Obiectul contractului îl reprezintă Executia lucrarilor pentru obiectivul - Lucrari eficientizare Casa de Cultura Oras Victoria, C10-I3-2504
Investitia ce se doreste a fi realizata are scopul de a reduce consumul de energie si de a creste eficienta energetica, conducand la o imbunatatire substantiala a performantei energetice a cladirii Casei de Cultura din orasul Victoria, respectiv cresterea eficientei energetice a ...
Obiectul contractului îl reprezintă Executia lucrarilor pentru obiectivul - Lucrari eficientizare Casa de Cultura Oras Victoria, C10-I3-2504
Investitia ce se doreste a fi realizata are scopul de a reduce consumul de energie si de a creste eficienta energetica, conducand la o imbunatatire substantiala a performantei energetice a cladirii Casei de Cultura din orasul Victoria, respectiv cresterea eficientei energetice a sistemelor tehnice. Se doreste executarea de lucrari de eficientizare energetica si reabilitare ca urmare a necesitatii constatate de Orasul Victoria in ceea ce priveste cresterea performantei energetice a Casei de Cultura situate in localitatea Victoria, strada Victoriei, nr. 1.
Prezentul proiect trateaza corpurile de cladire, destinatia constructiilor existente:
- Corp C1 - cu destinatia - CASA DE CULTURA conform extras CF cu nr. cadastral 101158
Principalele lucrari care se vor desfasura la corpul de cladire sunt:
- Sporirea confortului energetic al cladirii, prin placarea structurii cu termoizolatii
- Sporirea confortului energetic al cladirii, prin inlocuirea tamplariei
- Reabilitarea/refacerea elementelor structurale
- Refacerea finisajelor interioare
- Refacerea finisajelor exterioare
- Reabilitarea trotuarelor de protectie in scopul eliminarii infiltratiilor la infrastructura cladirii
- Realizarea lucrarilor de reabilitare/modernizare a instalatiei electrice, termice si sanitare.
Executia lucrarilor va respecta intocmai Proiectul Tehnic de Executie, Caietele de Sarcini si Autorizatia de Construire, in conformitate cu normele si normativele tehnice in vigoare si cu respectarea standardelor de calitate, sub supravegherea persoanelor desemnate sa verifice calitatea lucrarilor (Sef Santier, Responsabil Tehnic cu Executia, Responsabil cu Controlul Tehnic de Calitate – CQ, etc)
In cadrul executiei de lucrari, executantul va avea in vedere obligativitatea respectarii principiilor DNSH (Do No Significant Harm), in conformitate cu toate prevederile Ghidului Specific – Conditii de accesare a fondurilor europene aferente planului national de redresare si rezilienta in cadrul apelurilor de proiecte PNRR/2022/C10/I3/2504, inclusiv a anexelor ghidului.
La executarea lucrarilor se vor utiliza doar metode si tehnologii conforme normelor, normativelor si standardelor in vigoare sau reglementate de catre producatorii de materiale sau produse, in stricta conformitate cu prevederile proiectului tehnic (memorii tehnice pe specialitati, caiete de sarcini, etc) cu respectarea principiului DNSH.
Valoarea totala estimata conform Devizului General intocmit la faza de P.T. este de 7.232.893,79 lei fara TVA, compusa din:
- Cheltuieli pentru asigurarea utilitatilor necesare obiectivului: 8.500 lei fara TVA,
- Constructii si instalatii: 5.349.072,25 lei fara TVA,
- Montaj utilaje, echipamente tehnologice si functionale: 150.000,00lei fara TVA,
- Utilaje, echipamente tehnologice si functionale care necesita montaj: 1.720.321,54 lei fara TVA,
- Organizare de şantier: 5.000 lei fara TVA.
Perioada minima de garantie a lucrarilor solicitata de autoritatea contractanta este de 60 luni.
Nota: Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatii suplimentare cu 6 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor, in masura in care solicitarile sunt transmise in termenul precizat la cap. I.3. de 12 zile. Orice solicitare de clarificari trebuie transmisa in SEAP.