Fasole uscata . Aspect, culoare, miros şi gust trebuie să fie caracteristice fasolei sănătoase, cu boabe dezvoltate normal, ajunse la maturitate, să fie fără pete, fără lovituri sau stricăciuni, să nu fie amestecate recoltele din ani diferiţi, să nu fie amestecate cu produse similar de categorie inferioară; Boabe de mărime uniform, pline, sănătoase, neîncolţite, lucioase şi fără insecte; Culoare: albă, uniformă; Fără miros ...
Fasole uscata . Aspect, culoare, miros şi gust trebuie să fie caracteristice fasolei sănătoase, cu boabe dezvoltate normal, ajunse la maturitate, să fie fără pete, fără lovituri sau stricăciuni, să nu fie amestecate recoltele din ani diferiţi, să nu fie amestecate cu produse similar de categorie inferioară; Boabe de mărime uniform, pline, sănătoase, neîncolţite, lucioase şi fără insecte; Culoare: albă, uniformă; Fără miros şi gust străin (de mucegai, de incins, de rozătoare); Ambalarea în pungi de polietilenă de 1 kg, închise prin termosudare sau cu clemă metalică care să asigure păstrarea integrităţii şi calităţii produsului pe timpul depozitării şi transportului; Termen de valabilitate – conform datelor inscriptionate pe ambalaj.
Etichetarea produselor va fi conform Hotărârii Guvernului nr.106/2002, actualizata in 2018, ce reglementează modul de etichetare a alimentelor livrate consumatorilor:
A.Elemente de identificare a produsului: denumirea produsului sau a mărcii de fabrică; denumire importatorului; calitatea produsului; numarul standardului de fabricaţie sau a normei tehnice; data fabricaţiei sau termenul de valabilitate; cantitatea ambalată.
B.Elemente de informare a consumatorilor: compoziţia chimcă a produsului; condiţii de păstrare; indicaţii de utilizare; condiţii de intreţinere.
Livrările se vor face în baza contractelor/comenzilor eşalonat, între orele 7,00-10,00.