1. Pastă de tomate obţinută prin zdrobirea, strecurarea tomatelor şi concentrarea sucului prin fierbere, până la consistenţa potrivită; Pe prepară din tomate proaspete, sănătoase, întregi, ajunse la maturitate industrială, de culoare roşie intensă, fără semne de fermentare sau mucegai; Conţinut minim de substanţă solubilă de min. 24 %; Aspect: masă omogenă, densă, fără corpuri străine, fără semne de alterare; Culoare: roşie...
1. Pastă de tomate obţinută prin zdrobirea, strecurarea tomatelor şi concentrarea sucului prin fierbere, până la consistenţa potrivită; Pe prepară din tomate proaspete, sănătoase, întregi, ajunse la maturitate industrială, de culoare roşie intensă, fără semne de fermentare sau mucegai; Conţinut minim de substanţă solubilă de min. 24 %; Aspect: masă omogenă, densă, fără corpuri străine, fără semne de alterare; Culoare: roşie intensă până la roşie cărămizie, uniformă în toată masa; la suprafaţa pastei de tomate ambalată în recipiente ermetice, se admite o culoare mai închisă faţă de culorile menţionate; Miros şi gust: specifice concentratelor de tomate, fără gust şi miros străin; nu se admite gust amar sau acru; Proprietăţi fizico-chimice: Substanţa uscată solubilă (exclusive adios de sare) minim 24%
2. Gogosari, apa, zahar, sare iodata, otet din vin, condimente; mod de conservare traditional, produse cu o culoare caracteristica gogosarilor, lichid clar sau usor opalescent si galben deschis la culoare, fara gusturi si mirosuri straine de fermentat, de mucegai, fara decolorari sau brunificari anormale, sa fie rasfierti sau putreziti; ambalare 4000-4500 gr
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.