-Ficat de pui ambalat la tavita.Ficat de pui, clasa A, intact din punct de vedere al prezentarii, curat, fara nicun fel de corpuri straine, fara mirosuri straine.
-Piept de pui, dezosat, clasa A, întreg, congelat sau refrigerat, neinjectat, fara os, fara piele, intact din punct de vedere al prezentarii, rezultat din îndepartarea sternului, claviculei, coastelor si a partii cartilaginoase a sternului.
-PULPE INFERIOARE DE ...
-Ficat de pui ambalat la tavita.Ficat de pui, clasa A, intact din punct de vedere al prezentarii, curat, fara nicun fel de corpuri straine, fara mirosuri straine.
-Piept de pui, dezosat, clasa A, întreg, congelat sau refrigerat, neinjectat, fara os, fara piele, intact din punct de vedere al prezentarii, rezultat din îndepartarea sternului, claviculei, coastelor si a partii cartilaginoase a sternului.
-PULPE INFERIOARE DE PUI (CIOCANELE) AMBALATE IN TAVITE DE 800 -1000 GR