Ghiveci de legume si Tocana de legume este un produs conservat ce se obţine din legume proaspete; Ghiveci de legume se referă la conserve gătite din amestec de legume întregi sau divizate , gătite în bulion de tomate , fierte dar nedestrămate . Fără conservanţi chimici. amestec de legume tăiate(bucăţi de cca.5 mm) în sos de tomate , se admite prezenţa seminţelor de tomate. Culoarea : - caracteristică amestecului de le...
Ghiveci de legume si Tocana de legume este un produs conservat ce se obţine din legume proaspete; Ghiveci de legume se referă la conserve gătite din amestec de legume întregi sau divizate , gătite în bulion de tomate , fierte dar nedestrămate . Fără conservanţi chimici. amestec de legume tăiate(bucăţi de cca.5 mm) în sos de tomate , se admite prezenţa seminţelor de tomate. Culoarea : - caracteristică amestecului de legume, preparată în sos de tomate, se admit maxim 5 particule arse în recipiente la 1 litru, cu condiţia ca acestea să nu influenţeze gustul şi mirosul. Consistenţa: normal , legumele fierte bine, dar neterciute, fără separare de lichid (sosul nu se consideră lichid). Gust si Miros: plăcut caracteristic, fară gust amar, rânced sau miros străin, se admite gust slab iute, caracteristic ardeiului.
Gogosari, apa, zahar, sare iodata, otet din vin, condimente; mod de conservare traditional, produse cu o culoare caracteristica gogosarilor, lichid clar sau usor opalescent si galben deschis la culoare, fara gusturi si mirosuri straine de fermentat, de mucegai, fara decolorari sau brunificari anormale, sa fie rasfierti sau putreziti; ambalare 4000-4500 gr
Amestec de diverse legume congelate: morcovi, fasole verde, ardei, rosii, mazare, prefierte si congelate
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.