Faina de malai ambalata la 1kg Proprietăţi organoleptice Culoare: galbenă portocalie specifică porumbului din care provine, cu particule alb-gălbuie,continut liber curgator,produs uscat fara cocoloase; Miros: caracteristic, fără miros străin. Gust: plăcut, specific, fără gust amar, acru,putin dulceag,fără scrâşnet la mestecare datorită nisipului. Infestare: nu se admite prezenţa insectelor sau acarienilor în nici un stadium...
Faina de malai ambalata la 1kg Proprietăţi organoleptice Culoare: galbenă portocalie specifică porumbului din care provine, cu particule alb-gălbuie,continut liber curgator,produs uscat fara cocoloase; Miros: caracteristic, fără miros străin. Gust: plăcut, specific, fără gust amar, acru,putin dulceag,fără scrâşnet la mestecare datorită nisipului. Infestare: nu se admite prezenţa insectelor sau acarienilor în nici un stadium de dezvoltare. .Proprietăţi fizico-chimice Caracteristici: • Umiditate – max. 16,5%; • Fineţe: o rest pe sita nr. 22 (ţesături din sârmă de oţel 1000 microni, STAS 8285-77)-max. 2%; o trece prin sita nr. 55 (din bronz fosforos 572 microni, STAS 8285-77)-max. 15%; • Impurităţi metalice: o sub formă de pulbere - max. 3 mg/kg