Fulgi de cartofi, calitate I.
Aspect - fulgi de cartofi cu suprafaţă netedă, mată, relativ uniformă în masă sau pulbere (faină) de cartofi de mărime uniformă, fără aglomerări
Culoare - albă, uşor gălbuie
Miros si gust - miros şi gust caracteristic, fără miros şi/sau gust străin Conţinutul de metale grele, pesticide si adjuvanţi existente în produs se încadreze în limitele stabilite de reglementările sanitare în vigoare. Pr...
Fulgi de cartofi, calitate I.
Aspect - fulgi de cartofi cu suprafaţă netedă, mată, relativ uniformă în masă sau pulbere (faină) de cartofi de mărime uniformă, fără aglomerări
Culoare - albă, uşor gălbuie
Miros si gust - miros şi gust caracteristic, fără miros şi/sau gust străin Conţinutul de metale grele, pesticide si adjuvanţi existente în produs se încadreze în limitele stabilite de reglementările sanitare în vigoare. Produsul corespunde normelor de calitate în vigoare.
Ambalare si marcare - Produsul va fi ambalat în pungi sau saci de polietilenă, polipropilenă sau hârtie caşerată, bine sudată, fără a prezenta defecte (spărturi, rupturi, înţepături, scurgeri etc). Materialele folosite la ambalare sunt avizate de Ministerul Sănătăţii