44. ROSII IN BULION,
Roşii întregi în bulion din concentrat de tomate de 38R. Conţinutul total de legume raportat la masa netă min. 55%. Ingrediente: roşii, apă, bulion, sare, fără zahăr, fără coloranţi, arome artificiale sau amelioratori interzişi. Produs obţinut din roşii proaspete, curate . Ambalat in recipiente returnabile ermetic inchise si tratate termic * 720 ml; capacele trebuie să nu fie bombate la ext...
44. ROSII IN BULION,
Roşii întregi în bulion din concentrat de tomate de 38R. Conţinutul total de legume raportat la masa netă min. 55%. Ingrediente: roşii, apă, bulion, sare, fără zahăr, fără coloranţi, arome artificiale sau amelioratori interzişi. Produs obţinut din roşii proaspete, curate . Ambalat in recipiente returnabile ermetic inchise si tratate termic * 720 ml; capacele trebuie să nu fie bombate la exterior iar în interior să nu prezinte pete de rugină. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, etc. Cantitate minima (31.12.2023) 1.000 buc - cantitate maxima (30.04.2024) 1500 buc.
19. FASOLE CONGELATA,
Păstăi fasole galbenă sau verde , tăiate, selectate, neatacate de daunatori, spălate. Produs obţinut din fasole proaspătă, curată, fără frunze sau tulpini. Produs congelat. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, etc. Cantitate minima (31.12.2023) 350 kg - cantitate maxima (30.04.2024) 500 kg.
38. PASTA TOMATE 28%,
Pastă tomate din concentrat de tomate, masă omogenă, densă, fin strecurată, fără corpuri străine, fără semne de alterare (mucegai, fermentaţie, etc.), culoare roşie intensă, uniformă în toată masa, miros şi gust naturale, să nu conţină zahar şi amidon, specifice concentratelor de tomate ( substanţe solubile min. 28%), fără gust şi miros străin. Ambalat in recipiente returnabile ermetic inchise si tratate termic * 720 ml; capacele trebuie să nu fie bombate la exterior iar în interior să nu prezinte pete de rugină. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, etc.Cantitate minima (31.12.2023) 1.000 buc - cantitate maxima (30.04.2024) 1.500 buc.
28. MAZARE VERDE CONGELATA,
Boabe de mazăre de culoare verde, fără devieri de culoare, neatacate de boli sau dăunători, gust şi miros plăcut. Produs congelat rapid. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, etc. Ambalaj curat, intact, nedeteriorat. Cantitate minima (31.12.2023) 70 kg - cantitate maxima (30.04.2024) 100 kg.
18. FASOLE CONSERVATA,
Păstăi fasole galbenă sau verde, tăiate transversal in bucati de 25-35 mm, selectate, spălate, să nu fie aţoase, fibroase, fără conservanti, coloranti, arome artificiale sau amelioratori interzisi. Produs obţinut din fasole proaspătă, curată, fără frunze sau tulpini. Ambalaj 720 ml (minim 396 gr produs net) recipient închis ermetic returnabil si tratate termic. etichetat vizibil (data fabricaţiei, data expirării, lot, producător, conţinut, etc.); capacele trebuie să nu fie bombate la exterior iar în interior să nu prezinte pete de rugină. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, etc. Cantitate minima (31.12.2023) 1400 buc - cantitate maxima (30.04.2024) 2.000 buc.
49. SPANAC FRUNZE,
Frunze verzi de spanac, tăiate, selectate şi spălate bine, fierte, acoperite de lichid. Culoare verde până la verde închis, fără frunze ofilite îngălbenite, caracteristică spanacului fiert, gust şi miros specific spanacului fiert, fără gust sau miros străin. Fără corpuri străine, fără conservanţi, arome artificiale sau amelioratori interzişi. Conţinut total de legume raportat la masa netă min. 60%. Ambalat in recipiente returnabile ermetic inchise si tratate termic * 720 ml; capacele trebuie să nu fie bombate la exterior iar în interior să nu prezinte pete de rugină. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, etc.. Cantitate minima (31.12.2023) 1.200 buc cantitate maxima (30.04.2024) 1800 buc.
41. PATE CU FICAT PORC,
Pate cu ficat de porc, calitatea I, cu sistem de deschidere(cheita sau folie termosudata), recipiente nebombate, nedeformate, etichetate vizibil, conform legislaţiei etichetării, închisă etanş fără fisuri sau scurgeri, corect şi vizibil marcate: producător, cantitate netă, ingrediente, valoare energetică, data fabricaţiei, termen valabilitate, condiţii de păstrare (conform legislaţiei etichetării). Continut de ficat min. 20%, pastă omogenă, culoare gălbui-roz, culoare specifică ficatului fiert, gust şi miros caracteristice ingredientelor folosite, fără gust şi miros străin. Cutii de 100 g, aspectul ambalajului interior: cutii vernisate interior, fără pete de sulfură de fier. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, etc. Cantitate minima (31.12.20223) 700 cuti i- cantitate maxima (30.04.2024) 1.000 cutii.
11. CEAI PLANTE GĂLBENELE, MUŞETEL, TEI, MENTA, SUNATOARE, FRUCTE DE PADURE, etc.,
Ceai din plante medicinale la plic (tei, muşetel, mentă, sunătoare, fructe de pădure), din plante uscate, în stare bună , greutate neta 1 gram/plic , curate fără umezeală. Ambalaj curat, intact, nedeteriorat. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, etc. Cantitate minima (31.12.2023) 24.000 plicuri - cantitate maxima (30.04.2024) 35.000 plicuri.
32. NAPOLITANE,
Napolitane cu diverse creme (vanilie, cacao, lămâie), suprafaţa fagure, crocantă, foarte subţire, uscată şi umplută cu cremă aromată, gust dulce, plăcut, miros specific. 50-60 g/pachet. Ambalaj curat, intact, nedeteriorat.. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, etc. Cantitate minima (31.12.2023) - 2000 BUC - cantitate maxima (30.04.2024) 3000 BUC.
17. FASOLE BOABE,
Fasole boabe uscată, curată fără impurităţi, neatacată de dăunători, bob întreg, culoare albă, de mărime constantă, fără pietre sau pamant. Timp scurt de fierbere – maxim 60 minute. Produsul se marchează prin ataşarea unei etichete care cuprinde următoarele informaţii: denumire producător, denumire sortiment, locul de origine sau de provenienta, data fabricatiei şi termenul de valabilitate, condiţii de păstrare, cantitate netă.Ambalat corespunzator astfel incat caracteristicile calitative si cantitative sa nu fie compromise. Cantitate minima (31.12.2023) 15 kg - cantitate maxima (30.04.2024) 20 kg.
6. BRANZA TOPITA,
Produsul va fi bucăţi în formă triunghiulară – 17-18 gr/triunghi bucăţi ambalate în folie de aluminiu termosudabilă , care la randul lor sunt ambalate în cutii de carton şi/sau alte tipuri de ambalaje şi etichetate conform cerinţelor legislaţiei etichetării, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011 (denumire produs, data fabricaţiei, data expirării, cantitatea netă, lot, condiţii de păstrare şi depozitare, denumire producător, etc.). Grasime minim 25%. Aspectul produsului va fi: suprafaţă netedă, curat, fin, omogen, consistenţă moale de cremă untoasă, miros plăcut caracteristic. cantitate minima (31.12.2023) 8000 buc- cantitatea maxima (30.04.2024) 12.000 buc.
25. LAPTE PRAF,
Lapte praf alimentar, cal. I, min. 26% grăsime (grăsimi şi proteine provenite din grăsimi animale, nu grasimi vegetale), 15 %-18% proteine, solubilitate 99%. Aspect pulbere fină, omogenă, fără aglomerări, fără particule arse şi fără corpuri străine. Culoare alb-gălbuie, umiditate max. 3%, solubilitate: instant; să fie bine ambalat, se acceptă orice formă de ambalare (pungă hârtie, polietilenă, sac, maxim 5 kg etc;), etichetat vizibil. Ambalaj curat, intact, nedeteriorat Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, examinare sanitar-veterinara, etc. Ambalaj curat, intact, nedeteriorat.
Cantitate minima (31.12.2023) 135 kg - cantitate maxima (30.04.2024) 200 kg.
29. MAZARE BOABE CONSERVATA,
Boabele de mazăre trebuie să fie verzi, fragede, suculente, nefăinoase, suficient de dezvoltate şi gust şi miros plăcut caracteristic legumelor fierte; Lichidul din recipient trebuie să fie limpede, fără sedimente. Nu se admite gust sărat, acru sau de mucegai. Nu se admit corpuri străine, cu excepţia resturilor de păstăi care se admit în proporţie de 2‰ din masa totală a boabelor. Ambalat in recipiente returnabile ermetic inchise si tratate termic * 720 ml; capacele trebuie să nu fie bombate la exterior iar în interior să nu prezinte pete de rugină. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, etc. Cantitate minima (31.12.2023) 350 buc - cantitate maxima (30.04.2024) 500 buc.
34. OTET DIN VIN,
Obţinut prin metoda clasică de fermentaţie naturală a vinului, să fie limpede, să nu aibă depuneri, ambalat la recipient de 1 l . Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, etc. Cantitate minima (31.12.2023) 15 l - cantate maxima (30.04.2024) 20 litri.
21. GEM FRUCTE PORTIONAT,
Gem cu pulpă fructe, calitate superioară, conţinut min. 60% fruct, aspect şi consistenţă masă gelificată şi onctuoasă de fructe, care nu curge pe suprafaţă orizontală, miros şi gust caracteristice fructelor, gust plăcut, dulce sau dulce-acrişor, culoare corespunzătoare fructelor din care este fabricat gemul. Ambalare – casoleta/caserola din plastic cu capac din folie de aluminiu imprimată cu eticheta produsului; greutatea neta 20 grame. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, etc. Cantitate minima (31.12.2023) 20.000 buc - cantitate maxima (30.04.2024) 30.000 buc.
15. BISCUITI CU CREMA,
Pachet între 22-25 g, bine copţi cu pori fini fără goluri şi cremă cacao sau vanilie uniform repartizată, culoare galben auriu, pentru biscuit. Nu se admit creme la prepararea cărora au fost utilizati coloranti sintetici sau alţi aditivi alimentari care depăşesc limitele impuse de legislaţia în vigoare. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, etc. Cantitate minima (31.12.2023) 4700 buc - cantitate maxima (30.04.2024) 7000 buc.
40. PATE CU FICAT DE PASARE,
Pate cu ficat de pasăre, calitatea I, cu sistem de deschidere(cheita sau folie termosudata), recipiente nebombate, nedeformate, etichetate vizibil, conform legislaţiei etichetării, închisă etanş fără fisuri sau scurgeri, corect şi vizibil marcate: producător, cantitate netă, ingrediente, valoare energetică, data fabricaţiei, termen valabilitate, condiţii de păstrare (conform legislaţiei etichetării). Continut de ficat min. 20%, pastă omogenă, culoare gălbui-roz, culoare specifică ficatului fiert, gust şi miros caracteristice ingredientelor folosite, fără gust şi miros străin. Cutii de 100 g, aspectul ambalajului interior: cutii vernisate interior, fără pete de sulfură de fier. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, etc. Cantitate minima (31.12.2023) 1.200 buc - cantitate maxima (30.04.2024) 1700 buc.
14. CRENVURSTI PUI,
Crenvurşti proaspeţi din piept pui, produs fiert din piept pui min. 35% cu un amestec specific de condimente, tras în membrană naturală, calitate superioară, suprafaţă curată, fără pete şi rupturi ale membranei, consistenţă fină, elastică, gust şi miros specific. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, examinare sanitar-veterinara. Cantitate minima (31.12.2023) 270 kg - cantitate maxima (30.04.2024) 400 kg.
54. UNT PORŢIONAT,
Produs obtinut din smantana pasteurizata din lapte de vaca, tartinanabil, ambalat la pachete 20 g, procent grăsime 65%, masă onctuoasă, omogenă, culoare alb-gălbuie, gust şi miros plăcut, aromat, de smântână fermentată, fără gust amar, fără sare. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2022, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, examinare sanitar-veterinara, etc. Ambalaj curat, intact, nedeteriorat. Cantitate minima (31.12.2023) 27000 buc - cantitate maxima (30.04.2024) 40.000 buc.
5. BRANZA TELEMEA VACA,
Preparată din lapte de vacă integral sau standardizat, pasteurizat, coagulat cu cheag prin adaugare de culuturi lactice specifice, conservat prin sărare cu clorura de sodiu max. 2.5% în produs, grăsime intre 38% - 42%
Brânză moale, proaspătă, sub formă de calupuri. Proprietăţi organoleptice: Aspect exterior: bucăţi întregi cu suprafaţa curată, se admit urme de sedilă sau crăpături la suprafaţă. Aspectul în secţiune: pastă curată, uniformă, se admit rare goluri de presare, sau de fermentare, nu se admite pasta neomogenă, impurităţi, roşcată, galbenă sau cu mecegai şi nici aspect buretos. Consistenţa: Masă compactă legată, uniformă, se rupe uşor, fără a se sfărâma. Culoare albă cu nuanţe de galben, uniformă în toată masa. Gust şi miros: plăcut specific brânzei telemea din lapte de vacă, dulceag acrişor, slab sărată. Fără gusturi sau mirosuri străine (de amar, de iod, de furaj, de fermentaţie străină (de ex. butirică), de chimicale, metalic etc. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, examinare sanitar-veterinara. cantitate minima (31.12.2023) - 170 kg - cantitatea maxima (30.04.2024) 250 kg.
43. PULPE PUI intregi CAL SUPERIOARA,
Pulpe de pui întregi fără spate,obţinute prin prelucrarea carcasrlor de pui de clasa A, cu o conformaţie bună, consistenţă şi musculatură bine dezvoltată. Pulpe de pui obţinute prin detaşarea de carcasă pein secţionarea mecanică sau manuală în jurul articulaţiei coxo-femurale si o secţiune la partea inferioară la maxim 0,5-1 cm sub articulaţia tibiotarsometatarsiană.Pulpele să aibă ca bază anatomică oasele femur, tibie şi peroneu împreună cu musculatura, grăsimea şi pielea aferente în aderenţa naturală. Produs congelat, curat, îngrijit prelucrat, fără impurităţi, suprafaţa netedă nelipicioasă, fără semne de alterare, calitate superioară, fără gust şi miros străin (de rânced, alterat, închis). Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, examinare sanitar-veterinara. Cantitate minima (31.12.2023) 4.000 kg - cantitate maxima (30.04.2024) 6.000 kg.
30. MERE ROSII/GALBENE,
Mere roşii/galbene/verzi, fructe sănătoase, curate, fără pete, lipsite de materii străine vizibile, fără lovituri, fără stricăciuni, neatacate de boli, suprafaţă lucioasă de culoare roşie/galbenă/verde intensă, pulpă netedă, suculentă de culoare alb-gălbuie, gust dulce-acrişor, aromă intensă, specifică, fără gust străin, fără miros străin, Calibru min. 65 mm. Produsul se marchează prin ataşarea unei etichete care cuprinde următoarele informaţii: denumire producător, denumire sortiment, locul de origine sau de provenienta, data fabricatiei şi termenul de valabilitate, condiţii de păstrare, cantitate netă.Ambalat corespunzator astfel incat caracteristicile calitative si cantitative sa nu fie compromise. Cantitate minima (31.12.2023) 200 kg - cantitate maxima (30.04.2024) 300 kg.
2. BRANZA PROASPATA DE VACI,
Brânză de vaci proaspătă produsă din lapte de vacă integral sau degresat, cheag si culturi lactice selecţionate, grăsime intre 5%-6%, pastă omogenă, curată, fără scurgere de zer, pastă fină, moale, cremoasă, nesfărâmicioasă, de culoare albă până la alb-gălbuie, fără gust şi miros neplăcut. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, examinare sanitar-veterinara. cantitate minima (31.12.2023) 470 kg - cantitatea maxima (30.04.2024) 700 kg.
1. BISCUITI CU LAPTE,
Biscuiţi cu lapte* pachet 100 gr, ambalati în pungi imprimate . Biscuit cu forma plata, suprafaţa mată, culoare galben auriu, miros plăcut specific, crocanţi uşor friabili, Ambalaj curat, intact, nedeteriorat.. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot. cantitate minima (31.12.2023) 4700 pachete - cantitate maxima (30.04.2024) 7000 pachete.
33. OREZ,
Aspect: orez bob rotund, întreg, fără impurităţi. Nu are spărturi, gust, miros: caracteristic fără gust sau miros străin. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, etc. Cantitate minima (31.12.2023) - 700 kg - cantitate maxima (30.04.2024) 1.000 kg.
45. SALAM DE VARA,
Produs obţinut din carne porc şi vită (intre 40%-50% carne in compozitie),grasime max 40%. Baton cilindric umplut în membrană artificială necomestibilă.Suprafaţa cu înveliş continuu, nedeteriorat, aderent la compoziţie, .Compoziţie compactă lucioasă, masa bine legată, fără aglomerări de grăsime, fără fragmente de os. Nu se admit în masa compoziţiei pori şi goluri de aer mai mari de 1-2 mm. Gust şi miros plăcut caracteristic produselor maturate, ingredientelor şi condimentelor utilizate, fără gust sau miros străin . Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, examinare sanitar-veterinara. Cantitate minima (31.12.2023) 350 kg - cantitate maxima (30.04.2024) 500 kg.
31. MORCOVI PROASPETI,
Morcovi destinati consumului uman, cal I cu aspect neted, proaspăt, întregi, neramificaţi, nelemnificaţi, curaţi, sănătoşi, cu diametrul maxim 30-50 mm, fără defecte cauzate de boli şi dăunători, fără umiditate exterioară anormală, fără pământ, nisip sau orice alte corpuri străine, sănătoşi, fără defecte cauzate de dăunători, fără lovituri mecanice. Produsul se marchează prin ataşarea unei etichete care cuprinde următoarele informaţii: denumire producător, denumire sortiment, locul de origine sau de provenienta, data fabricatiei şi termenul de valabilitate, condiţii de păstrare, cantitate netă.Ambalat corespunzator astfel incat caracteristicile calitative si cantitative sa nu fie compromise. Cantitate minima (31.12.2023) 900 kg - cantitate maxima (30.04.2024) 1.300 kg.
47. SMANTANA,
Smântână obţinută din lapte de vacă, conţinut de grăsime 12%, masă omogenă, fără impurităţi, consistenţă vâscoasă, fără aglomerări de grăsime sau substanţe proteice, culoare albă până la alb-gălbui, uniformă în toată masa, miros şi gust plăcut, caracteristic, slab acrişor, specific de fermentaţie lactică. Provenită din laptele de vacă. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, examinare sanitar-veterinara. Cantitate minima (31.12.2023) 270 kg - cantitate maxima (30.04.2024) 400 kg.
3. BRANZA TELEMEA NESARATA (CAS),
Brânză de vacă fabricată din lapte de vacă pasteurizat,grăsime minim 40% Aspect: bucăţi întregi, pastă omogenă, curată fără scurgeri de zer.
Consistenţă: pasta fină, cremoasă, nesfarâmicioasă, culoare albă până la alb-gălbuie uniformă în toată masa. Miros şi gust: plăcut caracteristic de fermentaţie lactică, fără miros şi gust străin (acru, amar, de mucegai, de afumat, de drojdii, etc.).
Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, examinare sanitar-veterinara.
cantitate minima (31.12.2023) 870 kg - cantitate maxima (30.04.2024) 1.300 kg.
10. CASCAVAL DIN LAPTE DE VACA,
Caşcaval din lapte de vacă , coagulat cu cheag si obtinut prin procesul de oparire a casului, maturat, Pastă fină, onctuoasă, compactă, omogenă, uşor elastică, culoare alb-gălbui până la galben, uniformă în toată masa, gust şi miros plăcut, potrivit de sărat, caracteristic caşcavalului provenit din lapte de vacă, fără gust şi miros străin, grăsime raportată la substanţa uscată, min 40%, Concentratie de sare max. 2.5%. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002 Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, examinare sanitar-veterinara. Cantitate minima (31.12.2023) 200 kg - cantitate maxima (30.04.2024) 300 kg.
9. CASTRAVETI IN OTET,
Castraveţi în oţet întregi 5-7 cm, otet de vin, apa sare, condimente, sănătoşi, fără pete, consistenţă tare, lichid cu aspect limpede. Ambalati in recipiente ermetic inchise si tratate termic *720 ml. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, etc.
Cantitate minima (31.12.2023) 35 buc - cantitate maxima (30.04.2024) 50 buc.
51. VARZA ALBA,
Varză albă, calitatea I, aspect proaspăt, capatana întreagă, complet formată, fără frunze vestejite, îndesată, necrăpată, sănătoasă, curată, fără vatamari mecanice sau produse de insecte ori rozatoare, mărime medie (să nu fie mai mică de 400 g). Produsul se marchează prin ataşarea unei etichete care cuprinde următoarele informaţii: denumire producător, denumire sortiment, locul de origine sau de provenienta, data fabricatiei şi termenul de valabilitate, condiţii de păstrare, cantitate netă.Ambalat corespunzator astfel incat caracteristicile calitative si cantitative sa nu fie compromise. Cantitate minima (31.12.2023) 1400 kg - cantitate maxima (30.04.2024) 2.000 kg.
8. CARTOFI calitatea I,
Cartofi rosii/albi calitatea I pentru consum uman calitate I. Tuberculi de cartofi de vara, curati, intregi, sanatosi, tipici soiului, fara umiditate exterioara anormala, fara gust sau miros strain, fara defecte interna, fara varamari mecanice sau produse de insecte sau rozaroare. Neincoltiti, nedegerati, fara corpuri straine.Calibru minim 45 mm . Produsul se marchează prin ataşarea unei etichete care cuprinde următoarele informaţii: denumire producător, denumire sortiment, locul de origine sau de provenienta, data fabricatiei şi termenul de valabilitate, condiţii de păstrare, cantitate netă.Ambalat corespunzator astfel incat caracteristicile calitative si cantitative sa nu fie compromise Cantitate minima (31.12.2023) 6700 kg - cantitate maxima (30.04.2024) 10.000 kg.
42. PIEPT DE PUI DEZOSAT FARA PIELE CONGELAT,
Piept de pui dezosat, fără piele, fără cheaguri mari de sânge, resturi de organe, obţinut prin prelucrarea carcasrlor de pui clasa A, culoare specifică pieptului de pasăre, fără miros străin. Produs congelat. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, examinare sanitar-veterinara. Cantitate minima (31.12.2023) 2500 kg - cantitate maxima (30.04.2024) 3500 kg.
7. CARNE TOCATA ( amestec vita/ porc) congelata,
Produs realizat 100 % din amestec de carne de porc şi carne de vită. Masa mozaicata, omogena, de culoare roz-rosie, fara impuritati, oase, cartilaje, tesut conjunctiv grosier. Fara pete de culoare , fara tenta de culoare cenusie de carne alterata. Ambalaj curat, intact, nedeteriorat. Produs congelat. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, examinare sanitar-veterinara. cantitatea minima (31.12.2023) 700 kg - cantitatea maxima (30.04.2024) 1.000 kg.
53. ZARZAVAT CIORBA,
Zarzavat pentru ciorbă fabricat din legume tăiate: roşii min. 50%, ardei, verdeaţă ( frunze de ţelină, pătrunjel)n proporţii egale Legumele au consistenţă tipică produselor fierte, fără a fi înmuiate excesiv, culoarea cât mai apropiată de cea a materiilor prime proaspete, neprelucrate, lichidul din conservele sterilizate să fie limpede, produs natural fără conservanţi. Conţinut total de legume raportat la masa netă min. 60%. Ambalat in recipiente returnabile ermetic inchise si tratate termic * 720 ml; capacele trebuie să nu fie bombate la exterior iar în interior să nu prezinte pete de rugină. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, etc. Cantitate minima (31.12.2023) 1.400 buc - cantitate maxima (30.04.2024) 2.000 buc.
4. BRÂNZĂ PROASPĂTĂ CU SMÂNTÂNĂ,
Brânză proaspătă de vaci (ambalată individual în cutie/pahar) cu masa neta intre 180-200 grame inscripţionat cu folie termosudată. Produs obtinut din branza proaspata de vaca 50%( lapte de vaca pasteurizat , culturi lactice selectionate) si smantana pasteurizata fermentata 50%. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, examinare sanitar-veterinara. Ambalaj curat, intact, nedeteriorat. cantitate minima (31.12.2023) 4350 buc - cantitate maxima (30.04.2024) 6500 buc.
35. OUA CAL I,
Ouă de găină, calitatea I, proaspete la livrare, coaja brun roşcat, uniformă pe toată suprafaţa – clasa A, categoria de greutate XL (greutate mai mare sau egala cu 73 grame). Ambalajele să poarte la exterior, pe lângă concordanţa între codul producătorului marcat pe ou şi cel de pe ambalaj, înscris vizibil şi perfect lizibil: •codul centrului de ambalare ouă; •categoria de calitate; •categoria de greutate; •data valabilităţii; (CONFORM HG 415/2004 ). Ambalare în cofraje de carton asezate în pozitie verticală cu varful în jos, Ambalajele vor fi curate, uscate fără miros străin, sau mucegaiuri. Cantitate minima (31.12.2023) 9500 buc - cantitate maxima ( 30.04.2024) 14.000 buc.
24. IAURT NATURAL,
Iaurt natural din lapte de vaca semidegresat, pasteurizat, cu adaos de culturi de bacterii lactice selectionate, grăsime max. 3%, consistenţă cremoasă, fără bule de gaze, culoare albă, uniformă, miros şi gust specific de iaurt, plăcut, acrişor, fără gust sau miros străin. Ambalat în recipient închis ermetic * 140 gr. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, examinare sanitar-veterinara, etc. Ambalaj curat, intact, nedeteriorat. Cantitate minima (31.12.2023) 7000 buc - cantitate maxima (30.04.2024) 10000 buc.
22. GOGOSARI IN OTET,
Gogoşari rosii feliaţi, sănătoşi fără pete sau lovituri mecanice, sterilizaţi în oţet din vin alimentar cu gust acrişor şi miros specific, aromatizat cu condimente, apă. Conţinut total de legume raportat la masa neta min. 55%. Produs natural fără conservanţi. Ambalat in recipiente returnabile ermetic inchise si tratate termic * 720 ml (între 640-670 g produs net); capacele trebuie să nu fie bombate la exterior iar în interior să nu prezinte pete de rugină. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, etc. Cantitate minima (31.12.2023) 35 buc - cantitate maxima (30.04.2024) 50 buc.
37. PARIZER DIN PIEPT DE PUI,
Produs fiert cu carne de pasăre , min 30% carne pasăre in compozitie, max 3% sare, baton ,invelit in membrană, consistenţă elastică, rozalie, uniformă, fără corpuri străine. Aspectul exterior: suprafaţă curată, nelipicioasă, fără aglomerări de apa şi grăsime la capetele batoanelor sau sub membrană. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, examinare sanitar-veterinară. Cantitate minima (31.12.2023) 350 kg - cantitate maxima (30.04.2024) 500 kg.
26. MALAI,
Mălai superior obtinut prin macinarea porumbului boabe degerminat., curat fără impurităţi, culoare galbenă portocalie, specifică porumbului din care provine, cu particule alb–gălbui, fără urme de tărâţe, miros caracteristic, gust plăcut. Ambalaj curat, intact, nedeteriorat. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, etc. Ambalaj curat, intact, nedeteriorat. Cantitate minima (31.12.2023) 200 kg - cantitate maxima (30.04.2024) 300 kg.
20. FIDEA/TAIETEI,
Produs fabricat din făină de grâu de calitate superioară, apă potabilă si min. 10% ou. Aspect: suprafată netedă, fără striaţiuni, fără urme de făină. Miros şi gust caracteristic, fără miros, gust străin şi/sau mucegai. După timpul recomandat de fierbere trebuie să fie elastice, să nu se lipească între ele, să-şi păstreze forma, să nu fie sfărâmate.
Ambalaj curat, intact, nedeteriorat. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, etc.
Cantitate minima (31.12.2023) 70 kg - cantitate maxima (30.04.2024) 100 kg.
23. GRIS,
Gris, aspect granulos, culoare alb-gălbui, uniformă. Miros caracteristic, fără miros de mucegai, de încins sau alt miros străin. Gust carcteristic, uşor dulceag, fără gust amar, acru sau alt gust străin, fără scrânşnet la mestecare, nu se admite prezenţa insectelor sau a acarienilor în nici un stadiu de dezvoltare. Calitate superioară , ambalat în pungi de hartie *1000 g, închise ermetic. Ambalaj curat, intact, nedeteriorat
Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, etc.
Cantitate minima (31.12.2023) 100 kg - cantitate maxima (30.04.2024) 150 kg.
16. FAINA ALBA TIP 650,
Făină albă tip 650, obtinuta prin macinarea graului, aspect masă pulverulentă, culoare alb-gălbui cu nuanţă curată, miros plăcut specific făinii de grâu, fără miros de mucegai sau încins sau alt miros. Nu se admite prezenta insectelor sau a acarienilor in nici un stadiu de dezvoltare. Produs ambalat în pungi de min. 1 kg, închise ermetic. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, etc. Cantitate minima (31.12.2023) 200 KG - cantitatea maxima (30.04.2024) - 300 KG.
50. ULEI DE FLOAREA SOARELUI,
Ulei de floarea soarelui, dublu rafinat cu miros şi gust plăcut, aspect limpede, fără impurităţi, produs oleaginos, din floarea soarelui, ambalat la litru, recipiente curate, închise ermetic, etichetate vizibil. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot,etc. Cantitate minima (31.12.2023) 700 l - cantitate maxima (30.04.2024) 1.000 l.
48. SPATA PORC fara os congelata,
Spată de porc fără os, dezosată, degresată-musculatura care îmbracă osul scapulum şi osul humerus, fără slănină şi şorici. Produs congelat.
Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, examinare sanitar-veterinara.
Cantitate minima (31.12.2023) 1000 kg - cantitate maxima ( 30.04.2024) 1.500 kg.
52. ZAHAR ALB,
Zahăr alb tos din sfeclă de zahăr . Calitatea I, aspect: uscat, în cristale de granulaţie omogenă, liber curgătoare, fără miros nespecific, fără depuneri la fierbere. Cristale de zahăr de mărime medie, uniforme, de culoare albă, liber curgătoare. Dulce, fără miros sau gust străin. Ambalat în pungi de hârtie sau plastic . Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot,etc. Cantitate minima (31.12.2023) 700 kg - cantitate maxima (30.04.2024) 1.000 kg.
39. PASTE FAINOASE (SPAGHETE, MELCI, SPIRALE, PENE, etc...),
Paste făinoase vrac (spaghete, spirale, melci scoici, penne, tuburi), întregi, calitate superioară, suprafaţă netedă, fără striaţiuni, fără urme de făină, fără crăpături, culoare alb gălbuie, uniformă , miros şi gust caracteristic, plăcut fără gust şi miros străin sau de mucegai, fără corpuri străine. Ingrediente nemodificate genetic. După fierbere să rămână întregi, elastice, să nu se lipească între ele.
Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, etc
Cantitate minima (31.12.2023) 700 kg - cantitate maxima ( 30.04.2024) 1.000 kg.
46. SARE ALIMENTARA IODATA,
Sare de masă iodată măruntă, ambalată la pungi sau cutii , etichetată corespunzator. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, etc. Cantitate minima (31.12.2023) 20 kg- cant maxima ( 30.04.2024) 25 kg.
27. UNT 200G,
Produs obtinut din smantana pasteurizata din lapte de vaca, tartinanabil, ambalat la pachete de 200-250 g procent grăsime min. 65% masă onctuoasă, omogenă, culoare alb-gălbuie, gust şi miros plăcut, aromat, de smântână fermentată, fără gust amar, fără sare. Ambalat în pachete. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, examinare sanitar-veterinara, etc. Ambalaj curat, intact, nedeteriorat. Cantitate minima (31.12.2023) 235 buc - cantitate maxima (30.04.2024) - 350 buc.
36. PAINE 0.500 KG feliata ambalata,
Paine albă, franzelă, feliată, ambalată în pungi, avizată sanitar-veterinar, format specific sortimentului, neaplatizat, rumenă, galben auriu, masă cu pori fini, uniformi, elastic (după o apăsare uşoară, revine imediat la starea iniţială), fără cocoloase sau urme de făină nefrământată, plăcută caracteristică pâinii bine coapte, 0,500 kg . Ambalaj curat, intact, nedeteriorat.. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, etc.
Cantitate minima (31.12.2023) 10000 buc - cantitate maxima (30.04.2024) - 15.000 buc.
12. CEAPA USCATA,
Ceapă galbena, calitatea I, destinata consumului uman, sortata, cu bulbi intregi, sănătoasă, fără umiditate exterioară anormală, fără lovituri mecanice, neîncolţită, fără defecte provocate de boli sau daunatori, fără gust sau miros străin, să nu fie în stare de vegetaţie (încolţiri), bulbi cu diametrul de cca 5-6 cm, sănătoşi, suficient de tari, gust miros plăcut. Produsul se marchează prin ataşarea unei etichete care cuprinde următoarele informaţii: denumire producător, denumire sortiment, locul de origine sau de provenienta, data fabricatiei şi termenul de valabilitate, condiţii de păstrare, cantitate netă.Ambalat corespunzator astfel incat caracteristicile calitative si cantitative sa nu fie compromise. Cantitate minima (31.12.2023) 900 kg - cantitate maxima (30.04.2024) 1300 kg.
13. COMPOT DE FRUCTE,
Compot de fructe (prune, caise, vişine, etc.). Conţinut total de fructe raportat la masa netă min. 50%.Fructe întregi complet acoperite cu sirop, de dimensiuni apropiate, fără codiţe, frunze, aspectul siropului limpede, culoarea fructelor caracteristică, nesfărâmate, gustul şi mirosul plăcut. Compot diverse fructe (piersici, caise, vişine, prune) ambalaj 720 ml (minim 320 gr produs net), închis ermetic returnabil si tratat termic, etichetat vizibil (data fabricaţiei, data expirării, lot, producător, etc.); capacele trebuie să nu fie bombate la exterior iar în interior să nu prezinte pete de rugină.
Produs pasteurizat fără conservanţi chimici. Ambalare, marcare si etichetarea sa respecte prevederile legale in vigoare, H.G. 106/2002, Regulament UE nr. 1169/2011 din 25 oct 2011: producator, denumire produs, data fabricaţiei, termen de valabilitate, conditii de pastrare, informatii nutritionale, nr. Lot, etc.
Cantitate minima (31.12.2023) 1.000 buc - cantitate maxima (30.04.2024) 1.500 buc.