5. Slănină de porc,
Lot 5 - Slănină de porc – cantitate minimă estimată=10.000 kg, cantitate maximă estimată = 12.000 kg.
4. Carne de porc în carcasă degresată,
Lot 4 - Carne de porc în carcasă degresată – cantitate minimă estimată = 25.000 kg, cantitate maximă estimată = 30.000 kg,.
2. Preparate din carne: cârnaţi ţărăneşti,
Lot 2- Preparate din carne: cârnaţi ţărăn...
5. Slănină de porc,
Lot 5 - Slănină de porc – cantitate minimă estimată=10.000 kg, cantitate maximă estimată = 12.000 kg.
4. Carne de porc în carcasă degresată,
Lot 4 - Carne de porc în carcasă degresată – cantitate minimă estimată = 25.000 kg, cantitate maximă estimată = 30.000 kg,.
2. Preparate din carne: cârnaţi ţărăneşti,
Lot 2- Preparate din carne: cârnaţi ţărăneşti – cantitate minimă estimată = 10.000 kg, cantitate maximă estimată = 12.600 kg.
6. Căpăţâni de porc,
Lot 6 - Căpăţâni de porc – cantitate minimă estimată = 8.000 kg, cantitate maximă estimată = 9.500 kg.
3. Preparate din carne: salam de vară,
Preparate din carne: salam de vară – cantitate minimă estimată =4.500 kg, cantitate maximă estimată = 6.600 kg.
9. Lapte praf 26%,
Lot 9 - Lapte praf 26% – cantitate minimă estimată=2.500 kg, cantitate maximă estimată = 3.700 kg,.
7. Pulpe de pui,
Lot 7 - Pulpe de pui – cantitate minimă estimată = 7.000 kg, cantitate maximă estimată = 9.500 kg,.
1. Carne de vită,
Lot 1- Carne de vită – cantitate minimă estimată =12.000 kg, cantitate maximă estimată = 15.000 kg.
23. Gem de fructe,
Lot 23 - Gem de fructe – cantitate minimă estimată=600 kg, cantitate maximă estimată = 2.900 kg,.
10. Fructe proaspete – mere,
Lot 10 - Fructe proaspete – mere – cantitate minimă estimată = 19.000 kg, cantitate maximă estimată = 21.700 kg.
19. Morcovi,
Lot 19 – Morcovi – cantitate minimă estimată = 42.000 kg, cantitate maximă estimată = 47.000 kg.
20. Sare gemă de bucătărie,
Lot 20 - Sare gemă de bucătărie – cantitate minimă estimată = 8.000 kg, cantitate maximă estimată = 9.000 kg.
24. Făină albă de grâu,
Lot 24 - Făină albă de grâu – cantitate minimă estimată = 2.000 kg, cantitate maximă estimată = 3.000 kg.
15. Foi de dafin,
Lot 15 - Foi de dafin – cantitate minimă estimată = 30 kg, cantitate maximă estimată = 40 kg.
14. Cimbru,
Lot 14 – Cimbru – cantitate minimă estimată=50 kg, cantitate maximă estimată = 60 kg,.
11. Amelioratori - bază pentru mâncare,
Lot 11 - Amelioratori - bază pentru mâncare – cantitate minimă estimată = 4.000 kg, cantitate maximă estimată = 5.000 kg.
13. Boia de ardei dulce,
Lot 13 - Boia de ardei dulce – cantitate minimă estimată = 30 kg, cantitate maximă estimată = 40 kg.
16. Piper negru măcinat,
Lot 16 - Piper negru măcinat – cantitate minimă estimată = 50 kg, cantitate maximă estimată = 60 kg.
17. Ceapă uscată,
Lot 17 - Ceapă uscată – cantitate minimă estimată=19.000 kg, cantitate maximă estimată = 21.500 kg,.
22. Unt de masă, 65% grăsime,
Lot 22 - Unt de masă, 65% grăsime – cantitate minimă estimată=600 kg, cantitate maximă estimată = 2.900 kg.
12. Pâine semialbă,
Lot 12 - Pâine semialbă – cantitate minimă estimată = 200.000 kg, cantitate maximă estimată = 278.000 kg.
18. Usturoi,
Lot 18 - Usturoi – cantitate minimă estimată = 1.700 kg, cantitate maximă estimată = 2.000 kg.
21. Peşte macrou congelat,
Lot 21 - Peşte macrou congelat – cantitate minimă estimată = 20.000 kg, cantitate maximă estimată = 21.600 kg.
8. Ouă categoria "A",
Lot 8 - Ouă categoria "A" – cantitate minimă estimată=170.000 buc, cantitate maximă estimată = 187.000 buc.