Achiziţia de:, — Lot 1 – Carne de porc, de mânzat, de vită şi burta de vită fideluţă (ceafă şi pulpă porc cu os fără slănina, costiţă porc cu os, cotlet porc fără os, carne mânzat cu şi fără os, pulpă vită fără os, burtă vită fideluţă);, — Lot 2 – Carne de pui şi organe de pasăre (pui întreg, aripi, pulpe, piept fără os, spate, ficat, pipote);, — Lot 3 – File de peşte;, — Lot 4 – Preparate din carne (bacon, caltaboş, cârnaţ...
Achiziţia de:, — Lot 1 – Carne de porc, de mânzat, de vită şi burta de vită fideluţă (ceafă şi pulpă porc cu os fără slănina, costiţă porc cu os, cotlet porc fără os, carne mânzat cu şi fără os, pulpă vită fără os, burtă vită fideluţă);, — Lot 2 – Carne de pui şi organe de pasăre (pui întreg, aripi, pulpe, piept fără os, spate, ficat, pipote);, — Lot 3 – File de peşte;, — Lot 4 – Preparate din carne (bacon, caltaboş, cârnaţi, carne tocată, ciolan, costiţă, crenvurşti, jambon, parizer, jumări, kaizer, mici, salamuri, şunci, tobă, untură);, — Lot 5 – Conserve din carne şi pate (conservă porc, vită, şunca, fasole cu cârnăciori, fasole cu costiţă, pate ficat porc, pate vegetal);, — Lot 6 – Ouă de gaină.