2. Furnizare Carne de porc şi carne de vită: Pulpă de porc cu os refrigerata, Spată de porc cu os refrigerata, Carne de porc de lucru (80% carne, 20% grasime) refrigerata, Ceafă porc fără os refrigerata, Cotlet porc fără os refrigerata , Pulpă de porc cu os congelată, Spată de porc cu os congelată, Carne de porc de lucru (80% carne, 20% grasime) congelată, Ceafă porc fără os congelată, Cotlet porc fără os congelat , Pulpă...
2. Furnizare Carne de porc şi carne de vită: Pulpă de porc cu os refrigerata, Spată de porc cu os refrigerata, Carne de porc de lucru (80% carne, 20% grasime) refrigerata, Ceafă porc fără os refrigerata, Cotlet porc fără os refrigerata , Pulpă de porc cu os congelată, Spată de porc cu os congelată, Carne de porc de lucru (80% carne, 20% grasime) congelată, Ceafă porc fără os congelată, Cotlet porc fără os congelat , Pulpă de vită cu os refrigerată, Spată de vită cu os refrigerată, Carne de vită de lucru (80% carne, 20% grasime) refrigerată, Vrăbioară fără os refrigerată, Antricot fără os refrigerat , Pulpă de vită cu os congelată, Spată de vită cu os congelată, Carne de vită de lucru (80% carne, 20% grasime) congelată, Vrăbioară vita fără os congelată, Antricot vita fără os congelat, în perioada 01.08.2020 – 31.07.2021 pentru carne de porc refrigerata si congelata, respectiv perioada 01.07.2021 – 30.06.2022 pentru carne de porc refrigerată si carne de vită refrigerată, respectiv perioada 01.08.2021 - 31.07.2022 pentru carne de porc congelată si carne de vită congelată, pentru unităţile militare din Forţele Navale.
Autoritatea contractantă va răspunde la orice solicitare de clarificări sau informaţii privind documentaţia de atribuire în a 10-a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor, într-o perioada care nu depăşeşte 5 zile lucrătoare de la primirea acestora.