1.Fasole verde congelata: cu suprafata neteda, in functie de soi; culoare verde, caracteristica soiului, fara deviere de culoare; gust si miros placut, caracteristic soiului, fara miros si gust strain; dupa fierbere sa se pastreze pastaile intregi iar gustul caracteristic fiecarui produs;
2.Amestec de diverse legume congelate: morcovi, fasole verde, ardei, rosii, mazare, prefierte si congelate; Legume divizate sau boabe, ...
1.Fasole verde congelata: cu suprafata neteda, in functie de soi; culoare verde, caracteristica soiului, fara deviere de culoare; gust si miros placut, caracteristic soiului, fara miros si gust strain; dupa fierbere sa se pastreze pastaile intregi iar gustul caracteristic fiecarui produs;
2.Amestec de diverse legume congelate: morcovi, fasole verde, ardei, rosii, mazare, prefierte si congelate; Legume divizate sau boabe, sub forma individualizata sau in mici aglomerari, sanatoase, curate, ajunse la maturitatea de consum, neatacate de boli sau daunatori; Culori variate, caracteristice fiecarui produs in parte, fara devieri de culoare; Gust si miros placut, specific fiecarei legume, fara miros si gust strain; Dupa fierbere sa se pastreze gustul caracteristic fiecarui produs.
2.Mazare verde boabe congelata: cu suprafata neteda, in functie de soi, cu diametrul caracteristic fiecarui soi in parte; culoare verde, caracteristica soiului, fara deviere de culoare; gust si miros placut, caracteristic soiului, fara miros si gust strain; dupa fierbere sa se pastreze boabele intregi iar gustul caracteristic fiecarui produs;
Ambalare la pungi de 2.5 kg.
Conform H.G. nr 106/2002 privind etichetarea alimentelor cu modificări şi completări, toate produsele vor fi ambulate şi etichetate cu indicaţii privind: Denumirea produsului-sortiment; Modul de păstrare; Compoziţie; Data de fabricaţie; Termen de valabilitate; Denumirea, marca şi adresa societăţii producătoare;