Lucrarile de executie includ:
Obiect Distributie: Din lungimea totala de 18985 m compusa din conducte PEHD De63-125mm s-au montat 17690m, ramanand ca rest de executat 1295 m conduct a PEHD Pn 6 De63mm.
Pe reteaua de distrbutie, rest de executat se vor monta camine de subtraversare Drum National DN2 in numar de 2, camine de vane in numar de 2, camine de aerisire in numar de 2 , un camin de golire si un cami...
Lucrarile de executie includ:
Obiect Distributie: Din lungimea totala de 18985 m compusa din conducte PEHD De63-125mm s-au montat 17690m, ramanand ca rest de executat 1295 m conduct a PEHD Pn 6 De63mm.
Pe reteaua de distrbutie, rest de executat se vor monta camine de subtraversare Drum National DN2 in numar de 2, camine de vane in numar de 2, camine de aerisire in numar de 2 , un camin de golire si un camin de golire de capat.
Reteaua de distributie va fi amplasata pe trama stradala a satului Popesti si va subtraversa drumul national DN2 printr-o teava metalica de protectie Dn 219mm existenta.
Obiect Sursa: Renuntarea la cabinele din beton ale puturilor forate, si inlocuirea acestora cu cabine PE; Renuntarea la instalatiile hidraulice aferente cabinelor din beton si inlocuirea acestora, specifice cabinelor PE; Asigurarea zonelor de protectie sanitara; executarea lucrarilor de deznisipare si de punere in functiune a puturilor;
Sursa de apa este formata din doua foraje F2 si F6 cu adancimea de 250m si sunt amplasate pe terenul proprietate publica a CL Popesti conform cartilor funciare 51246 si 51239. Debitul de apa provenit de la forajul F2 va fi inmagazinat in rezervorul R1=350mc,iar cel provenit de la forajul F6 in rezervorul R2=250mc.
Forajele F 1 si F2 au fost executate anterior dar nu au fost operabile, sunt necesare lucrari suplimentare de deznisipare si de punere in functiune a puturilor in conformitate cu proiectul tehnic.
Obiect Aductiune: Reteaua de aductiune foraj F2-R350mc este executata si este din conducta PEHD De 63 Pn6 in lungime de 35m; Reteaua de aductiune foraj F6-R250mc este executata si este din conducta; PEHD De 63 Pn6 in lungime de 20m.
Obiect Gospodarie Apa: Gospodaria de Apa pentru satul Popesti este compusa din doua rezervoare existente, respectiv Rl cu capacitatea de 350mc amplasat langa forajul F2, si un rezervor cu capacitate de 250mc, amlasat langa forajul F6.
Rezervorul R1, capacitate de 350mc: Este o constructie semi-ingropata, din beton, insotita de camine cu vane de sectorizare. Acest rezervor a fost supus reabilitarii, dar executia trebuie completata de inlocuirea si completarea tuturor armaturilor, accesoriilor inclusiv cu sistem de monitorizare a nivelului apei. Lucrarile de reabilitare a constructiei rezervorului si a anexelor, inclusiv armaturi etc. nu sunt finalizate, fiind realizate partial, incomplet, in momentul de fata necorespunzand tehnic si vor trebui refacute.
Rezervorul R2, capacitate de 250mc.: Este o constructie semi-ingropata, din beton, insotita de camine cu vane de sectorizare. Acest rezervor va fi supus unui proces de reabilitare in conformitate cu expertiza tehnica anexata intocmita de expert tehnic atestat Prof.dr.ing. Nicolae Florea.
Lucrarile aferente instalatiilor hidraulice nu sunt corespunzatoare si vor fi refacute.
Satia de tratare a apei: Statia de clorinare va asigura dezinfectia apei potabile distribuita consumatorilor localitatii. Statia de clorinare va functiona automatizat, fiind necesare doar activitati de supraveghere si urmarire a stocului hipoclorit de sodiu. Testele privind urmarirea indicatorilor de calitate ai apei potabile sunt realizate de catre un Laborator autorizat RENAR, care elaboreaza buletinele de analiza a calitatii apei si in care se specifica ca apa este potabila. Instalatia de dezinfectare se va monta intr-o camera special dedicata, ventilata si incalzita prevazuta cu echipamente minim necesare pentru monitorizarea continua a calitatii apei care pleaca din rezervor spre reteaua de distributie. Aceste echipamente presupune instalarea senzorilor de masura pentru masurarea concentratiei de clor, a pH-ului apei, turbiditate, conductivitate si temperatura. In incinta gospodariei de apa se vor realiza atat lucrari de stocare apa si dezinfectie cat si lucrari de amenajare incinta.
Alimentarea cu energie electrica se va realiza din sistemul public de alimentare printr-un bransarnent de joasa tensiune ce asigura alimentarea cu energie electrica a instalatiei de hipoclorit, a iluminatului in incintele gospodariilor de apa.
Termenul limita pana la care operatorii economici pot solicita clarificari sau informatii uplimentare in legatura cu documentatia de atribuire este de 8 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor. Termenul la care Autoritatea contractanta va raspunde în mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare este 5 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor