Feedback
I.D.: 18559016

FURNIZARE CARTOFI CAL. I = 5000 KG , CEAPA USCATA CAL. I = 1000 KG

Data publicarii
24.03.17 Exista 90.565 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
03212100-1
Termenul limita pentru depunere:
27.03.17
Pretul estimativ:
5.000,00 RON
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Caracteristici minimale 1.1. Tinând seama de tolerantele admise cartofii trebuie sa fie: - cartofi calitatea 1, calibru de min. 45mm , anul de productie toamna 2016 ,sanatosi , curati , acoperiti foarte bine cu coaja , neîncoltiti ,lipsiti de defecte externe sau interne care sa afecteze aspectul general al produsului, calitatea si prezentarea în ambalaj cum ar fi: - crapaturi , taieturi, muscaturi, vânatai sau asperitati ma...
Caracteristici minimale 1.1. Tinând seama de tolerantele admise cartofii trebuie sa fie: - cartofi calitatea 1, calibru de min. 45mm , anul de productie toamna 2016 ,sanatosi , curati , acoperiti foarte bine cu coaja , neîncoltiti ,lipsiti de defecte externe sau interne care sa afecteze aspectul general al produsului, calitatea si prezentarea în ambalaj cum ar fi: - crapaturi , taieturi, muscaturi, vânatai sau asperitati mai mari de 5 mm adâncime; - înverzire (culoare verde deschis care nu depaseste 1/8 din suprafata si care poate fi îndepartata prin cojire normala nu constituie defect): - deformari grave; - pete sub coaja de culoare gri-albastru sau negre care depasesc 5 mm adâncime; - patare ruginie, gauri sau inimi negre sau alte defecte interne; - vatamari datorate înghetului; - umezeala externa anormala; - miros si/sau gust strain; 1.2. Omogenitate Continutul fiecarui ambalaj trebuie sa fie uniform si sa contina numai cartofi având aceeasi origine, soi, calitate, culoare a cojii, culoare a miezului si marime. 1.3. Ambalare Cartofii trebuie ambalati astfel încât produsul sa fie bine protejat si sa se asigure o aerisire adecvata. Materialele folosite la ambalarea cartofilor trebuie sa fie curate si de o calitate care sa evite producerea unor stricaciuni interne sau externe a produsului. 1.4. Prezentare Cartofii trebuie livrati în ambalaje adecvate în: - saci de plasa / rafie. CEAPA USCATA : CERINTE DE CALITATE : BULBI INTREGI , SANATOSI , CURATI , SUFICIENTI DE USCATI , FARA UMIDITATE EXTERIOARA, ANORMALA, FARA MIROS SI GUST STRAIN , FARA VATAMARI PRODUSE DE GER, DE CULOARE CARACTERISTICA SOIULUI, NEINCOLTITI , CALIBRU : MINIM 4 CM , AMBALATA IN SACI DE PLASA.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu