Aspect, culoare, miros şi gust trebuie să fie caracteristice fasolei sănătoase, cu boabe dezvoltate normal, ajunse la maturitate, să fie fără pete, fără lovituri sau stricăciuni, să nu fie amestecate recoltele din ani diferiţi, să nu fie amestecate cu produse similar de categorie inferioară; Boabe de mărime uniform, pline, sănătoase, neîncolţite, lucioase şi fără insecte; Culoare: albă, uniformă; Fără miros şi gust străin (...
Aspect, culoare, miros şi gust trebuie să fie caracteristice fasolei sănătoase, cu boabe dezvoltate normal, ajunse la maturitate, să fie fără pete, fără lovituri sau stricăciuni, să nu fie amestecate recoltele din ani diferiţi, să nu fie amestecate cu produse similar de categorie inferioară; Boabe de mărime uniform, pline, sănătoase, neîncolţite, lucioase şi fără insecte; Culoare: albă, uniformă; Fără miros şi gust străin (de mucegai, de incins, de rozătoare);
Ambalarea în pungi de polietilenă de 1 kg, închise prin termosudare sau cu clemă metalică care să asigure păstrarea integrităţii şi calităţii produsului pe timpul depozitării şi transportului;
Conform H.G. nr 106/2002 privind etichetarea alimentelor cu modificări şi completări, toate produsele vor fi ambalate şi etichetate cu indicaţii privind: Denumirea produsului-sortiment; Modul de păstrare; Compoziţie; Data de fabricaţie; Termen de valabili; Denumirea produsului-sortiment; Modul de păstrare; Compoziţie; Data de fabricaţie; Termen de valabilitate; Denumirea, marca şi adresa societăţii producătoare; În cazul produselor din import să fie înscrise numele şi sediul importatorului sau al distribuitorului înregistrat în România; Menţiune care să permită identificarea lotului; Cantitatea netă ptr.produsul preambalat; Data durabilităţii minimale.