1. Fructe, legume şi produse conexe,
Banane, caise, clementine, lămâi, mandarine, mere, nectarine, pere, piersici, portocale, prune, ardei gras, cartofi românesti, castraveti, ceapă uscată, conopidă românească, dovlecei, morcov, păstârnac, praz, rădăcină pătrunjel, roşii, sfeclă roşie, ţelină românească, varză, verdeaţă (pătrunjel, mărar, ţelină, leuştean).
3. Produse lactate,
Brânză proas...
1. Fructe, legume şi produse conexe,
Banane, caise, clementine, lămâi, mandarine, mere, nectarine, pere, piersici, portocale, prune, ardei gras, cartofi românesti, castraveti, ceapă uscată, conopidă românească, dovlecei, morcov, păstârnac, praz, rădăcină pătrunjel, roşii, sfeclă roşie, ţelină românească, varză, verdeaţă (pătrunjel, mărar, ţelină, leuştean).
3. Produse lactate,
Brânză proaspătă de vaci 200 gr, brânză telemea, slab sărată 3 kg, caşcaval clasic 300 gr, Caşcaval clasic 600 gr, iaurt natur 2,8% grăsime 140 gr, iaurt natur 2,8% grăsime 900 gr, lapte de consum 3.5% grăsime 1000 ml, sana 3,6% grăsime 900 - 1000 gr, smântână 15% grăsime găletuşă 900 gr, unt de masă 180-200g 80% grăsime.