi de dafin, ulei si apa. Produs natural fara conservanti. Borcane inchise ermetic.*720 gr ambalaj returnabil data fab., data exp., lot producator
cant.minima 60 buc - cant maxima 100 buc.
46. ROSII IN BULION,
Rosii intregi in bulion ingrediente:rosii,apa,bulion,sare. Produs obtinut din rosii proaspete, curate, .ambalaj *720 gr returnabil inscriptionat :data fab., data expirare., lot producator
cant.minima 1000 buc - cant maxima 1800 buc.
16. EUGENIA *25 gr,
Pachet *22-25 gr,crema cacao , vanilie etc…
cant.minima 2500 buc - cant maxima 4000 buc.
11. CEAI PLANTE GALBENELE, MUSETEL (TEI ,MENTA,SUNATOARE , FRUCTE DE PADURE),
Ceai din plante medicinale(tei, musetel, menta, sunatoare, fructe de padure, etc…), din plante medicinale ,uscate in stare buna ambalat la cutii de 20 plicuri la a 1 gram.cutii etichetate : producator , data ambalarii, cant.neta , denumire sortiment….
cant.minima 1500 cutii - cant maxima 2500 cutii.
48. SARE ALIMENTARA FINA IODATA,
Sare iodata marunta, ambalata la saci de 50 kg.
cant.minima 150 kg - cant maxima 200 kg.
26. LAPTE PRAF 26%GRASIME,
Lapte praf alimentar, cal I, 26% grasime( grasimi si proteine provenite din grasimi animale , nu grasimi vegetale)), 15 %-18% proteine, solubilitate 99%.Aspect pulbere fina , omogena , fara vaglomerari , fara particule arse si fara corpuri straine. Culoare alb-galbuie , umiditate max 3, solubilitate:instant; sa fie bine ambalat, se accepta orice forma de ambalare (punga, sac, etc; )ambalaj .inscriptionat : data fab., data exp., lot producator, cant.neta conditii de pastrare
cant.minima 150 kg - cant maxima 300 kg.
27. MALAI GRISAT,
Malai grisat ( din faina de porumb),curat fara impuritati, ambalaj la kg.cant.minima 130 kg - cant maxima 200 kg.
21. FIDEA /TAIETEI,
Produs fabricat din faina de grau de calitate superioara,apa potabila cu ou,ASPECT: SUPRAFATA NETEDA, FARA STRIATIUNI, FARA URME DE FAINA . Miros si gust caracteristic , fara miros, gust strainsi/sau mucegai. Dupa fierbere (4-8 min) trebuie sa fie elastice, sa nu se lipeasca intre ele, sa-si pastreze forma., Culoare alb-galbuie, uniforma, sa nu fie sfaramate.ambalare punga 3-5 kg- ambalaj inscriptionat: lot, termen valabilitate , conditii pastrare, cantitate neta.
cant.minima 200 kg - cant maxima 350 kg.
43. PATEU DE FICAT *100 GR porc,
Pate de ficat porc, calitatea I, cu cheiţă, ficat 30%, masă compactă, culoare specifică ficatului fiert, gust şi miros caracteristice ingredientelor folosite, fără gust şi miros străin.cutie*100 gr cant.minima 1850 cutii - cant maxima 2500 cutii.
42. PATEU DE FICAT *100 G pui,
" Pate de ficat pasăre, calitatea I, cu cheiţă, ficat 40%, masă compactă, culoare specifică ficatului fiert, gust şi miros caracteristice ingredientelor folosite, fără gust şi miros străin.cutie *100 gr.
cant.minima 1875 cutii - cant maxima 2500 cutii.
6. BRANZA TOPITA,
Produsul va fi bucati in forma triunghiulara * 17.50-18 gr/triunghi , ambalata in cutie de carton si etichetat conform H.G.R. nr. 106/ 2002 actualizata privind etichetarea produselor alimentare. Gramajul cutiei va fi de minim 140 grame.( 8 triunghiuri /cutie) Aspectul produsului va fi : suprafata neteda, curat, fin, omogen, consistenta moale de crema untoasa, miros placut caracteristic.
cant.minima 1300 cutii - cant maxima 1800 cutii.
17. FAINA ALBA TIP 650,
Faina alba tip 650 , pachet *1 kg . inscriptionat: lot, termen valabilitate, conditii de pastrare , Producator
cant.minima 250 kg - cant maxima 400 kg.
20. FASOLE GALBENA CONGELATA,
"Pastai fasole galbena, taiate, selectate, spalate. Produs obtinut din fasole proaspata, curata, fara frunze sau tulpini.AMBALAJ 5-10 KG cant.minima 350 kg - cant maxima 550 kg.
49. SMANTANA,
Smântână, masă omogenă, fără impurităţi, consistenţă vâscoasă, fără aglomerări de grăsime sau substanţe proteice, culoare albă până la alb-gălbui, uniformă în toată masa, miros şi gust plăcut, caracteristic, slab acrişor, aromat, specific de fermentaţie lactică, fără gust şi miros străin, conţinut de grăsimi 12 %. provenita din laptele de vaca ( ambalaj cutie/galetusa 1-2 kg, inscrptionata : data fab. dat excp. producator , mod de pastrare
cant.minima 150 kg - cant maxima 250 kg.
39. PARIZER DE PUI /PORC,
PRODUS FIERT DIN CARNE DE PORC/PUI Forma caracteristica membranelor naturale sau artificiale folosite, consistenta elastica, rozalie, uniforma, fara corpuri straine.Aspectul exterior: suprafata curata, nelipicioasa, fara aglomerari de apa si grasime la capetele batoanelor sau sub membrana cant.minima 150 kg - cant maxima 200 kg.
25. IAURT NATURAL *140gr,
Iaurt natural extra, grăsime pana la 3%, consistenţă cremoasă, fără bule de gaze, culoare albă, uniformă, miros şi gust specific de iaurt, plăcut, acrişor, fără gust sau miros străine.Iaurt, obtinut din lapte de vaca pasteurizat ambalat miros si gust specific de iaurt ambalat in cutie de plastic sau pahar de 140 gr inscriptionat : data fab, data exp. producator
cant.minima 2300 buc - cant maxima 4500 buc.
2. BRANZA PROASPATA DE VACI,
BRANZA PROASPATA DE VACI Brânză de vaci proaspătă, grăsime maxim 30%, pastă omogenă, curată, fără scurgere de zer, pastă fină, moale, cremoasă, nesfărâmicioasă, de culoare albă până la alb-gălbuie, fără gust şi miros neplăcut, ambalaj cutie sau pungă 1kg, eticheta: den.producator, den.sortiment,data fab.data exp., conditii de pastrare, cantitate neta.Branza proaspata,obtinuta din lapte de vaca, PRODUS ROMANESC
cant.minima 250 kg - cant maxima 500 kg.
52. ULEI DE FLOAREA SOARELUI,
Ulei comestibil, dublu rafinat cu miros şi gust plăcut, aspect limpede, fără impurităţi, produs oleaginos, din floarea soarelui, ambalat la litru în sticlă din material plastic.
cant.minima 700 l - cant maxima 1200 l.
3. BRANZA TELEMEA NESARATA (CAS),
"Branza de vaca fabricata din lapte pasteurizat, produs romanesc. Aspect: bucati intregi,pasta omogena, curata fara scurgeri de zer. Consistenta: pasta fina, cremoasa, nesfaramicioasa, Culoare alba pana la alb-galbuie uniforma in toata masa. Miros si gust: placut caracteristic de fermentatie lactica, fara miros si gust strain( acru, amar, de mucegai, de afumat, de drojdii, etc) PRODUS ROMANESC
cant.minima 450 kg - cant maxima 700 kg.
45. PULPE PUI intregi CAL SUPERIOARA,
Pulpe de pui intregi fara spate congelate curate, ingrijit prelucrate,fara impuritati, suprafata neteda, nelipicioasa, ,suprafata cutanata, fara a fi lipicioasa si fara a prezenta semne de alterare,ambalate etichetate, certificat de conformitate, ambalaj 5-10 kg
cant.minima 2500 kg - cant maxima 3200 kg.
8. CARTOFI,
Cartofi calitate superioară, aspect normal caracteristic soiului, proaspeţi, sănătoşi, întregi (minim 95%), curaţi, acoperiţi bine de coajă, tari, neîncolţiţi, fără defecte externe sau interne care să afecteze calitatea, lipsiţi de umezeală externă anormală, fără miros sau gust străin, culoare galbenă sau roşie.Cartofi din productia anului 2020 ambalati la saci de plasa de 20 -25 kg , etichetati : producator, cantitate neta, conditii de pastrare si depozitare etc...
cant.minima 6000 kg - cant maxima 10000 kg.
12. CEAPA USCATA,
"Ceapa intreaga, sanatoasa, fara umiditate exterioara anormala, fara lovituri mecanice, neincoltita, fara defecte provocate de boli sau daunatori, fara gust sau miros strain.(sac de plasa 5-10 kg)
"cant.minima 500 kg - cant maxima 900 kg.
18. FASOLE BOABE,
Fasole boabe uscată, curată fără impurităţi, neatacată de dăunători, bob întreg, culoare albă sau colorată, fierberea boabelor maxim 2 ore, ambalată în pungă transparentă(5 -10 kg)
cant.minima 200 kg - cant maxima 300 kg.
33. NAPOLITANE,
Napolitane cu diverse creme(vanilie,cacao, lamaie), suprafata fagure, crocanta, foarte subtire, uscata si umpluta cu crema aromata, gust dulce, placut, miros specific.60 -65 gr.pachet cant.minima 2000 pachete - cant maxima 2400 pachete.
56. UNT PORTIONAT *10 gr,
unt de masa portionat *10 g , procent grasime 65%, masă onctuoasă, omogenă, ambalat în hârtie metalizată, culoare alb-gălbuie, gust şi miros plăcut, aromat, de smântână fermentată, fără gust amar, fara sare. Inscriptionat: data fab. Dta exp. Producator, mod de pastrare si depozitare
cant.minima 14000 buc - cant maxima 20000 buc.
24. GRIS X AMBALAJ 1 KG,
Gris, calitate superioara, certificat de conformitate, ambalat 1000 gr
cant.minima 130 kg - cant maxima 210 kg.
41. PASTE FAINOASE (SPAGHETE, MELCI, SPIRALE, PENE, etc...),
Paste fainoase vrac (spaghete,spirale, melci scoici, penne, tuburi) , intregi, cal. superioara,ambalate in saci de 5 kg
cant.minima 1200 kg - cant maxima 1600 kg.
55. ZARZAVAT CIORBA X 720 GR,
Zarzavat pentru ciorbă (rosii, ardei, morcovi, verdeata) , legumele au consistenţă tipică produselor fierte, fără a fi înmuiate excesiv, culoarea cât mai apropiată de cea a materiilor prime proaspete, neprelucrate, lichidul din conservele sterilizate să fie limpede. produs natural fara conservanti ambalaj *720 gr returnabil inscriptionat: data fab., data exp., lot, producator
cant.minima 1000 buc - cant maxima 1500 buc.
19. FASOLE GALBENA CONSERVATA,
"Pastai fasole galbena, taiate, selectate, spalate, fara conservanti, coloranti , arome artificiale sau amelioratori interzisi. Produs obtinut din fasole proaspata, curata, fara frunze sau tulpini.ambalaj *720 gr returnabil data fab., data exp., lot producator
cant.minima 3500 buc - cant maxima 6500 buc.
14. CRENVURSTI PUI,
Crenvurşti proaspeţi din piept pui, calitate superioară, suprafaţă curată, fără pete şi rupturi ale membranei, consistenţă fină, elastică, culoare roz, gust şi miros specific.
cant.minima 100 kg - cant maxima 180 kg.
15. CRENVURSTI PORC,
Crenvurşti proaspeţi din porc, calitate superioară, suprafaţă curată, fără pete şi rupturi ale membranei, consistenţă fină, elastică, culoare roz, gust şi miros specific.
cant.minima 100 kg - cant maxima 180 kg.
5. BRANZA PROASPATA CU SMANTANA,
Branza proaspata de vaci (pahar de150 -200 grame inscriptionat cu folie termosudata 50% branza proaspata si 50% smantana), etichetat : denumire produs , data fab. Data exp. Cant.neta , conditii de pastrare si depozitare
cant.minima 800 kg - cant maxima 1300 kg.
7. CARNE TOCATA ( amestec vita/ porc) congelata,
"Produs realizat 100 % din carne de porc, carne de vita
INGREDIENTE: pulpa porc, pulpa vita , continut redus de grasime, produs congelat , ambalalata la punga de 1-2 kg, inscriptionate data fabricatiei, dta expirarii, continut. Certificate de calitate si conformitate
cant.minima 400 kg - cant maxima 800 kg.
47. SALAM DE VARA,
Suprafata curata, uscata, nelipicioasa,invelisul intreg, fara aglomerari de apa si grasime la capetele batonului si sub membrana, invelisul continuu, aderent la compozitia de culoare brun-roscata, specifica produsului, nedeteriorat, fara goluri de aer( calitate superioara) cant.minima 200 kg - cant maxima 300 kg.
22. GEM FRUCTE PORTIONAT X 20 g,
"Gem cu pulpă fructe, calitate superioară, continut100% fruct, aspect şi consistenţă masă gelificată şi onctuoasă de fructe, care nu curge pe suprafaţă orizontală, miros şi gust caracteristice fructelor, gust plăcut, dulce sau dulce-acrişor, culoare corespunzătoare fructelor din care este fabricat gemul - Ambalare – casoleta/caserola din plastic cu capac din folie de aluminiu imprimata cu eticheta produsului; greutatea neta 20 grame
cant.minima 25000 buc - cant maxima 40000 buc.
13. COMPOT FRUCTE X 720 GR,
"Compot (prune, caise ,visine, etc...) fructele complet acoperite cu sirop, de dimensiuni apropiate, fără codiţe, frunze, aspectul siropului limpede, culoarea fructelor caracteristică, nesfărâmate, gustul şi mirosul plăcut.Compot diverse fructe(piersici,caise,visine,prune,)ambalaj *720 gr returnabil inscriptionat: data fab., data exp., lot producator
cant.minima 2250 buc - cant maxima 3000 buc.
38. PAINE 0.500 KG feliata, ambalata 1,
Paine alba, franzela, feliata ,ambalata,format specific sortimentului, neaplatizat,rumena, galben auriu, masa cu pori fini, uniformi, elastic (dupa o usoara apasare, revine imediat la starea initiala), fara cocoloase sau urme de faina neframantata, placuta caracteristica painii bine coapte*0.500 KG feliata ambalata
cant.minima 1200 buc - cant maxima 2700 buc.
37. PAINE 0.500 KG feliata ambalata,
Paine alba, franzela, feliata ,ambalata,format specific sortimentului, neaplatizat,rumena, galben auriu, masa cu pori fini, uniformi, elastic (dupa o usoara apasare, revine imediat la starea initiala), fara cocoloase sau urme de faina neframantata, placuta caracteristica painii bine coapte*0.500 KG feliata ambalata cant.minima 15000 buc - cant maxima 27000 buc.