Judetul Suceava prin Consiliul Judeţean Suceava implementează, în parteneriat cu UAT Oraşul Siret, proiectul "Creşterea calităţii vieţii în Oraşul Siret prin cultură, educaţie permanentă şi spaţii urbane moderne", cod MySMIS 125425, proiect implementat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 13, Prioritatea de investiţii 9B, Obiectivul specific 13.1 Îmbunătăţirea calităţii vieţii populaţiei în o...
Judetul Suceava prin Consiliul Judeţean Suceava implementează, în parteneriat cu UAT Oraşul Siret, proiectul "Creşterea calităţii vieţii în Oraşul Siret prin cultură, educaţie permanentă şi spaţii urbane moderne", cod MySMIS 125425, proiect implementat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 13, Prioritatea de investiţii 9B, Obiectivul specific 13.1 Îmbunătăţirea calităţii vieţii populaţiei în oraşele mici şi mijlocii din România.
Prin proiect se propun a fi realizate lucrări de reabilitare, modernizare şi amenajare a clădirii Muzeului de Istorie Siret, precum şi dotarea acestuia cu mobilier şi echipamente.
Judeţul Suceava prin Consiliul Judeţean Suceava iniţiază procedura de atribuire a contractului de achiziţie publică de produse - dotări pentru obiectivul de investiţie Muzeul de Istorie Siret cuprins în proiectul "Creşterea calităţii vieţii în Oraşul Siret prin cultură, educaţie permanentă şi spaţii urbane moderne", cod MySMIS 125425, proiect implementat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 13, Prioritatea de investiţii 9B, Obiectivul specific 13.1 Îmbunătăţirea calităţii vieţii populaţiei în oraşele mici şi mijlocii din România.
Contractul de finanţare a fost semnat în data de 11.11.2019, iar perioada de implementare a proiectului este de 52 de luni de la data semnării. Prin proiect, se propun a fi realizate lucrări de reabilitare, modernizare şi amenajare a clădirii aparţinând Muzeului de Istorie Siret, aflată în administrarea Muzeului Naţional al Bucovinei Suceava, instituţie de cultură în subordinea Consiliului Judeţean Suceava. La data prezentei, lucrările la obeictivul de investiţie sunt în curs de execuţie şi finalizare.
Durata totală a contractului va fi de 45 de zile din care:
- 30 de zile pentru furnizarea, respectiv livrarea, montarea şi după caz configurarea şi punerea în funcţiune a produselor.
- 15 zile pentru activităţile de constituire a garanţiei de bună execuţie a contractului, emiterea notei de comandă şi recepţia tuturor produselor furnizate.
Orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificari sau informatii suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire, cu respectarea termenului limita stabilit de autoritatea contractanta, respectiv numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 16 zile. Raspunsurile la solicitarile de clarificari cu privire la documentatia de atribuire vor fi publicate în SEAP, la Sectiunea "Lista,clarificari, notificari si decizii" din cadrul anuntului de participare . Autoritatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări adresate de operatorii economici până la termenullimită stabilit conform art. 27 alin.(3) din anexa la H.G. nr.395/2016. Autoritatea contractanta stabileste urmatoarele termene-limita in care va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare: - primul termen - limita: cu 22 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor precizata in anuntul de participare, - al doilea termen - limita: răspunsurile autorităţii contractante vor fi publicate în SEAP în a 11-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor.