Produs conform SF 12/2011 obtinut din faina alba de grau, apa, faina graham din grau 4%, faina neagra din grau, tarate de grau 2%, faina de secara, drojdie, sare ioadata,gluten din grau, faina de grau fermentata, faina din malt de orz, plamada uscata din secara, faina de soia, amidon din grau. Produsul este fabricat conform instructiunilor tehnologice si retetelor de fabricatie stabilite de societate cu respectarea preveder...
Produs conform SF 12/2011 obtinut din faina alba de grau, apa, faina graham din grau 4%, faina neagra din grau, tarate de grau 2%, faina de secara, drojdie, sare ioadata,gluten din grau, faina de grau fermentata, faina din malt de orz, plamada uscata din secara, faina de soia, amidon din grau. Produsul este fabricat conform instructiunilor tehnologice si retetelor de fabricatie stabilite de societate cu respectarea prevederilor legislatiei specific in vigoare. Painea are gramajul de 400 gr/buc. Proprietati organoleptice:aspect - crescuta, forma alungita; coaja- suprafata neteda, crestata cu trei taieturi; culoare - brun-roscat; miez-masa cu pori uniformi, fara cocoloase sau urme de faina neframantata, fara corpuri straine; consistenta-elastica; aroma, gust -placut, caracteristic de produs bine copt, fara miros si gust strain Ambalare, depozitare, marcare: produsul este de format lung, cu masa nominala de 400 gr cu o toleranta de +/-5%, capsate la capatul liber cu o banda adeziva. Produsele ambalate vor avea marcate conform legislatiei in vigoare urmatoatele informatii: denumire si sediu producator, denumirea sub care este vandut alimentul, lista cuprinzand ingredientele, cantitatea neta, data durabilitatii minimale exprimat sub forma " a se consuma de preferinta, inainte de .. " urmata de data (zi/luna/an), conditii de depozitare, valori nutritionale la 100 gr de produs finit. Transportul va fi insotit de documentul ce atesta conformitatea produsului. mai putin