Feedback
I.D.: 73188051

Fasole pastai taiata borcan 720ml

Data publicarii
15.09.22 Exista 24.486 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
15331464-7
Pretul estimativ:
1.170,00 RON - 1.170,00 RON
 
 
Locul realizarii:
  • Descarca
  • Tipareste
  • Observatii
    Adaugati favorite, invitatii si note. Aceste functii sunt disponibile doar pentru utilizatorii logati in platforma. Logati-va sau inregistrati-va la o Testare Gratuita pentru a avea acces.
  • Trimite
Descriere:
- fasole pastai taiate bucati de culoare galbena , apropiate ca marime(2,5-3cm), nevatamate, fara ate sau cozi acoperite cu solutie de sare. Se admit : - pastai vatamate max 3% - pastai cu capete si cozi netaiate max 5% - pastai cu ate max 3% - pastai cu bobul format, dar carnoase max 5% - aspectul licidului este limpede sau opalescent, se admite un sediment slab, fara corpuri straine. - miros si gust caracteristic...
- fasole pastai taiate bucati de culoare galbena , apropiate ca marime(2,5-3cm), nevatamate, fara ate sau cozi acoperite cu solutie de sare. Se admit : - pastai vatamate max 3% - pastai cu capete si cozi netaiate max 5% - pastai cu ate max 3% - pastai cu bobul format, dar carnoase max 5% - aspectul licidului este limpede sau opalescent, se admite un sediment slab, fara corpuri straine. - miros si gust caracteristic de fasole fierta, fara gust si miros strain(acru, fermentat,mucegait). - consistenta pastaii bine fierte, dar nedestramate - cozi si ate libere (calculate la recipient de 1/1) max 6 buc. - boabe libere intregi sau taiate maxim 5% - corpuri straine (frunzulite, petale etc.) lipsa Proprietati fizice si chimice - pastai raportate la masa neta minim 55% - concentratia de clorura de sodiu in lichid 0,5-1,2 % - staniu max.100mg pe kg. de produs - plumb max.0,5mg pe kg. de produs - zinc max.20mg pe kg. de produs - cupru max.3mg pe kg. de produs - arsen max.100mg pe kg. de produs Proprietati microbiologice Conservele de fasole dupa incubare, la termostat nu trebuie sa prezinte modificari exterioare, bombaj sau scurgeri de continut. Trebuie sa prezinte absenta din continut a microorganismelor nesporulate si a bacteriilor anaerobe sporulate. Numarul mediu de micoorganisme in campul mictroscopic sa nu fie mai mare de 30, se admite prezenta bacteriilor aerome sporulate. Absenta bacteriei bacilus steatothermophilus.
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

  • Oportunitati de afaceri selectionate
    individual

  • Anunturi scanate si actualizate
    din peste 3200 surse publice si private

  • Manager de cont personal - chiar si
    in timpul testarii gratuite

  • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu