Localitatea Maneciu se afla in nordul judetului Prahova, pe valea superioara a raului Teleajan, la o distanta de 45 km fata de municipiul Ploiesti si la 17 km de orasul Valenii de Munte.
Legatura cu municipiul Ploiesti, orasul de resedinta al judetului Prahova se face pe DN 1 A (Ploiesti-Valenii de Munte-Maneciu-Brasov), cat si pe calea ferata fiind si ultima localitate din sirul localitatilor care se gasesc de-a lungul va...
Localitatea Maneciu se afla in nordul judetului Prahova, pe valea superioara a raului Teleajan, la o distanta de 45 km fata de municipiul Ploiesti si la 17 km de orasul Valenii de Munte.
Legatura cu municipiul Ploiesti, orasul de resedinta al judetului Prahova se face pe DN 1 A (Ploiesti-Valenii de Munte-Maneciu-Brasov), cat si pe calea ferata fiind si ultima localitate din sirul localitatilor care se gasesc de-a lungul vaii Teleajan pana la intrarea in munti.
UAT Comuna Maneciu implementează proiectul " Centru de colectare selectivă a deşeurilor prin aport voluntar în comuna Măneciu judeţul Prahova", finanţat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, Investiţia I1. Dezvoltarea,modernizarea şi completarea sistemelor de management integrat al deşeurilor municipale la nivel de judeţ sau la nivel de oraşe/comune Sub investiţiei I.1.a. Înfiinţarea de centre de colectare prin aport voluntar, Apelul PNRR/2022/C3/S/I.1.A, în baza Contractului de Finanţare nr. C3I1A0122000527.
Amplasamentul este situat în intravilanul COMUNEI MĂNECIU, SAT MĂNECIU-PĂMÂNTENI, JUDEŢUL PRAHOVA, NR CADASTRAL 22907, TARLALELE 82, 83, PARCELELE 1685, 1689, 1691, 1691/1, 1691/2, 1691/3, 1691/4 conform extrasului de carte funciară pentru informare. Imobilul este compus din teren în suprafaţă de 108.300,Omp, conform extrasului de carte funciară nr. 22907 Măneciu, şi este individualizat cu nr. cadastral 22907 şi înscris în Cartea Funciară nr. 22907 Măneciu.
Proiectul prevede următoarele lucrări:
construire platformă carosabilă pentru amplasarea containerelor de tip ab-roll pentru deşeuri şi circulata autoturisemlor cetăţenilor care aduc deşeuri, respectiv a camioanelor (cap-tractor) care aduc/ridică containerele de me
construire platformă betonată pentru amplasarea containerelor de tip baracă;
realizare sistem de canalizare pentru colectarea apelor pluviale;
amenajare zonă verde cu gazon şi plantaţie perimetrală de protecţie;
construire copertină pe structură metalică uşoară pentru protecţia containerelor deschise
împrejmuirea amplasamentului cu gard din panouri bordurate prinse pe stâlpi rectangulari din oţel, cu poartă de acces culisantă - acţionare manuală;
montarea un cântar carosabil pentru camioane (cap-tractor) în zona de acces;
Pe lângă lucrările de amenajare descrise mai sus, platforma va fi prevăzută cu următoarele :
separator de hidrocarburi pentru toată platforma carosabilă;
două scări mobile metalice (oţel zincat) pentru descărcarea deşeurilor în containerele deschise înalte.
stâlpi de iluminat şi camere supraveghere.
Termenul limita de raspuns din partea Autoritatii contractante la solicitarile de clarificari: 6 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor.
Numar zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 12 zile