Furnizare Carne si produse din carne de pasare si peste, Carne si produse din carne de porc, vita si oaie, Produse lactate, pentru unitatile subordonate DGASPC Arges, impartite pe loturi dupa cum urmeaza:
- LOT 1 - Carne si produse din carne de pasare si peste, LOT 2 - Carne si produse din carne de porc,vita,oaie, LOT 3 – Produse lactate.
Termenul limita in care autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet t...
Furnizare Carne si produse din carne de pasare si peste, Carne si produse din carne de porc, vita si oaie, Produse lactate, pentru unitatile subordonate DGASPC Arges, impartite pe loturi dupa cum urmeaza:
- LOT 1 - Carne si produse din carne de pasare si peste, LOT 2 - Carne si produse din carne de porc,vita,oaie, LOT 3 – Produse lactate.
Termenul limita in care autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari sau informatii suplimentare este de 11 zile, inainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor, in masura in care aceste solicitari vor fi adresate in termenul prevazut la Sectiunea I din anuntul de participare. Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor: 18.