Faina de malai ambalata la 1kg
Proprietăţi organoleptice
Culoare: galbenă portocalie specifică porumbului din care provine, cu particule alb-gălbuie,continut liber curgator,produs uscat fara cocoloase;
Miros: caracteristic, fără miros străin.
Gust: plăcut, specific, fără gust amar, acru,putin dulceag,fără scrâşnet la mestecare datorită nisipului.
Infestare: nu se admite prezenţa insectelor sau acarienilor în nici un stadiu...
Faina de malai ambalata la 1kg
Proprietăţi organoleptice
Culoare: galbenă portocalie specifică porumbului din care provine, cu particule alb-gălbuie,continut liber curgator,produs uscat fara cocoloase;
Miros: caracteristic, fără miros străin.
Gust: plăcut, specific, fără gust amar, acru,putin dulceag,fără scrâşnet la mestecare datorită nisipului.
Infestare: nu se admite prezenţa insectelor sau acarienilor în nici un stadium de dezvoltare.
.Proprietăţi fizico-chimice
Caracteristici:
• Umiditate – max. 16,5%;
• Fineţe:
o rest pe sita nr. 22 (ţesături din sârmă de oţel 1000 microni, STAS 8285-77)-max. 2%;
o trece prin sita nr. 55 (din bronz fosforos 572 microni, STAS 8285-77)-max. 15%;
• Impurităţi metalice:
o sub formă de pulbere - max. 3 mg/kg;