Furnizare alimente Caiet sarcini 1. Ceai: negru, verde; apa, max.8,5%;ambalat la pliculete de 1 sau 2 grame, în cutii Cantitate= 4 kg. 2. Lapte: pasteurizat, ambalat la cutie de 1 litru, sigilata, grasime, min. 1,8%; Cantitate= 66 litri 3. Lamâi: Conform SR 11084 :2003, Cantitate= 8 kg. 4. Zahar: a) umiditate, max. 0,06 %; b) zaharoza raportata la substanta uscata, min. 99,80 % ambalat individual la pliculet de 5 sau 10 gra...
Furnizare alimente Caiet sarcini 1. Ceai: negru, verde; apa, max.8,5%;ambalat la pliculete de 1 sau 2 grame, în cutii Cantitate= 4 kg. 2. Lapte: pasteurizat, ambalat la cutie de 1 litru, sigilata, grasime, min. 1,8%; Cantitate= 66 litri 3. Lamâi: Conform SR 11084 :2003, Cantitate= 8 kg. 4. Zahar: a) umiditate, max. 0,06 %; b) zaharoza raportata la substanta uscata, min. 99,80 % ambalat individual la pliculet de 5 sau 10 grame; Cantitate= 10 kg. 5. Apa minerala: Apa minerala naturala provenita din surse autorizate. Pentru apa minerala naturala carbogazoasa, continutul de dioxid de carbon (CO2), min. 2500 mg/l Ambalata la sticla de plastic de 2 litri; Cantitate= 900 l. 6. Cascaval: din lapte ambalat în vid sau parafinat, în bucati de maxim 2,5 kg. Garantie: minim 30 zile de la data livrarii Sa fie însotit de certificat de conformitate Cantitate= 10 kg. 7. Salam: Produse din carne prelucrate conform tehnologiilor specifice si a tratamentului termic Nu se admit produsele care contin carne separata mecanic si subproduse comestibile de abator. Garantie minim 28 zile de la data livrarii Sa fie însotit de certificat de conformitate ambalat individual în batoane de 1 kg. Cantitate= 27 kg.