Feedback
I.D.: 20506319

Furnizare Branza telemea vaca

Data publicarii
16.06.17 Exista 59.426 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15540000-5
Termenul limita pentru depunere:
20.06.17
Pretul estimativ:
3.669,00 RON
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Furnizare Branza telemea vaca = 400kg; FI?A TEHNICA BRANZA TELEMEA DE VACA Proprieta?i organoleptice: Aspect - Bucati întregi, cu suprafata curata; - Se admit goluri de presare si ochiuri de fermentare; - Nu se admite pasta neomogena, cu impuritati, roscata, galbena sau cu mucegai si nici aspect buretos Consistenta - Masa compacta, legata, de consistenta uniforma, se rupe usor fara a se sfarâma; - Nu se admite consistenta c...
Furnizare Branza telemea vaca = 400kg; FI?A TEHNICA BRANZA TELEMEA DE VACA Proprieta?i organoleptice: Aspect - Bucati întregi, cu suprafata curata; - Se admit goluri de presare si ochiuri de fermentare; - Nu se admite pasta neomogena, cu impuritati, roscata, galbena sau cu mucegai si nici aspect buretos Consistenta - Masa compacta, legata, de consistenta uniforma, se rupe usor fara a se sfarâma; - Nu se admite consistenta cretoasa, nu se admite consistenta cauciucoasa; - Se admit consistenta usor sfaramicioasa. Culoare: - Alba pâna la nuanta usor galbuie, uniforma în toata masa. Miros si gust: - Placut, specific brânzei telemea maturate din lapte de vaca, acrisor, slab sarat; - Nu se admit gusturi si mirosuri straine, de amar, de iod, de furaj, de fermentatie straina, de chimicale, metalic. Saramura de zer acidifiat - Aspect: lichid fara corpuri straine? jitul de saramura nu trebuie sa se întinda, se admit sfarâmaturi de brânza în suspensie; - Culoare: galbena de culoare verzuie? în timpul depozitarii culoarea saramurii poate deveni alb-laptoasa; - Gust: placut de fermenta?ie lactica, sarat; nu se admit gust ?i miros strain. Proprietati fizice ?i chimice: Apa, %max 57 Grasime rapotata la substan?a uscata %min 40 Substan?e proteice, %min 16,5 Clorura de sodiu în telemea, % 2,5……4 Clorura de sodiu în saramura, % 6…..10 Aciditate grade Thomer în saramura de zer, %min 150 Ambalare si marcare Ambalajele se marcheaza astfel ca sa se asigure durabilitatea si vizibilitatea marcarii, cu urmatoarele specificatii: -marca de fabrica a întreprinderii producatoare; -denumirea sau numarul de ordine al centrului sau sectiei de fabricatie; -denumirea, tipul si calitatea produsului; -data fabricatiei; -masa bruta; -masa neta (fara saramura de zer); -numarul lotului; -numarul de ordine al ambalajului. Fiecare lot de livrare va fi însotit de documentul de certificare a calitatii, întocmit conform dispozitiilor legale în vigoare.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu