4. Produse lactate proaspete,
Lotul cuprinde un numar de 9 tipuri de produse lactate, a caror specificatii tehnice se regasesc in caietul de sarcini atasat la documentatia de atribuire (smantana, branza de burduf, branza de vaci, cas, cascaval, sana,lapte praf,urda,Telemea ) Nr. crt./Denumire produs/UM/Cant. max. AC/Cant. min. AC/Cant. max. CS/Cant. min CS 1 Smantana 30% grasime Kg 540 250 240 80 2 Branza de bur...
4. Produse lactate proaspete,
Lotul cuprinde un numar de 9 tipuri de produse lactate, a caror specificatii tehnice se regasesc in caietul de sarcini atasat la documentatia de atribuire (smantana, branza de burduf, branza de vaci, cas, cascaval, sana,lapte praf,urda,Telemea ) Nr. crt./Denumire produs/UM/Cant. max. AC/Cant. min. AC/Cant. max. CS/Cant. min CS 1 Smantana 30% grasime Kg 540 250 240 80 2 Branza de burduf Kg 80 50 60 12 3 Branza proaspata de vaci Kg 740 500 320 100 4 Cas Kg 560 500 250 100 5 Cascaval Kg 1110 600 510 16 6 Sana 0.9 l buc 3240 1000 1440 3307 Lapte praf 1kg 360 50 160 20 8 Urda kg 720 350 220 150 9 Telemea kg 1680 600 800 300.
2. Preparate din carne,
otul cuprinde un numar de 25 produse din carne, a caror specificatii tehnice se regasesc in caietul de sarcini atasat la documentatia de atribuire. Nr crt/Denumire produs/UM/Cant max AC/Cant min AC/Cant max CS/Cant min CS 1 Salam de vara kg 405 90 180 60 2 Salam Victoria kg 270 90 120 60 3 Salam frantuzesc kg 405 45 60 304 Salam frantuzesc uscat kg 285 90 120 35 5 Carnati taranesti kg 540 200 240 100 6 Cabanos kg 540 250 240 120 7 Sunca de pui kg 405 200 180 70 8 Rulada din piept de pui kg 420 240 180 80 9 Muschi file afumat kg 270 60 120 40 10 Crenwusti din piept de pui kg 270 120 120 6011 Coaste afumate kg 225 80 100 50 12 Toba kg 100 50 50 20 13 Caltabos buc 60 30 30 15 14 Mici formati porc/vita kg 250 75 125 25 15 Bacon kg 225 100 100 25 16 Ceafa porc kg 1600 500 700 25017 Cotlet porc kg 1500 500 650 200 18 Kaizer kg 450 150 200 100 19 Leber buc 120 60 60 20 20 Slaninuta Taranesca kg 195 90 60 30 21 Pulpe pui afumate kg 85 45 40 1522 Piept pui afumat 70 45 30 15 23 piept porc kg 250 100 150 30 24 Ciolane afumate kg 200 50 70 30 25 Pulpa porc fata/spate kg 900 300 300 100.
5. Paine si produse de patiserie,
Lotul cuprinde un numar de 5 produse de panificatie, patiserie si cofetarie, a caror specificatii tehnice se regasesc in caietul de sarcini atasat la documentatia de atribuire. Nr. crt./Denumire produs/UM/Cant. max AC/Cant. min. AC/Cant. max CS/Cant. min. CS 1 Franzela alba feliata 300 g buc 36000 25000 16000 8300 2 Franzela neagra feliata 300 g buc 9000 3600 4000 1200 3 Pasca cu branza de vaci Kg 90 20 50 0 4 Cozonac Kg 200 20 120 0 6 5 Colacei traditionali 100 g buc 350 100 167 0.
8. fructe si legume transformate,
Nr.crt./Denumire produs/UM/Cant. max. AC/Cant. min. AC/Cant. max. CS/Cant. min. CS 1 Rosii in bulion 720 gr buc 2390 1500 760 3002 Zacusca de vinete 300gr buc 1650 1500 750 500 3Suc de rosii 1 l buc 20225 200 100 504 Pasta de tomate concentratie 28-30% 800gr buc 810 500 270 2005 Mazare boabe conserva 720ml buc 2110 1500 690 3506 Gogosari in otet 720gr buc 1760 700 480 1007 Fasole pastai verde 720gr buc 2250 1500 1000 800 8Ciuperci taiate champinion 280gr buc 4500 3000 1500 800 9 Compot de prune 720ml buc 980 800 360 120 10Castraveti intregi in otet 720gr buc 1760 250 480 80 11Dulceata de fructe (50% fruct) 390gr buc 1000 800 340 150 12 Compot de caise/piersici 720ml buc 1080 600 380 150 13 Compot de struguri 720ml 900 600 300 150 14 Gem asortat de fructe 370gr buc 710 600 240 150.
7. Dulciuri si bauturi,
Nr.crt./Denumire produs/UM/Cant. max. AC/Cant. min. AC/Cant. max. CS/Cant. min. CS 1 Apa minerala naturala carbogazoasa 1.5 l ℮ buc 8860 400 3260 880 2Batoane de ciocolata 50 g ℮ buc 2080 800 800 160 3Biscuiti cu jeleu acoperiti cu ciocolata 147 g ℮ pac 2080 1000 800 160 4Biscuiti populari vrac 5 Kg ℮ kg 420 200 140 35 5Biscuiti tip Eugenia vrac 5 Kg ℮ kg 300 150 100 50 6Blat de tort cu cacao 400 g ℮ buc 180 80 60 30 7Bomboane pom vrac kg 50 20 50 08Cereale pentru micul dejun - pernite umplute cu crema de diverse gusturi (vanilie, alune, cacao) 200 g ℮ buc 720 200 340 60 9 Compot de ananas 565g ,cantitatea neta fara lichid min 340g 650 500 200 5510Corn croissant 65 g ℮ buc 2340 540 800 18011 Crema de ciocolata 400 g ℮ buc 400 350 100 2512 Figurine de ciocolata ambalate individual (Mos Craciun, iepuras, oua de Paste, etc) kg 320 40 160 0 13 Fursecuri cal I kg 300 200 100 2514 Miere naturala 900 g ℮ buc 600 400 200 50 15 Mini napolitane cu crema de cacao, 180 g ℮ pac 975 200 375 100 16 Napolitane neglazurate vrac kg 600 400 200 50 17 Praf crema pentru prajituri 50 g ℮ buc 240 150 80 20 18 Prajitura cu crema si glazura de cacao tip Magura (sau echivalent) ambalata individual 35 g ℮ buc 4900 3000 1800 400 19 Prajitura tip amandina 250 g ℮ buc 3000 800 1000 250 20 Rahat diverse arome vrac 5 Kg kg 120 60 40 10 21 Suc natural din fructe (tip Santal sau echivalent) 1 l buc 480 200 160 4022 Bautura racoritoare carbogazoasa cu suc de fructe 960 480 320 8023 Turta dulce fara crema, vrac 2,5 Kg kg 600 250 200 5024 Cacao buc 200 51 68 17 25 Tableta de ciocolata cu lapte si alune 100 g ℮ buc 1645 320 545 80 2626 Pufuleti 45gr e buc 1980 168 660 165.
1. Legume si fructe,
Lotul cuprinde un numar de 35 de tipuri de legume si fructe care vor fi livrate in stare proaspata, a caror specificatii tehnice se regasesc in caietul de sarcini atasat la documentatia de atribuire. Nr.crt./Denumire produs/UM/Cant. max. AC/Cant. min. AC/Cant. max. CS/Cant. min. CS 1 Ardei gras Kg 900 100 600 15 2 Ardei kapia Kg 625 50 50 15 3 Cartofi Kg 20000 4000 8000 3004 Cartofi noi Kg 4000 2000 800 150 5 Castraveti Kg 500 200 210 70 6 Castraveti extra-sezon 60 15 45 0 7 Ceapa uscata Kg 4000 700 1400 300 8 Ceapa verde Kg 160 40 50 0 9Fasole boabe uscata Kg 1350 500 450 100 10Morcov Kg 1200 600 400 60 11Radacina telina Kg 850 140 280 70 12Radacina patrunjel kg 720 140 240 60 13Ridichi de luna Kg 150 20 80 20 14Rosii Kg 850 250 300 150 15Rosii extra-sezon Kg 300 50 100 25 16 Salata verde Kg 120 25 60 10 17 Sfecla rosie Kg 300 50 100 25 18 Usturoi uscat Kg 180 30 60 15 19 Varza alba de vara Kg 4225 200 2650 300 20 Vinete Kg 550 100 350 150 21 Banane Kg 2950 500 1050 200 22 Caise Kg 240 80 50 20 23 Capsuni Kg 200 50 70 3024 Cirese Kg 200 30 60 30 25 Kiwi Kg 740 80 380 25 26 Lamai Kg 120 20 40 10 27 Mandarine/Clementine Kg 550 30 350 50 28 Mere Kg 4000 100 1320 33029 Pepene rosu kg 700 350 250 0 30 Pepene rosu extra sezon kg 450 10 150 031 Pere Kg 450 90 200 3532 Piersici/Nectarine Kg 360 70 90 30 33 Portocale Kg 850 100 500 2534 Prune Kg 300 100 150 1535 Struguri de masa Kg 870 300 390 60.
3. Oua si produse congelate,
Lotul cuprinde oua si diverse categorii de alimente congelate, respectiv carne de pasare congelata, peste congelat, fructe si legume congelate, a caror specificatii tehnice se regasesc in caietul de sarcini atasat la documentatia de atribuire. Nr. crt./Denumire produs/UM/Cant. max. AC/Cant. min. AC/Cant. max. CS/Cant. min. CS 1 Oua buc 19000 15000 8000 1500 2 Pastrav congelat kg 280 80 40 10 3 Macrou congelat kg 220 40 120 40 4 File peste merluciu kg 360 30 160 30 5 Aripi de pui (humerus,radius ) kg 225 80 100 24 6 Piept pui dezosat fara piele congelat kg 2100 600 800 200 7 Pulpe pui intregi, fara spata kg 4000 1500 1800 5008 Ficatei de pasare congelati kg 380 200 160 60 9 Spanac congelat 2.5 Kg buc 224 10 96 10 10 Amestec de legume mexican (congelat) 2.5 kg buc 315 40 140 12 11 Amestec de legume radacinoase pt ciorbe (congelat) 2.5 kg buc 334 151 152 30 12 Burta vita congelate 1000 gr buc 225 12 100 013 Cartofi pai congelati 2.5kg buc 198 30 88 1514 Cod file congelat kg 280 40 200 0.
6. Alimente de prima necesitate,
Nr.crt./Denumire produs/UM/Cant. max. AC/Cant. min. AC/Cant. max. CS/Cant. min. CS 1 Amestecuri de condimente tip Delikat (sau echivalent) cu gust de gaina, baza mancare 400 gr 295 250 140 80 2 Amestecuri de condimente tip Delikat (sau echivalent) din legume, baza mancare 400 g ℮ buc 225 100 100 50 3 Bicarbonat de sodiu alimentar 50 g ℮ buc 85 40 40 13 4 Branza topita 140 g ℮ 8 buc/cutie cutie 1540 1000 680 170 5 Ceai la pliculet diverse arome - 20 buc/cutie x 2 g cutie 6000 1500 2500 330 6 Drojdie instant 10g buc 2500 350 1200 120 7 Esente rom, vanilie, lamaie, etc 25 ml buc 450 250 200 100 8 Faina de grau tip 000 1 kg buc 2400 1500 600 3309 Gris de grau 1 kg buc 1220 100 350 30 10 Ketchup 550 g ℮/500 ml buc 450 150 115 30 11 Masline negre, putin sarate, masa neta 4300 g, cantitate neta fara lichid 2,5 Kg kg 360 100 180 20 12 Mustar clasic 280 g ℮ buc 630 150 290 50 13Orez decorticat bob rotund 1 kg, calitate extra buc 1350 1000 600 160 14 Otet alimentar din vin 9° 1 l buc 110 40 480 14 15 Paste fainoase scurte -figurine: melci, spirale, scoici, etc -vrac 1 kg ℮ kg 900 600 400 280 16 Paste medii (fidea) cu ou - 1 kg ℮ kg 400 80 160 26 17 Pate ficat pasare 200 g buc 900 600 400 120 18 Pate ficat porc 200 g buc 800 600 350 120 19 Pate vegetral 200gr e buc 400 150 100 020 Conserva carne porc/vita buc 1350 500 340 15021Conserva peste in ulei 200gr buc 2000 1000 500 100 22 Piper macinat 40 g ℮ buc 540 200 240 60 23 Plante aromatice uscate - cimbru 100 g ℮ buc 45 10 20 5 24Plante aromatice uscate - patrunjel 100 g ℮ buc 390 150 130 30 25Plante aromatice uscate - marar 100 g ℮ buc 390 150 130 3026 Boia de ardei dulce 100gre buc 385 60 125 30 27 Praf de copt 10 g ℮ buc 270 120 120 4028 Salata icre 100 g ℮ buc 1200 160 350 50 29 Sare grunjoasa iodata 1 kg buc 800 140 350 50 30 Ulei pentru gatit 1 l buc 1550 800 550 280 31Lapte de vaca 3.5% grasime 1 l buc 3000 800 640 300 32 Unt 200 g ℮ buc 3000 2000 900 430 33 Zahar 1 kg buc 3000 1500 100 400 34 Zahar pudra 150 g ℮ buc 450 100 200 30 35 Zahar vanilinat 50 g ℮ buc 270 150 120 6036 Maioneza 620ge e buc 120 50 50 20 37 Bors 1l buc 2200 1000 800 36038 Lapte de vaca 1 l 3,5%grasime 2500 1500 900 300 39 Aluat foietaj 800gr e 360 150 120 40.