Obiectul procedurii il constituie achizitia de: lot 1:conserve carne de porc, conserve carne de vita, pateu ficat de pasare, pateu ficat de porc; lot 2: cabanos, carnati de porc, carne de porc tocata preambalata, carne de vita tocata preambalata, costita afumata, cremwursti de porc, muschi tiganesc, parizer traditional, pastrama de porc, pastrama pipt de pui, salam de porc, salam cu sunca, salam uscat, toba; lot 3: ficat de...
Obiectul procedurii il constituie achizitia de: lot 1:conserve carne de porc, conserve carne de vita, pateu ficat de pasare, pateu ficat de porc; lot 2: cabanos, carnati de porc, carne de porc tocata preambalata, carne de vita tocata preambalata, costita afumata, cremwursti de porc, muschi tiganesc, parizer traditional, pastrama de porc, pastrama pipt de pui, salam de porc, salam cu sunca, salam uscat, toba; lot 3: ficat de pasare, piept de pui cu os, pipote cu inimi de pui, pui fara cap si gheare (grill), pulpe pui cu spata, tacam de pui. lot 4: buturele, oase garf, pulpa de porc fara os, ficat de porc, limba de porc; lot 5: carne de vita vrabioara, pulpa de vita fara os. Acestea se vor livra cu caracteristicile si in conditiile solicitate in Caietul de sarcini. Plata se va face prin ordin de plata in termen de 45 zile de la data emiterii facturii.Valoarea estimata fara TVA: lot 1 minim 84 154,76 RON si maxim 126 232,14 RON; lot 2 minim 460 997,47 RON si maxim 691 496,21 RON; lot 3 minim 576 574,60 RON si maxim 864 861,90 RON; lot 4 minim 294 210 RON si maxim 441 315 RON; lot 5 minim 145 781 RON si maxim 218 671,50 RON.Valoarea minima a intervalului reprezinta valoarea estimata a prezentei proceduri pana la 31.12.2015 (in functie de care se vor elabora si evalua ofertele), iar valoarea maxima reprezinta valoarea estimata ce contine si valoarea posibilelor suplimentari cf art. 6 alin. 3 din HG nr. 925/2006.