Achiziţionarea de produse alimentare are ca scop principal asigurarea hranei pentru studenţii care servesc masa la cantina Universităţii.
LOT 1 – CARTOFI: Cartofi – 80.000 kg; Cartofi noi –20.000 kg
LOT 2 – LEGUME PROASPETE: Ardei gras proaspăt roşu – 1.200kg, Castraveţi verzi cornichon – 1.000kg, Ceapă uscată – 4.500kg, Hrean proaspăt – 200kg, Lamâi – 300kg, Morcov proaspăt – 3.500 kg, Păstârnac rădăcină – 250kg, Pătrunje...
Achiziţionarea de produse alimentare are ca scop principal asigurarea hranei pentru studenţii care servesc masa la cantina Universităţii.
LOT 1 – CARTOFI: Cartofi – 80.000 kg; Cartofi noi –20.000 kg
LOT 2 – LEGUME PROASPETE: Ardei gras proaspăt roşu – 1.200kg, Castraveţi verzi cornichon – 1.000kg, Ceapă uscată – 4.500kg, Hrean proaspăt – 200kg, Lamâi – 300kg, Morcov proaspăt – 3.500 kg, Păstârnac rădăcină – 250kg, Pătrunjel rădăcină – 250kg, Pătrunjel proaspăt cu frunze – 400 kg, Roşii proaspete – 1.400kg, Salată verde proaspătă – 250kg, Sfeclă roşie – 3.500kg, Ţelină rădăcină – 300kg, Usturoi produs în România – 1.000 kg, Varză roşie proaspătă – 1.000kg, Varză verde proaspătă – 16.000 kg.