Achizitia de: Lot 1 – Cartofi, legume radacinoase, fasole boabe (cartofi, ceapa uscata, fasole boabe uscata, gulii, hrean, morcovi, patrunjel, ridichi negre, ridichi rosii, sfecla rosie, telina, usturoi); Lot 2 –Legume de sezon (ardei, broccoli, castraveti, ceapa verde, ciuperci proaspete, conopida, dovlecei, fasole verde, gogosari, marar, rosii, salata verde, spanac, varza alba de toamna, varza alba de vara, varza rosie, v...
Achizitia de: Lot 1 – Cartofi, legume radacinoase, fasole boabe (cartofi, ceapa uscata, fasole boabe uscata, gulii, hrean, morcovi, patrunjel, ridichi negre, ridichi rosii, sfecla rosie, telina, usturoi); Lot 2 –Legume de sezon (ardei, broccoli, castraveti, ceapa verde, ciuperci proaspete, conopida, dovlecei, fasole verde, gogosari, marar, rosii, salata verde, spanac, varza alba de toamna, varza alba de vara, varza rosie, vinete); Lot 3 - Citrice si mere (banane, clementine, grapefruit, kiwi, lamai, mandarine, portocale, mere); Lot 4 – Fructe de sezon (caise, capsuni, cirese, pepene galben, pepene rosu, pere, piersici, prune, struguri, visine).
Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari/informatiilor suplimentare cu 2 zile inainte de termenul limita de depunere a ofertelor. Dreptul autoritatii contractante de a opta pentru suplimentarea cantitatilor de produse din cadrul loturilor 1 si 3 este conditionat de existenta resurselor financiare alocate cu aceasta destinatie (conf. art. 165 alin.(1), lit.b) din HG 395/2016).
Optiuni: Contractele se pot prelungi în baza art.165 din Hotarare 395/2016. 1 prelungire posibila