Aspect, culoare, miros şi gust trebuie să fie caracteristice fasolei sănătoase, cu boabe dezvoltate normal, ajunse la maturitate, să fie fără pete, fără lovituri sau stricăciuni, să nu fie amestecate recoltele din ani diferiţi, să nu fie amestecate cu produse similar de categorie inferioară; Boabe de mărime uniform, pline, sănătoase, neîncolţite, lucioase şi fără insecte;
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guver...
Aspect, culoare, miros şi gust trebuie să fie caracteristice fasolei sănătoase, cu boabe dezvoltate normal, ajunse la maturitate, să fie fără pete, fără lovituri sau stricăciuni, să nu fie amestecate recoltele din ani diferiţi, să nu fie amestecate cu produse similar de categorie inferioară; Boabe de mărime uniform, pline, sănătoase, neîncolţite, lucioase şi fără insecte;
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice; data fabricaţiei sau termenul de valabilitate; cantitatea ambalată.
B.Elemente de informare a consumatorilor: compoziţia chimcă a produsului; condiţii de păstrare; indicaţii de utilizare; condiţii de intreţinere.
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.
Nota:
Prin acceptarea conditiilor de cumparare, operatorul economic isi asuma respectarea aplicarii ORDONANŢEI DE URGENŢĂ nr. 67 din 30 iunie 2023 privind instituirea unei măsuri cu caracter temporar de combatere a creşterii excesive a preţurilor la unele produse agricole şi alimentare . In acest sens, Operatorul Economic va transmite o declaratie pe proprie raspundere conform art. 3, alin.(3) si (4) din Ordonanta (pe emailul achizitiidastm@gmail.com )