Drumul judeţean DJ 174C, este situat în extremitatea nordica a muntilor Bistritei si se desfasoara pe un versant impadurit, incepand de la baza lui si pana la creasta, la limita dintre judetele Suceava si Harghita.
Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Suceava are în administrare acest drum între poziţiile kilometrice 0+000 si 3+660, fiind amplasat în judeţul Suceava.
Prin acest proiect se propune modernizarea infrastru...
Drumul judeţean DJ 174C, este situat în extremitatea nordica a muntilor Bistritei si se desfasoara pe un versant impadurit, incepand de la baza lui si pana la creasta, la limita dintre judetele Suceava si Harghita.
Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Suceava are în administrare acest drum între poziţiile kilometrice 0+000 si 3+660, fiind amplasat în judeţul Suceava.
Prin acest proiect se propune modernizarea infrastructurii rutiere prin asfaltarea drumului DJ 174 C, km 0+000 si 3+660 cu o lungime totală de 3,660 km. Drumul Judeţean propus pentru modernizare este pe intreg traseul din pământ, iar datorită acţiunii agenţilor de mediu (ploi, zăpadă, cicluri repetate de îngheţ - dezgheţ), a lipsei fondurilor pentru modernizare, întreţinerea curentă, repararea (curentă şi capitală) şi remedierea parţilor degradate, fiind impropriu circulaţiei rutiere în condiţii de confort şi siguranţă iar în perioada de iarnă, circulaţia este închisă.
Executia lucrarilor pentru obiectivul de investitie "Modernizare DJ 174C, km 0+000 – 3+660, Panaci – Bilbor, judeţul Suceava", in conformitate cu prevederile Documentaţiei tehnice ataşate, a Caietului de sarcini, a prescriptiilor tehnice si standardelor in vigoare.
În vederea imbunatatirii infrastructurii rutiere, Consiliul Judetean Suceava prin Direcţia de Drumuri şi Poduri a depus proiectul mai sus amintit la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei în vederea finanţării prin PNDL. Proiectul a fost declarat eligibil, în acest sens fiind semnat contractul de finanţare nr. 3917/28684 din data de 08.12.2017/19.12.2017.
Descrierea lucrărilor este disponibilă în documentaţia tehnică atasată în SEAP.
Orice operator economic interesat are dreptul de a solicita clarificari sau informatii suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire, cu respectarea termenului limita stabilit de autoritatea contractanta, respectiv numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 15 zile. Raspunsurile la solicitarile de clarificari cu privire la documentatia de atribuire vor fi publicate în SEAP, la Sectiunea "Lista,clarificari, notificari si decizii" din cadrul anuntului de participare . Autoritatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări adresate de operatorii economici până la termenul-limită stabilit conform art. 27 alin.(3) din Normele metodologice de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractului de achiziţie publică/acordului-cadru din Legea nr. 98/2016 privind achiziţiile publice, cu modificările şi completările ulterioare;. Autoritatea contractanta stabileste urmatoarele termene-limita in care va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare/informatiilor suplimentare:
- primul termen-limita: cu 20 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor precizata in anuntul de participare, pentru solicitările de clarificări adresate de la data publicării anuntului de participare şi până cu 25 zile înainte de termenul limită de depunere a ofertelor.
- al doilea termen-limita: cu 10 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor precizata in anuntul de participare, pentru solicitările de clarificari transmise între termenul de 20 zile inainte de data limita de depunere a ofertelor si termenul de 15 zile inainte de termenul limita de depunere a ofertelor.