2. LOT 2 – CARNE DE PORC,
Caracteristicile referitoare la nivelul calitativ si tehnic ale produselor CARNE DE PORC, care fac obiectul achizţiei publice, sunt prezentate in Caietul de sarcini aferent LOT 2 – CARNE DE PORC.
Cantităţile minime şi maxime ale acordului cadru, precum şi cantităţile minime şi maxime ale contractelor subsecvente ce se preconizează că se vor achizitiona, sunt precizate în Anexa 1 la Ca...
2. LOT 2 – CARNE DE PORC,
Caracteristicile referitoare la nivelul calitativ si tehnic ale produselor CARNE DE PORC, care fac obiectul achizţiei publice, sunt prezentate in Caietul de sarcini aferent LOT 2 – CARNE DE PORC.
Cantităţile minime şi maxime ale acordului cadru, precum şi cantităţile minime şi maxime ale contractelor subsecvente ce se preconizează că se vor achizitiona, sunt precizate în Anexa 1 la Caietul de sarcini aferent LOT 2 – CARNE DE PORC..
1. LOT 1 – CARNE DE PASĂRE,
Caracteristicile referitoare la nivelul calitativ si tehnic ale produselor care fac obiectul achizţiei publice, sunt prezentate in Caietul de sarcini, aferent LOT 1 – CARNE DE PASĂRE.
Cantităţile minime şi maxime ale acordului cadru, precum şi cantităţile minime şi maxime ale contractelor subsecvente ce se preconizează că se vor achizitiona, sunt precizate în Anexa 1 la Caietul de sarcini, aferent LOT 1 – CARNE DE PASĂRE..
3. LOT 3 – CARNE DE VITĂ,
Caracteristicile referitoare la nivelul calitativ si tehnic ale produselor care fac obiectul achizţiei publice CARNE DE VITĂ, sunt prezentate in Caietul de sarcini aferent LOT 3 – CARNE DE VITĂ.
Cantităţile minime şi maxime ale acordului cadru, precum şi cantităţile minime şi maxime ale contractelor subsecvente ce se preconizează că se vor achizitiona, sunt precizate în Anexa 1 la Caietul de sarcini aferent LOT 3 – CARNE DE VITĂ..