Produs conform SF 1/2011 obtinut din faina alba de grau tip 650, drojdie, sare, apa, ameliator de faina.
In functie de cerintele tehnologice se pot adauga otet, amelioratori de faina, acid ascorbic, faina de soia, emulgatori, enzime.
Produsul este fabricat conform instructiunilor tehnologice si retetelor de fabricatie stabilite de societate cu respectarea prevederilor legislatiei specific in vigoare.
Painea are gramajul de ...
Produs conform SF 1/2011 obtinut din faina alba de grau tip 650, drojdie, sare, apa, ameliator de faina.
In functie de cerintele tehnologice se pot adauga otet, amelioratori de faina, acid ascorbic, faina de soia, emulgatori, enzime.
Produsul este fabricat conform instructiunilor tehnologice si retetelor de fabricatie stabilite de societate cu respectarea prevederilor legislatiei specific in vigoare.
Painea are gramajul de 500 gr/buc.
Proprietati organoleptice:aspect - crescuta, forma alungita; coaja- suprafata neteda, crestata cu trei taieturi; culoare - galben aurie; miez-masa cu pori uniformi, fara cocoloase sau urme de faina neframantata, fara corpuri straine; consistenta-elastica; aroma, gust -placut, caracteristic de produs bine copt, fara miros si gust strain
Ambalare, depozitare, marcare: produsul este de format lung, cu masa nominala de 500 gr cu o toleranta de +/-5%, capsate la capatul liber cu o banda adeziva. Produsele ambalate vor avea marcate conform legislatiei in vigoare urmatoatele informatii: denumire si sediu producator, denumirea sub care este vandut alimentul, lista cuprinzand ingredientele, cantitatea neta, data durabilitatii minimale exprimat sub forma " a se consuma de preferinta, inainte de .. " urmata de data (zi/luna/an), conditii de depozitare, valori nutritionale la 100 gr de produs finit.
Transportul va fi insotit de documentul ce atesta conformitatea produsului.
Necesar 15-21.5