Feedback
I.D.: 101822460

Fidea si taietei vrac

Data publicarii
23.08.24
Coduri CPV
15851100-9
Pretul estimativ:
135,00 RON - 135,00 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
Pastele fainoase se obtinute din faina de grau dur, apa si sare (cu sau fara oua) fara aditivi. Ele se pot fabrica in urmatoarele forme: - paste medii (fidea cuiburi, taietei) Proprietati organoleptice: Aspect: suprafata neteda, fara urme de faina neframantata, translucide, in ruptura, cu aspect sticlos, fara fisuri, dimensiuni uniforme Culoare: galbena- aurie, uniforma. Miros si gust: caracteristic, fara miros si gust st...
Pastele fainoase se obtinute din faina de grau dur, apa si sare (cu sau fara oua) fara aditivi. Ele se pot fabrica in urmatoarele forme: - paste medii (fidea cuiburi, taietei) Proprietati organoleptice: Aspect: suprafata neteda, fara urme de faina neframantata, translucide, in ruptura, cu aspect sticlos, fara fisuri, dimensiuni uniforme Culoare: galbena- aurie, uniforma. Miros si gust: caracteristic, fara miros si gust strain, fara scrasnet la masticatie. Corpuri straine : lipsa Infestare : lipsa Deformare : maxim 4 % Sfaramaturi : maxim 6 % Comportarea la fierbere Pastele fainoase fierte in apa trebuie sa fie elastice, sa nu se lipeasca intre ele, sa nu formeze cocoloase si sa nu aiba miros sau gust strain. Prin fierbere pastele fainoase trebuie sa-si mareasca volumul de minim 4 ori. Apa in care s-au fiert pastele fainoase poate fi slab opalescenta , dar fara sediment. Proprietati fizico-chimice: - Umiditate, % max.13 - Aciditate, grade , max. 3,5 - 4 - Continut de proteina bruta raportat la substanta uscata min. 13,5% Cenusa insolubila în acid clorhidric, %, max. 0,2 Proprietati microbiologice Bacterii coliforme: max.10/g; Escherichia coli: absent/g; Salmonella: absent/25g; Stafilococ coagulazo-pozitiv: max1/g; Bacillus cereus: max. 10/g; Drojdii si mucegaiuri: max.100/g. Nu se admit paste fainoase mucegaite, acrite, rancede, infestate cu insecte sau atacata de rozatoare
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu